132

Петя

преди 5 години

Проучването явно е манипулирано,защото всички помним, че визитата на Радев в Русия беше неуспешна дори може да се наречеунизителна.

131

Т

преди 5 години

Поне не се мляска като други

130

Анонимен

преди 5 години

До Жалка История-***,ПРЕЗИДЕНТИТЕ ПО ПРИЧИНА НА СВОЕТО НИЩОПРАВЕНЕ ВИНАГИ СА ИМАЛИ ПО-ВИСОК РЕЙТИНГ ОТ ПРЕМИЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ КОИТО ПО КОНСТИТУЦИЯ УПРАВЛЯВАТ!АЗ ЛИЧНО ЗА БОРИСОВ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ,НАПРАВИХ ГО ВЕДНЪЖ ОТ УЖАС ДА НЕ ДОЙДЕ КОРНЕЛА БЯСНАТА,БОРИСОВ МЕ РАЗОЧАРОВА,НО ТРЯБВА ЧАФКА ДА МИ Е ИЗПИЛА УМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГАДЕВ И НЕГОВАТА БСП-КОМУНИСТИ МИЛИОНЕРСКА ШАЙКА!!!АЙДЕ У ЛЕВУ.....

129

К

преди 5 години

Президевт умен хубов на ниво браво

128

Анонимен

преди 5 години

...да бе,вместо да излезе "българинът"Филип Киркоров те поканили враг да забавлява гостите,умно са постъпили така и така са се излъгали хора да идат в Русия,трябва да се стараеш да не ги изгониш още първия ден...А Филип Киркоров е българин колкото и Симеон Сакскобурготски ,баща му е арменец а майка му рускиня

127

Жалка история

преди 5 години

Цялото тролско войство е изпратено да плюе. Най-големият враг на Тиквата е Радев. Смачква го по рейтинг, а потенциала му е огромен. Ако направи партия, ще смаже ГЕРБ на избори. Няма да е категорична победа, а унищожителен погром. Затова и Цецо не щади средства и дава двойна цена на пост в статии за Радев. Страх ги е от него, защото е с чисто минало на офицер от ВВС, а не мутра или друг вид престъпник като герберите.

126

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Очаквах нещо по-традиционно, руско при откриването на световното... - например: опашка пред цистерна с Квас с канчета в ръка, спане върху печката, ловене на риба от дупки в леда... - а то концерт на Роби Уилямс, който накрая им показа и среден пръст...

125

Анонимен

преди 5 години

Ако ни управляваше Ким Тик Вун,ТИ ЩЕШЕ СЕГА ДА ЯДЕШ ТРЕВА МЕЖДУ ЧУКАНИЯТА НА КАМЪНИ в някой СОЦКОНЦЛАГЕР!Обаче наистина соц държавите бяхме наричани СОЦЛАГЕР и то от нашенските умници с трето отделение станали главни и това най-вече у нас и вероятно в СССР!Още си личи,къде отидоха централно европейците и балтийците а ние с капацитети като Гечев и Менда едвааам кретаме с триста зора!

124

Троловете лаят

преди 5 години

Радев каза месеци преди срещата с Путин, тогава още не беше политически коректно да се срещаш с него. Тиквун видя, че палачинката се обръща (Меркел и Макрон ходиха на крака на Путин) и реши да отиде и той. Разликата? Огромна! Президентът беше посрещнат като равен, а Тиквата беше натирен същия ден. Без официална вечеря, без нито един руски дипломат на летището. Трагедия.

123

Най

преди 5 години

Най-добрият физкултурник измежду всичките президенти. Може и да не разбира от политика, но затова пък другите президенти не могат да правят коремното като него.

122

:)

преди 5 години

Не показвайте статията на ПредЦедателя Ким Тик Вун, че ще вдигне кръвно и ще пукне. Толкова му се иска да е най-харесвания от народа, а вместо това генерал Радев има два пъти по-висок рейтинг.

121

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Борисов прави новините... - Радев ги научава от вестниците...

120

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно според мазните каскети какво точно постигна Гадев в Москва??Постигна това което и Борисов-ЕДНА НУЛА!!СЛАВА БОГУ ЗА КОЕТО,малко ни е сегашният данък просия та още ни трябва с разните беленета и патоци!!Освен това съм в шок,само 43% са възхитени от Гадев,без нищо да прави след година и половина "пРезиденстване"43% го Аресват както казват у хаскуу,каскети това е резил!Европредседателсвтото било вътрешен ПР,А НЕ ПОЗДРАВИ ЛИ ЛИЧНО ГАДЕВ БОРИСОВ за СПРАВЯНЕТО С ЕПредс-то!?ЛИЦЕМЕР!

119

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Най изолираният Президент !Да си изкара мандата,и айде по жово по здраво.

118

Активист на БКП

преди 5 години

Най-успешният български президент !!!

117

Р.Радев за смях...

преди 5 години

Дори Болен Сидеров се ползва с по-голям респект в Кремъл отколкото Р.Радев !

116

Анонимен

преди 5 години

Радев постигна много в Москва! Отиде за да му кажат: Чакаме Борисов.

115

Анонимен

преди 5 години

До да припомнимА Боко го изритаха,като червив котат,воглаве със свитата му ибрикчийска!

114

Анонимен

преди 5 години

Радев е най-харесван от Корнелия

113

Журналистит без акъл

преди 5 години

Крадлив военен, назначаващ жена си сервитйорка в ВВС, поканен извън кремъл е най-харесват ? Журналистическия мозък е нещо много жалко.