184

Анонимен

преди 5 години

Факти:Матушката дойде през 1877 за Проливите;непризна Съединението; подтикна Сърбия да ни нападне след Съединението; свали Батемберг чрез офицери русофили,уби С.Стамболов и З.Стоянов; беше гл.архитект на блока Сърбия-Гърция-Румъния срещу България през 1913; уговори Турция да наруши Лондонския договор и да извърши погромите в Из.Тракия;през ПСВ ни нападна на наша територия;1923г подбуди Септ.въстание,1925 взриви Света Неделя,1945 създаде македонската нация.

183

Анонимен

преди 5 години

Всичко което пише този Инджев за Русия е вярно.Незнанието на българите относно руската имперска политика спрямо България в периода 1878-1917 и тази на СССР до 1948 е огромно.Живеят в жестока заблуда за "братята руси".Русия винаги е искала слаба България.А относно Санстефанска България,то тя е една измама,защото на 8 юни 1876 е подписано Райхщадското споразумение между Австро-Унгария и Русия за несъздаване на голяма България.

182

Инджо Ивов

преди 5 години

Е типично за тоя......Минджев !А къде бяха англичаните да ни освободят.....служеха като офицери в турския Аскер,и убиваха българи,а французите,а немците ?!

181

bg

преди 5 години

istunata se nagajda spored mirogleda. interesite na balgariq sa savpadnali s tezi na rosiq {i slava bogu} isa bili tvardo protiv interesite na zapadna evropa. sega nasni ima kato naciq i nezavisima darjava e oficialno no vaprosa e kakvo chte e bade6tetoni kato svobodna i nezavisima darjava i kakva chte e naciqtani?

180

Анонимен

преди 5 години

По време на Парижката мирна конференция циркулира брошура, озаглавена "Нацията парвеню". Там българите са окачествени като "най-ниския антропологичен тип в Европа

179

Не е за пример

преди 5 години

Да мразиш никога не е било велико и поучително.

178

Светла

преди 5 години

Някой ми каза, че той е имал съпруга рускиня и се е развел. Негова тотална омраза към руснаците прилича на изоставен от рускиня мъж, който бил болезненно влюбен и неуспял да преживее раздялата. В тая връзка той вообще няма право да коментира нищо свързано с руснаците, защото емоционално обвързан и не може да бъде обективен. Исторически събития водещо следва да бъдат факти,а не емоции. Иначе прилича на бръщолевене на не съвсем здрав човек и предизвиква само съжаление.

177

Владок

преди 5 години

Чета коментарите и просто не вярвам колко е изпростял народа ни, наистина.Оставете Инджев,а вземете се образовайте малко,не случайно Великия Георги Сава Раковски се обръща срещу руснаците.Има много умишлено скрита информация,четете братя.Ами ако Инджев е прав дори и наполовина?Ще излезе,че сте се пенявили напразно.Или повечето от вас са антибългарски ***.Ако е така,толкова по-зле.Нещастници с промити мозъци,лишени от възможността за самостоятелно разсъждение.Демек-овце!

176

Анонимен

преди 5 години

Тоя са е психясал като някъв веган рииши ! Да вземе да напише как и защо е подписан лондонския мирен договор . Или пък да напише как германските тайни служби помагат на мизерния емигрант Ленин да се върне в Русия за да събори Николай .

175

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера каквито и да са били подбудите на руснаците все пак те са виновни че ни има на картата,други народи не са си мръднали пръста.Руснаците какво са виновни че Путин им е президент ето ние си имаме тиква и непрестанно си го избираме!

174

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 176България не е освободена, защото не е била поробена. Тук е имало само турско присъствие. Дошли хората да ни научат да готвим имамбаялдъ и баклава! Заслуги към България имат Отто фон Бисмарк и неговите славни пруски гренадири, флотът на Нейно Величество куин Виктория, Император Франц-Йосиф и неговият външен министър Ондроши и пресветлият Падишах! Войнолюбивите руснаци са дошли, за да дадат 100000 убити, да създадат държава, да й въоръжат и подготвят армия, учреждения, банка и т.н.

173

Анонимен

преди 5 години

Инджев и сам да е в трамвая,пак ще се бута.Тежка диагноза е тоз човек.

172

Анонимен

преди 5 години

Всяко залитане в крайности е пагубно. А другарят Инджев не е залитнал, той е тотално улетял в краен говедаризъм и болезнена русофобия. Не е добре момчето.

171

Лузия Макс

преди 5 години

Един

170

Ааа

преди 5 години

До всички тролчета който като тоя *** се продават за някое долърче идете се убите и тогава България ще бъде чиста и свята Република

169

Анонимен

преди 5 години

Колкото се разделяме с тоталитаризма по вече се разкрива лъжата . Наречена Руско освобождение.

168

Гордея се най-после

преди 5 години

Най после един истински човек един истински българин. А знаете ли че е имало повече украинци от колкото руснаци. Знаете ли. Поровете се и ще намерите вс каквото журналиста е изровил. Сумати години лъжа най после истина.

167

Иван

преди 5 години

Браво ето това е истински българин

166

Анонимен

преди 5 години

Инджев сигурно и освобождението е било измама не са били руснаци а братята американци.

165

:):)

преди 5 години

омразата какви плодове давсла, красиви външно гнили от вътре. Въобще няма да я и погледна тази тухла на омразата към всичко руско. Е да подпирам някой скрин с нея може.