68

Анонимен

преди 5 години

Вън руснаците от България.

67

до Факт

преди 5 години

На Цветанов трябва да се обръща най-голямо внимание. Този огромен тумор се е впил като кърлеж в българския живот и трябва да бъде изрязан. Той е срам за България. Точно като Плевнелиев.

66

Анонимен

преди 5 години

Ми те енергийните проекти няма да бъдат развивани.Баце това го обеща още през 2013-та на САЩ. И САЩ, трогнати го потупаха по гърба. Онази риза, с която беше тогава Бойко така си седи още непрана да го радва.

65

Факт

преди 5 години

Голяма грешка на Радев и Нинова е да спорят с Цветанов или да го оборват!Радев го осъзна,обаче ***-явно не.Към Цветанов би трябвало да се приложи правилото:"С *** не спори!" или "В рядко лай.но/кал не се хвърля камък"Цяла България много добре знае какво представлява Цветанов и е безсмислено да му се обръща внимание.

64

Анонимен

преди 5 години

Китай не, ама Русия е огромна заплаха за България.Руснаците изкупуват България като към местното българско население се отнасят с пренебрежение.Техните фирми (Лукойл, Газпром)не плащат никакви данъци понеже все са на загуба.Имат си своя територия в която българин не може и да припари (Росенец).Продават ни най-скъпата газ поради което се вдигат цените на парното и тока.Не дават да добиваме собствена газ.

63

Анонимен

преди 5 години

Ами Плевнелиев изтече в канализацията, трябва някой да го замества.И кой по-добър от Цецо - молитвената закуска. А Борисов - ни чул, ни видял както обикновено. Много му гила тая роля - на изненадан.

62

Анонимен

преди 5 години

Споко, може да говорим каквото си искаме, китайците още не са ни забелязали къде сме на картата.

61

Анонимен

преди 5 години

51 лукойла е най-големия данъкоплатец и осигурява хиляди работни места, проблема е кевр. не си ги смучи от да не казвам къде. има една пасмина на която и плащат да ги маже тези, от тях ли си?

60

Анонимен

преди 5 години

Ненормалник готов да ни вкара във война със Русия и Китай едновременно само за да се подмаже на Джон Макейн и да го погалят по ***.

59

Анонимен

преди 5 години

китай сигорно не знаят че и съществуваме изобщо

58

Анонимен

преди 5 години

Аман от апартаментчици.

57

Пепа

преди 5 години

*** тва сериозно ли?

56

Цеко апартаменто

преди 5 години

Цуци заработва за седми апартюмант, не му се сърдете! Така де той ползува челния опит на другия и диот плевнелийчето! Само така се пИчелят американски гущери! Само че Цвъки нали виждаш плевела дорде я докара?! И на тебе ти пожелавам неговата съдба, дано вкусиш и от меда, и от жилото! Не забравяй, богатите също реват и то много! Господ да те накаже!!!!

55

Анонимен

преди 5 години

Ако ни наредят (знаете откъде) и марсианците ще обявим за непосредствена заплаха.

54

Анонимен

преди 5 години

Тиквите ги е страх някой да им измъкне кокала от ръцете голям страх ги тресе. Hавсякъде виждат руснаци, извънземни, конспирации, масони, хора с увреждания заплатени от арменският поп и малки зелени човечета участващи във хибридни войни.. Единствено Меркел не е заплаха за БГ защото внася Некачествени храни в БГ на скъпи цени. и бежанци.

53

Защита

преди 5 години

Корни с голи гърди ще защити Българите от руския монополст Газпром.

52

Анонимен

преди 5 години

Светанов не е физкултурник, а юрист по професия.

51

Бесепар

преди 5 години

Не всички руснаци за заплаха за България. Само руската монополна фирма Лукойл. Вдига цената на бензина както си иска и не мога да си карам старата лада , а сега вдигат и парното заради тях. Как да ги уважавам. Те са реална заплаха за обикновения български гражданин.

50

Анонимен

преди 5 години

Всички и всичко, което заплашва вечното им стоене на власт, за Герб е заплаха. Цветанов навсякъде тръби, че щяло да има кабинет Борисов 4, 5, 6 и т.н. Значи е сигурен, че техни хора и наследниците им ще продължават след тях.... Бог да ни пази от такива...!

49

Анонимен

преди 5 години

Цветан ще смачка тов. Путин и другаря Си дайте му малко време.