7

Jj

преди 5 години

***, виждаш ли до какво води хомофобията ти? А? Да убиеш като куче едно момче, само защото ти прилича на обратен? Колко от ***, които плюят и мразят обратните биха се изправили пред тази майка и биха и казали: да, детето ти е получило заслуженото си. Мръсни убийци! Не 14 - 100 години трябва да получат.

6

Анонимен

преди 5 години

Факт, хомофобията и хомосексуалнустта са много близки. И 1-то по много голяма вероятност и много често е следствие на 2-то, но подтиснато заради срам, "данък обществено мнение" и прочие причини!Другия вариянт е просто психопатия, страс към убийство заради самото убийство.

5

Анонимен

преди 5 години

А защо НЕ, при положение, че имаме "лидер" като болен пт когото зависи правителството в момента и който ходеше с пищов на кръста.Единственото спасение е тричленки и бързи съдии-изпълнители по места иначе тая *** си заминава с бързи темпове.

4

Аз

преди 5 години

Като цяло каде е смъртното наказание а? А и ако търсят хора за такава работа обадете се!

3

Резка балтия

преди 5 години

Единственото решение в такъв случай е саморазправа с виновните и техните роднини по жързата процедура, по албански образец!По - добре да лежа в затвора после, отколкото да лежа покосен от болест на нервна основа от ленивостта на правораздавателната ни система.

2

Анонимен

преди 5 години

абе вие нормални ли сте? защо показвате майката, а не убийците!??? а, момент, най-вероятно изобщо даже не се замисляте дали е редно.

1

Виктор

преди 5 години

***. И най-големия *** е по-добър от тях.