53

Анонимен

преди 5 години

Единствените психично болни тук са русофобите.Един вече в такава фаза е достигнал, че по 100 пъти на ден пише `мразя руснаците, мразя Путин, искам руснаците да загубят, искам Путин да се провали. Искааааааааааам!!!Еми лекувайте го, бе хора.Не, че нещо ама сигурно е зле човека.

52

глуха защите

преди 5 години

У.шанките през целия мач играха в глуха защите ! 10 у.шанки пред собственото си наказателно поле ! Затова не можаха да вкарат гол , добре ,че съдията им даде дузпа ,иначе щяха да загубят мача ! Все пак браво на испанците, въпреки че 10 у.шанки постоянно бяха в собственото си наказателно поле , испанците успяха да направят гол ! Дузпата която съдията не даде в полза на испанците повече няма да я коментираме !

51

Анонимен

преди 5 години

До 48 Испанците не реват за дузпа и не обвиняват за загубата съдята за разлика от русофобите ,които място не намират от яд и злоба!

50

какви руснаци бе ?

преди 5 години

До АнонименАко твоята ,,информация" е вярна ,то излиза ,че руснаците са вярно голяма работа ,щом 30млн. държат в подчинение 90милиона!...........................Що се чудиш ,че 40 милиона руснаци могат да държат в подчинение 90 милиона татари ,монголи и други с дръпнати очи ?! Русия не е единствената такава държава в която малцинството управлява мнозинството ! В Сирия Башар Асад и неговите хора принадлежат към малцинството !

49

до `какви руснаци, б

преди 5 години

е` КАКВИТО РУСНАЦИТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ АМЕРИКАЦИТЕ!Даже английската кралица си взе автентична американка за снаха.Ха-хааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!Е`ГАТИ ЧИСТАТА РАСА.

48

Анонимен

преди 5 години

До 40 Малко факти :население на Русия /с Крим/-147млн.,руснаци-81%Сам си сметни колко милиона са руснаците!Ако твоята ,,информация" е вярна ,то излиза ,че руснаците са вярно голяма работа ,щом 30млн. държат в подчинение 90милиона!

47

трябва бойкот

преди 5 години

До Отново русофобчетаИ как помогна съдията на ушанките -да чуем ?...............................винаги съм бил сигурен ,че да си *** това значи да имаш диагноза от психическо заболяване ! Ако все още не си регистриран в психиатрията , отиди да те прегледат ! Цял свят видя как съдията не даде дузпа когато в наказателното поле у.шанката хвана испанеца за фланелката и го повали на земята! А ти продължаваш да питаш как съдията е помогнал на у.шанките ?! Хумор и сатира сте рубладжиите в Бг

46

салам

преди 5 години

Руснаците считаха ,че техния отбор едва ли ще изле от групите-много слаби резултати показваше пред СП и за тях излизането от групите е голям успех,а какво да говорим като отсраниха Испания.Главното е с Хърватия да се борят и играят футбол ,та дори и да отпаднат,а те ще отпаднат(90%) ,то вече са национални герой на Русия,КАКТО НАШИТЕ НА в САЩ ,дори и че бяхме разгромени от Швеция бяха и сега са нац герои.

45

Отново русофобчета

преди 5 години

44И как помогна съдията на ушанките -да чуем ?

44

даскал Георгиев

преди 5 години

Василев що не одиш да се пукаш на Козяк пред американското пос-во ,а ?Германия ще строи Северен поток-2 ,а тя не е ли член на НАТО и ЕС ?тАКВИЗ ПРОЕКТИ СЕ СТРОЯТ ВИНАГИ С ДЪРЖАВНИ ГАРАНЦИИ -слаб 2 ,седни си Василев

43

Анонимен

преди 5 години

А България, 20 години без загуба в световно.

42

трябва бойкот

преди 5 години

Ако и на мача с Хърватия съдията помогне на у.шанките , всички други отбори трябва да бойкотират световното , да хванат самолета и да се приберат в държавите си ! Така у.шанките директно стават световни шампиони без да играят други мачове ! Голям резил , в наказателното поле у.шанката хвана испанеца за фланелката и го повали на земята , а съдията се направи на заспал , дори записа от камерата не погледна !

41

Демократ

преди 5 години

Има ли наивници да вярват в легитимността на този мач, където съдиите свиpиха под дулата на калашниците на путинските палачи!

40

54

преди 5 години

40 Компетентен си по Русия като бабите на Женския пазар! Ура за 40!)

39

Анонимен

преди 5 години

До какви руснаци бе ?Точно така е ! От 120 милиона население чисти руснаци са едва 30 или 40 милиона съсредоточени предимно в Москва , Санкт Петербург , Ленинград , Новоросийск и още няколко града ! Целият Сибир е населен от татари , монголи и други естоси с дръпнати очи ! Като започнеш от Иркутск , Якутск , Магадан , Краснодар , Томск , Новосибирск , Олекминск , Солянка и стигнеш чак до Владивосток !

38

Анонимен

преди 5 години

Абе оставете ги руснаците те са слаби.Я ми припомнете нашите кога играят,тази вечер от 21.00 или утре?

37

:)

преди 5 години

Русофобчетата са супер смешни. Футбола, деца, е игра с ясен край. Винаги (в тази фаза) има един победител и в този мач това беше Русия. Падналият е Испания и това е краят за тях. Руснаците никога не са били силни на футбол, което прави постигнатото още по-голям подвиг. Нещо като нашето 4-то място. Ама било на косъм, било късмет. Глупости - 4-то място си е.

36

Анонимен

преди 5 години

До историкАбе ,,историка'' ти чуваш ли се какво говориш бе? Кои точно съюзници са оказвали помощ на СССР от първия ден на войната? А с това че САЩ пазели руските пристанища направо счупи ***,чак пък и кораби им били дали.САЩ до и малко след атаката над Пърл Харбър не са знаели на кой свят се намират и са извадили чист късмет че по време на атаката самолетоносачите им са били в открито море иначе са били чао.

35

Анонимен

преди 5 години

Поздравления на руснаците, дори да отпаднат на 1/4 те се представиха повече от добре на това световно, надхвърлиха очакванията и зарадваха страната и феновете си. Да питам САЩ играят ли на световното? И с кой се падна Германия на 1/8?

34

Анонимен

преди 5 години

Едно от желанията ми е Русия най-позорно да бъде изхвърлена от СП и Путин да ги последва!! Дай Боже!!!