14

Анонимен

преди 5 години

Волене,как можахте да им дадете власт,вие патриотите откачихте или какво?Сега и да крякаш,късно е либе за китка!Цял народ чакаше да се обедините с БСП,за да се спаси народа от диктатура,а вие излъгахте народа,защото едно говорихте,друго направихте.

13

Анонимен

преди 5 години

И той какъв ще бъде в това училище, чистачката?

12

до 14

преди 5 години

***, само наивници вярват в демокрацията. Волен беше на балотаж веднъж после електората му се стопи на 3 % от 40 % как става тая работа и почнаха да го чернят всички медии.

11

Анонимен

преди 5 години

Тупите ви избиратели са виновни щото са програмирани Уфце , биват хипнотизирани само с една думичка , абе Хипнотизиран Народ е тва

10

Анонимен

преди 5 години

ББ и ЦЦ постоянно работят против България и това го доказаха много пъти с действията си,някой взима ли ги насериозно вече?И най-големия гаф - отказали са да разговарят с македонския пратеник,с нашите родни по кръв братя,да се махат тези предатели,те не работят за българския интерес,а срещу него непрекъснато!Да не говорим за патологичните им лъжи,диктатура и дебилност!

9

Анонимен

преди 5 години

Едното пуделче на Тиквата канело другото.А бе пълен шатак.

8

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски към Крим вече се строи Креченският мост, хората гледат футбол в Русия. Тръмп се моли за среща с Путин, защото Путин показа среден пръст на Г-8 и после и Тръмп показа среден пръст на Г-8, НАТО ще се разпадне до няколко години само пълен *** може да каже че Русия и Китай са заплаха те и да са заплаха и да не са, така не се говори.

7

Анонимен

преди 5 години

Веднъж да каже нещо стойностно.За дипломацията е прав,политици не трябва да говорят нищо негативно за която и да е държава,а най-малко за световни сили като Русия и САЩ.Дори бай Тошо по времето на социализма не разрешаваше да се говори или пише негативно против други държави!

6

Шопо

преди 5 години

Какви лекции те гонят,бе пудел на каишка ! Нали се дипломира на 60 години и то благодарение,че си депутат !

5

Анонимен

преди 5 години

Браво Волен е единствения, който не пълзи пред краварите на 4 крака като пудел. Тиквите са неадекватни и не могат да cе ориентират до оня ден се кланяха на Меркел сега се кланят на Курц не политици,а чучела родения да пълци в кракатана империалистите не може да лети Откриваха центрове за бежанци сега не щат бежанци въртят се като халтави.

4

Анонимен

преди 5 години

Неделното училище по политика ще бъде под масата.

3

Анонимен

преди 5 години

Аха "неделно училище" ,така ли вече му викате на г. ъ/зо/. еб/ането,Волене .Цветанов и Сидеров като какви ли са били на г/ ей парада -може би две приказни феи с вълшебни пръчки отзаде. Политиката вярно била ку./рве/нска работа ....

2

Анонимен

преди 5 години

Това, че е в политиката от 20 години, не значи нищо. И аз имах съученик, който беше 4 години в 8ми клас. Беше последния човек, от който щях да приема съвети, свързани с образованието.

1

Анонимен

преди 5 години

Волене това че Русия е враг и ти го говореше 90 те години. Ама явно в това ляб няма вече.