26

Анонимен

преди 5 години

Това ли наредиха Пеевски и Бойко? Много ли им падна оборота? Всеки си плаща сметката за направеното през живота. Онзи горе не забравя.

25

As

преди 5 години

Кой не пуши от папиросите на БОйка Симитлийка е ***.

24

IQOS - канцерогенни

преди 5 години

Пушачите захвърлят IQOS! Новите бездимни цигари не са безвредни. Модата по новите бездимни цигари вече отминава. Те няма да се наложат като алтернатива на обикновените цигари.Голямото прецакване, смърди отвратително! Според изследване, от 2017 г., е без значение дали бездимните цигари отделят дим или не, защото парата съдържа еквивалентно количество канцерогенни вещества с тези от конвенционалните цигари и дори по-високи количества от опасните полициклични ароматни въглеводороди.

23

Анонимен

преди 5 години

Az, давате ли си сметка как вони един пушач? Върви по улицата, развява си цигарата и вонята се носи поне 5 метра след него. В помещение, където има пушач току-що изпушил цигарата си, никотинът се вдишва поне на 3 на 3 метра около него пряко и още много непряко. В сграда от нов тип, без нормални прозорци, като се запали цигара в коридора на един етаж, смрадта се разпространява из цялата сграда. Като говорите за пари, проучете колко скъпи са апаратурата и консумативите. Цинизмът не е ум.

22

Анонимен

преди 5 години

Глигантабак се е активизирал. Свинчето си е повярвало.

21

ПорЦелан

преди 5 години

Тия "цигари" са егати измамата. Има едно кафяво листче с размери 6х25мм. Останалото е филтър. Аз си изпарявам за около 40лв месечно. Мога да го правя и за левче като си купя 50 грама глицерин от аптеката. От март месец досега съм скатал от акциз 1200лв. :)

20

Анонимен

преди 5 години

Сиеменов щял да почва Медиите , казал в една Медия офицялно

19

Бау

преди 5 години

Натиснаха ви големите фирми за цигари. Противни хора ..

18

Анонимен

преди 5 години

Ех,Менда,колкото и да се пънеш Мендалото ще падне и за тебе.

17

!?!

преди 5 години

До Анонимен"И по големи здравни вноски трябва на пушачите."И на потните дебелаци като тебе

16

az

преди 5 години

От данъци за цигари, годишно държавата събира повече пари от целият бюджет за здравеопазване. Това означава, че аз като пушач покривам разходите за здравеопазване и на непушачите. Благодарете ми.

15

Иван Пешев

преди 5 години

Някой има ли съмнения че това е подарък за някой нашенски производител на цигари ?

14

A😑

преди 5 години

Явно Менда Стоянова и ГЕРБ искат една сума пари от Филип Морис и това е един добър начин да ги получат.На касата трябва да се ходи.Нещастици!Пуша тези цигари от година и разликата е огромна, но не мога да давам по 10лв. на кутия.

13

Терминал 2

преди 5 години

Пореден рекет за народа.......

12

Анонимен

преди 5 години

Нов продукт ама бързо придобива популярност и краде важни клиенти, Никой не обича конкуренция.А на някой се плаща заплата именно да отстраняват конкурентите.Дори и държавата няма интерес да се намалят пушачите, повече данъци по висока смърност по малко пенсионери.Така че интереса става двоен.

11

Анонимен

преди 5 години

Ориентирайте се докато е време -> Терминал 2 и в страните където на Баце Бочковци повече от разгъване на *** никой няма да му даде да прави...-------------Прав ти път!

10

Анонимен

преди 5 години

Е то накрая няма ли да има и данък непушачи? Другите плащат за акциз, а тези тарикати! Въобще трябва да има някакъв вариращ данък - да се налага винаги, когато държавата се нуждае от приходи, или се почувства прекарана.

9

Кратун

преди 5 години

Бизнесът на Шиши трябва да се защити. Иначе Булгартабак и лаФките ще го закъсат.

8

Анонимен

преди 5 години

Тютюнът не е европейска практика, още по-малко добра.Крайно време е здравните осигуровки да са според индивидуалното поведение, на децата - според поведението на тези, които ги отглеждат.

7

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да ми каже една сфера, в която управляващите да не готвят удар?И кой точно ги избира тези престъпници?Цв.Цв.?