32

Един от Северозапада

преди 5 години

60 OOO преминали непристъпната и добре охранявана южна граница? Невъзможно, тия нещо ни лъжат! Няма такива работи, щом Гербаджиите и ОП охраняват границата, граничната зона, и строят огради!А за преговорите-очаквайте ги почти всичките обратно, само Баце да види парите, давани от Меркел-гузно ще започне да обяснява, че така не може, че трябва да сме солидарни, че се е борил с тях, но....

31

ЕВРОДИКОФФ

преди 5 години

Банков документ от досието на Бойко Борисов /в европейска страна/ за 50 тона злато депозирани през 1982 година от България в централна банка в Европа, на стойност около 2 милиарда долара, на името на Тодор Живков, през 2005 година първия траснсфер от сумата отива към Фондация Аденауер, след което от Фондация парите отиват към политическия проект ГЕРБ.

30

Анонимен

преди 5 години

Защо премиерът подскача за гръцкия остров, а премълча публикациите в поне 50 международни медии, че заради продажбата на БТК е взел 50 000 000, и защо премълча за къщата, която е подарил на любовницата си в Испания ?

29

Анонимен

преди 5 години

На наглото мафиотче не му стигна че обънна България на своя бащиния, а започна да купува имоти и извън нея - вече си купи остров в Северна Гърция, сега чакаме и в Западните Балкани.

28

БАНКЯ ФИЛМ

преди 5 години

Гледайте новия български филм ОСТРОВЪТ. В ролята на Петкан - Тиквун.

27

Анонимен

преди 5 години

А за островчето нищо ли не е казал ?

26

до 25 Антон

преди 5 години

Какво искаш да пишем Антончо, мамин. Може би , че животът в БГ е хубав и прекрасен, че Слънцето ни огрява и на гали по главите, както Него три папи са го галили, че доходите на хората се увеличават непрекъснато и че с този тепм на нарастване ще стигнем средното ниво на ЕС .............след около 270 години? Кажи Антончо, мамин това ли искаш от нас, читатели и пишещи, полуграмотни ***...кажи мамино захарче....

25

реалист

преди 5 години

Бойко, кажи си за острова в Гърция и къщата в Испания. Има ли ги или не?

24

Антон

преди 5 години

Какво става в този вестник??? Досега в коментарите можеха да се прочетат интересни мнения на българи от цял свят. Сега ври и кипи от полуграмотни , цинични ***. Единственият вестник, който държеше на името си! Моля, изчистете фък новините, не позволявайте едни и същи да сипят помия. Или да казват нещо смислено или да вървят другаде.

23

Констатиращ

преди 5 години

Суджука маа ***, маа *** по чужди страни и накрая резултата е: ЕС се изходи с едно голямо *йно върху му.ЗА ТЯХ, Балканите са ПУСТИННА зона.Преди 200 -300 г. робството разцъфтя, съровете и перовете ограбваха Африка, Азия, Америка.Там НЯМА вече какво да се ограбва.Сега са на ред Балканите.Пък и нашите роби сами се натискат да им чистят ла*ната!

22

aз съм прост

преди 5 години

Тука-таме се чуват грласове хвалебствия за Боко Тиквата. Бил държавник, бил футболист, каратист, шахматист, художник,бил.....на всеки който го венцехвали му пожелавам от сърце, децата му и внуците му да имат интелекта на Лидерът на Балканите.... П.П. / обичайно е след това мило пожелание да ми слагат минуси, и не мога да разбера, уж е Велик, а не искате близките Ви да са като Него! /

21

Анонимен

преди 5 години

А, ще представя ... ще прочете на български нещо от пищов и ще отиде да гледа последните мачове от груповата фаза на Световното.

20

без пардон

преди 5 години

Премиерът ще отчете нулевите резултати от еврошефството ни

19

до 12

преди 5 години

Борисов има и е вземал точно толкова, колкото е работил,но не нагло ,за да ощети българската държава .На журналистически сензации и новини хората ни вярват.

18

нещо повече

преди 5 години

Според ОЛАФ 85 % от парите дадени от ЕС за строителство в БГ се крадат ! Кой ли ги взема? - орешарски ---И ако не бяха крадени колко ли още неща можеше да се направят? - а те и дрлугите крадат - като чуя въпосите и отговорите--разбирам защо сме на този хал. ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ И ТИКВАТА И ДОГАН И КАРАКАЧАНОВ И СИЕ.

17

Българин

преди 5 години

Държавника ,милиардер Бойко Борисов.Никой не отрича че след три мандата Бойко Борисов е по богат от когато беше кмет!

16

Българин

преди 5 години

Тоя нарцис в Българския парламент ще влезе ли тоя мандат?И за кво взима заплата от народа като не се прибира в страната?

15

Анонимен

преди 5 години

СВЪРШИ СЕ !!!!!Българино , до сега беше председател на Европа !!!Как да не си разбрал ??? Близо 200 000 000 ти ще ги платиш , не ТОЗИ , снимания !

14

ХАХАХА

преди 5 години

Ей, ще позеленеете от злоба бе. Между другото - той си купи и Малдивите. Не знаете ли? Срамота - нали знаете всичко и лъжете като дърти ц ига ни. Зомбита нещастни. Нямате капка мисъл в това, което би трябвало да е мозък.

13

Burzum

преди 5 години

Хахахаха тоя тол.уп в най скоро време ще им омръзне на европейците с тия празни приказки ...както е омръзнал на нас...повярва си и от хрисим и козируващ *** стана буйстващ...