15

Анонимен

преди 5 години

Цялата тази история се представя като някакво страдание въпреки, че е самоорганизирано. По време на социализма само да кажеш нещо повече срещу държавата и те вкарваха в затвора, а такива опити за бягство си бяха самоубийство, водещо до негативи и за роднините. Но не беше така представяно на запад, както сега, като някакви борци за свобода. Всичко започна с войната в Сирия и всеки от майната си реши, че може да минава граници все едно ходи по нужда във външна тоалетна отворен тип.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Като спрат със правенето на деца и бомбените атентати ще се оправят.Трябва да работят и да имат по 1-2 деца максимум.И най-важното.Да си стоят в Африка.Тия които не желаят да живеят имат на разположение пустинята или морето.На тоя свят всяка секунда се раждат 4 човека.Трима от тях са като тия на снимката.Те така си живеят от милиард години и винаги стават много повече.Всичко е постановка за да ти вземат парите.

13

Анонимен

преди 5 години

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.

12

Анонимен

преди 5 години

Скоро прочетох хубав коментар по темата!"Те идват от държави в Азия и Африка - същински клоаки - ПРЕВЪРНАТИ В ТАКИВА ОТ СЪГРАЖДАНИТЕ ИМ .. ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ... ОТ БОКУ ХАРАМ В НИГЕРИЯ... ОТ ТАЛИБАНИТЕ В АФГАНИСТАН...ИДВАТ И ИСКАТ ДА ПРЕВЪРНАТ ПРИЕЛИТЕ ГИ СТРАНИ В СЪЩИТЕ KOЧИНИ КАТО ТЯХНИТЕ! ПРЕНАСЯТ ВОЙНИТЕ, КЛАНЕТАТА И ИЗНАСИЛВАНИЯТА СИ С ТЯХ!!!"По нататъшен коментар е излишен!

11

Анонимен

преди 5 години

Тръгваш с надут корем и с децата си я в океана, я в пустинята и после ревеш, че еди кой си ти бил виновен за смъртта им?

10

Бай Иван

преди 5 години

Едно време и Кадафи контролираше така нещата,докато Франция и САЩ не решиха ,че на Либия й трябва демокрация ,браво на алжирската държава дано тази новина стигне до всички субсахарни австралопитеци,които искат социалните на ЕС ;) !!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Тия хора няма да ви направят животът хубав.Те да диваци.Обичат да се гърмят,колят,да палят и да живеят като в 10 век.И кво ?Ще им пуснете дъщерите си да се позабавляват?

8

Анонимен

преди 5 години

стига с тези араби и африканци.на минута в света се раждат по 10 000 души.трябва ли всички да приберем според НПО-тата в Европа?всички сте полудели.

7

до 4

преди 5 години

Не можем да помогнем. Нито сме предизвикали войните в държавите им, нито сме ги канили да прииждат на талази тук. Тръгват на самоубийствена мисия и отговорността си е изцяло тяхна.

6

Анонимен

преди 5 години

Добре бе защо след като са много страдащи имат по 10-20 жени,а?Те си правят порно клуба вие им циврите и ги съжалявате.Не се ли чувствате жалки някак?

5

Burzum

преди 5 години

Пътят е страшен но славен!

4

Анонимен

преди 5 години

Обръщам се към всички вас!Борисовци и неборисовци!Говорим за страдащи хора!Черни или не! Хора! Страдащи!Или не! Можем ли да помогнем?Или просто си чатим он page , who cares?

3

Анонимен

преди 5 години

Аз като реша да отида в някоя държава минавам през КПП-то. Тези щом ги влече пустинята, тяхна си работа.

2

Анонимен

преди 5 години

Кой ги е карал да ходят там ?

1

Некъф

преди 5 години

Тая сахара свършва в Германия ли, че все там искат да бягат?Аре стига с това лицемерие. Бягат мързелите и престъпниците за да живеят без да бачкат на наш гръб.