11

eko

преди 17 години

Защо използвате тези химикали, бре хора? Разказват ви играта на хормоните .... Етерично масло от здравец и лавандула нямат грешка!

10

stef

преди 17 години

Страхотно е.Действа по-освежаващо от кафе или бира (според предпочитанията, а може и комбинация от двете). :D

9

LI

преди 17 години

Моме, ти за RAID чувала ли си? Има таблетки и течен за контакти, има и нй-различни спрейове в аптеките :))) Но иначе си сладка и затова те хапят комарите :))

8

user

преди 17 години

Много добро и освежаващо :)

7

Красита

преди 17 години

съвестта ми попречи... да отворя ледената, мазна бира... но много я гледах и й точих лиги

6

Иван

преди 17 години

Идеалната комбинация.

5

netakabe

преди 17 години

Красимира,само не разбрах как приключи дилемата с питието в ранната утрин - студена бира или горещо кафе.Сподели,моля.Имам същия проблем10u

4

stanio

преди 17 години

Уникално както винаги, от нищото направи страшно забавен матерял.

3

VeskoG

преди 17 години

Краси RULZZZ!!! :))Няма по-велика от Краси, за пореден път ме размя от сърце! Колежките ми понеже са мега любопитни, пък и аз като се смея разбира и в офиса на горния етаж, веднага си навряха муцуната в компа ми. След 3 мин. вече хилежа беше всепоглъщащ. Добре, че шефа е извън офиса..ТЕНК Ю, КРАСИ, давай още от спринцовките с ведро настроение!!:))

2

преди 17 години

Земи си RAID, ама не на таблетки, а с бутилчица. Спиш на отворена врата кат къпана, даже и да не си. Няма комари, няма ***, няма хлебари дори - всичко изчезва неясно как. Ако спиш на затворена врата/прозорец, може и ти да изчезнеш някъде при тях.

1

преди 17 години

Краси просто е ВЕЛИКО - благодаря ти, че ме разрева