112

Тони

преди 5 години

СИГНАЛА Е ПОДАДЕН ОТ РАБОТЕЩИ РОМИ,КОЙТО НЕМОГАТ ДА СПЯТ!!!!В ТЕЗИ БЛОКОВЕ БЪЛГАРИ НЯМА!!!!А МУЗИКАТА Е СИСТЕМНА В ТОЗИ КВАРТАЛ И ТО В КЪСНИТЕ ЧАСОВЕ!!!

111

Анонимен

преди 5 години

Тенденцията след 1989г. е:Република Бг.Българо - Ромска република.Ромско-Българска република.Ромска република.

110

Анонимен

преди 5 години

Искам в САЩ някой лaтинос или чeрен да нападне полцай да видя какво ще му се случи.

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 124Не си го и помисляй.За да се случи това е нужна висша грамотност.Само с мерак и с простотии не се получава.Нужно е и усилие за да се приобщиш към системата която поддържа държавността.Социализма свърши.Още ли не си го разбрал.А и фондациите не са вечни.

108

М, да ...

преди 5 години

До 49 Gele..Защо аз немога да си "браня" имота с пушка, за който имам нотариален акт, че е мой и си плащам данъците, а ти да си браниш всичко каквото мислиш, че е твое?---Я виж как са запустели / не са стопанисвани / дворовете, домове, ... по селата, а дори и в столицата ! Плащал бил данъци, и има претенции - ха-ха-ха! Правителството те стрижат те бре, без да дават насреща нищо ! Геле, ромите към момента са с псих. на бъдещ. стопани на тази ничия територия, формално нечия!

107

къде е бай Тошо ?

преди 5 години

При бай Тошо нямаше дискриминация и насаждане на омраза ! Спокойно си вадихме масите на двора и се веселяхме ! А сега дори и вътре вкъщи не мога да се веселя ! " Високият " шум дразнил българите , нарушавал му " спокойствието " !

106

Анонимен

преди 5 години

Няма го бай Тошо да ви покаже как се упръвлява държава!?

105

!

преди 5 години

До АнонименНа въпроса ти. е 3.Работя за А5 но ние работим заедно с БХК и ДРОМ. Никога не съм го крил.

104

Анонимен

преди 5 години

Е няма как да не застанат зад полицаите. Нали има вот за недоверие. Сега им е паднало на тепсия.

103

Анонимен

преди 5 години

Очевидно Джамбазки е нацист сеещ етническа омраза.

102

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки, не само ромите пускат висока музика. Ти си долен червей, който се опитва да създава омраза в обществото с цел рейтинг.

101

Анонимен

преди 5 години

А на министъро жена му заявила "Ромите да ядат моркови ." Яжте вие моркови !

100

Анонимен

преди 5 години

Няма такава законна инстанция като мешере в Република България.Има закони и съдебни инстанции ,които са валидни за всички..Приемате мешерето и вие и хоп, важи за всички. Рано или късно ще стане. Дали со благо или со малце кьотек е без значение. Натам вървят нещата. Като не могат едните, то другите ще се интегрирате.

99

До 118

преди 5 години

Етническите партии в България са забранени, а роми е имало и ще има парламента. Къде ти е проблема не е ясно? Очевадно в БХК си имате норма и трябва да се пишат простотии.

98

5 децибела шум

преди 5 години

В аптеките продават тампони за уши ,които са по джоба на всеки капризен човек ,който се дразни от шум ! Аз съм си купил такива тампони и си ги слагам редовно когато българите вдигат аларма при празнуване на рождени дни и разни други празници ! Никога не съм се обаждал и МВР за да преча на който и било да празнува ! такова чудо само при българите съм виждал , дори и при най-малкият шум предизвикан от ромски празници ,ангажират полицията за кокошкарски работи !

97

Анонимен

преди 5 години

Министър председател, президент , шефове на полиция трябва да бъдат роми. Мешерето пък да бъде обявено за върховен законодателен орган. Джелем Джелем пък може да стане химн на републиката. Не на расизма! Да на демокрацията, толерантността и свободата.

96

Анонимен

преди 5 години

Тия полицаите може ли да бият хората плащащи им заплатите бе? Накрая ще им писне на ромите ще напуснат тая *** и ще Ви питам кой ще пълни хазната.

95

Анонимен

преди 5 години

До Ром И откъде са и ваши? Я да си припомним Априлското възтание, колко роми са се били за България? С какво е ваша? Знам само за 2 истории .Ако и историята я знаеш както и правописаааа...ясно защо си на този хал.Провери в правописния речник как се пише думичката въЗтание! То вярно, че Захарий Стоянов я е пишел възстание ама от тогава българският език(който се предполага, че ти е роден и майчин, за бащин не знам) е претърпял няколко реформи.;)

94

Анонимен

преди 5 години

Ромите трябва да имат парламентарно представена партия и да участват в управлението.

93

Анонимен

преди 5 години

До 5 децибела шумДоста си жалък, жалки БХК опити да изкарате тези престъпници жертви на расизъм. Само слабоумник може да вярва, че проблема не е нетърпимо силната музика, която тормози хората, а в етноса на празнуващите.