15

ГРАЖДАНИН

преди 5 години

Ами, като дойдат следващите избори пак идете и гласувайте за същите тях!

14

DP

преди 5 години

Това означава ,че трябва да се намали броят им максимално и тези които са там да ходят постоянно на работа,както ние останалите абдали в територията България.

13

Анонимен

преди 5 години

Нема беден депутатин. Благото на народа за което се борят денонощно явно носи много дивиденти, и те са след един мандат айляк цял живот.Но това не означава, че крадат, да не си помислите? Не. Депутатина е честен. Всичко друго са слухове. Как пък така в таз държавица няма в затовра един политик, един прокурор, един съдия, един министър, един министър-оредседател?Значи всички са в кюпа нали се сещате. И висши офицери от полицията не се сещам да има в затвора.Играят 4-те власти в един отбор-мафия

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Депутатите не са по КТ а бачкат по конституцията и не са подчинени и са недосегаеми.

11

Аде де

преди 5 години

Шиши да бъде уволнен дисциплинарно.

10

реформи

преди 5 години

закриване + съкращения

9

д-р Исня

преди 5 години

И кой ще ги уволни?

8

Въглекопача

преди 5 години

То това ако е РАБОТА.........!

7

Обиден

преди 5 години

Аз съм депутат, и съм обиден от тази статия. Как така сме отсъствали без причина. Знаете ли колко много причини има? Само няколко да изброя: командировки, среща с избиратели, подготовка на нови европроекти, прибиране на парите от действащи европроекти, ходене до Брюксел за двустранно сътрудничество, разговори с други български политически дейци, разговори с други европейски политически дейци (предимно в Брюксел, Берлин и Париж), развитие на международни проекти... Да изброявам ли още.

6

Анонимен

преди 5 години

След колко отсъствия без причина се освобождава работникът според КТ? А един депутат след колко дни? Питам за един закръгленичък приятел!

5

Анонимен

преди 5 години

Трябва да са независими и високоплатени, защото ако не са, стават корумпирани.

4

Анонимен

преди 5 години

Тази новина май я чета през ден в последните 20 години.То няма лошо депутатът да отсъства, ако отсъствието му е свързано с вършене на нещо смислено за държавата.В случая лошото не е, че отсъстват, а че отсъствието им почти 100% е за да си вършат лични дела. Доган не се е вясвал в парламента от години и какво? Накривиха му капата.

3

zeus

преди 5 години

Ами има Кодекс на труда, при три дена самоотлъчка излиташ дисциплинарно от работа, да се приложи и за тях!

2

House M.D.

преди 5 години

Верчето е допуснала печатна грешка. 200, а не 20, са скатаващите

1

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде във всяко нормално работно място, ако не идваш редовно на работа без уважителни причини те уволняват.Трябва и парламентето да стане нормално работно мнясто.А дано, ама надали.Те въобще медицинско искат ли им за постъпване на работа?Че там като се започне от Болния и се продължи по парламентарни групи и партии доста са непригодните по здравословни (психични) причини.Как може ненормални да са депутати?