70

ганьо

преди 5 години

*** безхаберието

69

Анонимен

преди 5 години

Че няма ли допълнителен държавен аероплан за туй предсдателство чак до Ню Йорк по право и правата нали ще обяснява,че са отпуснали билетче в бизнес класа като бизнесмен да разяснява за постиженията на страната от класа.

68

Членска карта №7

преди 5 години

Русо гладно няма :-)

67

(-_-)

преди 5 години

Това министерство е абсолютно излишно, при условие, че социалната политика е напълно неадекватна. Защо не пратиха някой от социалните представители от посолствата/представителства на Р. България в Ню Йорк или Вашингтон? Във повечето български посолства има представител на това прогонило министерство...

66

Oonneadrugite

преди 5 години

Bg marka Chakai malko...

65

Анонимен

преди 5 години

В началото Боко и Цвъки заедно с тяхната шайка блюдолизци ми бяха смешни,поради това,че са необразовани и примитивни,но те създадоха един октопод,който обхвана и контролира цялата държава вече 10 години.Вече не ми е смешно,а трагично,защото за тези 10 години всичките ми близки и приятели напуснаха територията на Октопода.Дано има пъкал и там да се пържат завинаги.

64

Анонимен

преди 5 години

АХА зацепих оставката сълзите са просто показност че нещо се прави -сега ще я изпратят като експерт в някое посолство да спи в "общежитието""-целувка за народа

63

Анонимен

преди 5 години

Колко ли струват билетите и хотелите на Хвърчилков и антуражът му (на първата втора тоалетите са без пари:)) при безкрайните му безсмислени разходки ?

62

Кратун

преди 5 години

Експерт по какво е бе Цвъки??? Томпет, кларинет, саксофон или друг музикален инструмент.

61

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е това правителство да си ходи !

60

Анонимен

преди 5 години

Цвък отново си цвъка глупостите из ефирите, за радост и залъгалка на *** си избиратели.*** видите ли Росица Димитрова била прекрасна.Сигурно.Браво.Цвък пък не бил пътувал в бизнес класа.Аз пък ям доматите с колчетата.Отново изместват темата, а тя не е кадърна ли е Димитрова или как е пътувал Цвъкащия.Как, кой и защо позволява двупосочен полет, струващ най-евтино 1450 евро и най-скъпо 3800 евро, да се избере по-скъпото.Финансовия министър трябва да ни информира коя е фирмата осигуряваща пътуванията и колко милиона и се осигуряват за това от нашите пари.

59

Анонимен

преди 5 години

Вместо да върне парите или поне да се покрие временно, по добър стар комунистически почин, след като се е о.рала до ушите ще я преназначат на някой по-висок по-спокоен и още по-безотговорен пост с минимум същата или вероятно с по-висока заплата.Те това е нашата псевдо демокрация - комунистически феодализъм в демократична кожа, а кадрите и са абсолютно незаменими и няма втори като тях

58

D

преди 5 години

Всичко е инсцинировка. Имат споразумение тя да си подаде оставката, за да се направи на жертва, а те просто да не я приемат. И всички са отново заедно и щастливи!

57

Цецу Умното

преди 5 години

Партията рани,ние борим.Нашо момиче,не бива да го хвърляме на вълците,както хвърлихме народа.

56

D

преди 5 години

Колко скъп хотел пък да е? Хотелите са от порядъка на 100-150$. На фона на тези 8 бона голяма далавера са ударили.

55

Валерката в затвора

преди 5 години

ЩОМ ГЕРБ ВЛЕЗНАХА отново в обяснителен режим то работата не е чиста. Човек с толкова нисък рейтинг като псевдопатриота Симеонов да застава на страната на човек който с години се хрантути от народа и нищо не е направил реално за да се спре геноцида над хората с увреждания не му прави чест. Но какво да очакваме от такъв като Валерката - след като нападна дори своите - нападна Каракачанов. Другите барем се държат един други му , а тоз е решил да показва че е някой а ще е употребен и захвърлен и той

54

Анонимен

преди 5 години

Абе нищо не пишете за другата герберастка калинка Гинка Теменужкова.Купи ли ЧЕЗ, кво стана.Ще вдига ли цените от 1 юли и с колко.

53

Анонимен

преди 5 години

Когато някой висш чиновник се издъни,той просто сменя едно работно място с друго.Това е неговото наказание.Важното е да е верен на партията и вожда и дори да е мега некадърник,може да го издигнат за президент,или да го направят външен министър.

52

Нар. творец

преди 5 години

Вместо да и избодат очите и изписаха веждите.

51

МДа

преди 5 години

Експерт била, от не знам колко си години, ценен кадър..бля-бля-бля. С тези ценни кадри стигнахме до тук, всичко е в плачевно състояние. Иначе е експерт, по харченето на нашите пари, да.