24

Анонимен

преди 5 години

Ученето е лесно, но после няма работни места и остава безработна.

23

До мод.15

преди 5 години

Не казвам,че е невъзможно,напротив.Някой успяват,но и след време,някой от тях се почесват дето не ги сърби.Проблема е,че младото поколение го учат ,че на запад е супер,България е ***,българите са ***,ако нямат S класа,трябва да си батка или силиконка за да успееш и ефекта е налице.Пълна деградация с нереалистични очаквания.И после по пързалката а това е трагедия за нацията ни.

22

Чича Ви Митко

преди 5 години

Пълен отличник - най-много главен счетоводител. Мнозинството пълни отличници нямат предприемачески дух. БГ учебна система произвежда зубрачи-отличници. И тези последните ги управляват хора с креативна мисъл, с поне 3 хода мислене напред, с отлично умение за водене на преговори, и т.н. и т.н. А отличникът......той ще знае МСФС или сметкоплана просто ..... отлично :)Това е.

21

Анонимен

преди 5 години

Оф! Като се въодушевят да събират пари за разни сгради и като тръгнат хвалбите за тия дарителски кампании, направо ме втриса от досада. То мечти, то чудо- да учи в Англия и да работи в офис. За да работиш в офис, не е нужно да си пълният отличник на матурите.Тая статия като от ученически стен- вестник.

20

Анонимен

преди 5 години

До Поздрави от USAЩе се махне от комунистическата ***, и в коя *** ще отиде - мюсюлманската.

19

Анонимен

преди 5 години

Аз пък на матури не съм се явявал, тогава отличниците ни освобождаваха. Всяка година завършвах с отличен. Постоянно старание не само за ден изпит. Не писаха по вестниците, но пък ме изпратиха да уча в Москва, голям престиж беше. Тогава Запада беше разрешен само за по даровитите деца на големците.

18

Анонимен

преди 5 години

Браво на момичето!!!Със сигурност ще се справя и за напред. Дистанционната работа не е за всеки. Организираността и самоконтрола са много по-големи отколкото в офис. Не както повечето си мислят, че е песен. 10- Тина години вече работя така и честни да си кажа на моменти ми липсва офис атмосферата.

17

Поздрави от USA

преди 5 години

Няма да сбърка ако се махне от тази комунистическа ***.А вие още ли се мъчите там и чакате като овцете "дъ съ управити"?

16

Анонимен

преди 5 години

Тогава защо учи?

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Последнот изречение ?"Даяна има желание са сбъдне още една мечта - да пътува и да работи дистанционно от различни точки на света."Какво му е заблуднето на това изречение ? Имам приятели в Accenture, които са сменили по 9 офиса в 9 държави и си жевеят перфектно. Ти си объркания ...

14

Анонимен

преди 5 години

До GeorgievПрави я, прави по-желан служител от тези които сме завършили в България. Ние трябва да се доказваме, тя винаги ще е на едно стъпала пред нас

13

Анонимен

преди 5 години

Аз пък тествам охладено пиво след нощни лекции в лозаро-винарския университет в Бургас и съм вдъхновен от перспективата за лятната употреба на учебния матрял :)

12

Анонимен

преди 5 години

Ако е намерила нещо което я прави щастлива и успешна в живота, браво на нея. Отличният успех е критерий, че дадена информация и приложението й по дадени критерии може да се усвои по-добре от някои хора, но не е критерий за успех в живота. Там има много други фактори за професионалното реализиране. Най-умният не е винаги най-успешният.

11

Aнонимен

преди 5 години

Аз пък ще бера ягоди.

10

Анонимен

преди 5 години

До МхмВъпреки че съм на нейна страна а и не я познаваме изцяло, за да знаем дали е така, но трябва да кажа че имах и аз подобна съученичка. Имаше 7 души в училището с пълно 6 на матурите, но снимаха само нея. Тя сама повика екип от две телевизии, също майка и и татко и платиха да се публикуват 4ри! страници за нея и в градския вестник. Скромността е добродетел!

9

Анонимен

преди 5 години

Аз пък уча в Германия.

8

Aнонимен

преди 5 години

Аз пък уча в Америка.

7

Анонимен

преди 5 години

Не е важно кой къде бил приет да учи, а кой е завършил успешно. Има хиляди българи приети да учат в чужбина, там влизането е лесно, но завършват малцина. Не е като В БГ, тук почти всеки завършва. Там от 30 завършват трима...

6

Анонимен

преди 5 години

Последното изречение показва,колко е заблудено чалга поколението и колко изкривена е представата му за живота.Евала слави,евала пайнер.

5

Я па я...!

преди 5 години

Най престижните университети са в Русия , ама никой не ги сафери за нищо.Всички искат Англия , Америка....Що така бе Даяна ?