18

Анонимен

преди 5 години

Германски фирми печели около 6 милиарда евро годишно от кафе. Купуват ги от Африка сурово, , много евтино, преработват го и го пускат опаковано в известните марки кафе. Нищо лошо, бизнес, и Африка може да прави същото, но-о-о, за износ на обработено кафе на Африка се налагат високи мита, може да изнася само сурово необработено без мито. Ако вземат заеми да изградят заводи за мощностти да правят кафе като германците митото ще им изяде печалбата и ще фалират, така точно е изчислено митото.

17

до 21

преди 5 години

Слабо си чел. Не й е светнала ламбата. В момента са големи патаклами между нея и Зееховер, *** тука малко се пише по тая съдбоносна за Европа тема. Руските теми са им по-важни.

16

естествено ,че

преди 5 години

Турция ,Ливан и др. подобни трябва да приемат тези емигранти !Близки са по манталитет и религия ! За какъв *** идват тук в един свят който им е толкова непознат ,различен и неразбираем , дори те самите не искат да разберат западния свят и го оплюват постоянно !

15

Анонимен

преди 5 години

Реално погледнато, най слабо развити са страните, където се изповядва ислям. Емирствата, ако го нямаше петрола сега щяха с камили да се возят и никой нямаше да се интересува от тях. Като сега Конго и Котдиовоар.Иран, Афганистан са били що годе добре до 70те, когато атолясите им поемат нещата и ги връщат в бронзовата ера.

14

Анонимен

преди 5 години

Е откога миграцията стана заплаха за Европа? Нали досега яловата канцлермалоумничка викаше добре дошли. Как така изведнъж и светна лампата?

13

Анонимен

преди 5 години

На ЕС вече всичко му пречи, спасение няма.

12

Анонимен

преди 5 години

до колкото разбрах искат на ги връщат обратно в страните където първоначално са се регистрирали-Италия,Гърция,България...а ние какво сме виновни че сме в периферията.граници на ЕС.и ние никого не сме канили.

11

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ ЕДИНСТВЕНО И САМО НА БЪЛГАРИТЕ!

10

ВЪПРОС

преди 5 години

Търсят хората по-добри Условия ?А се вижда че тези хора не искат да работят - на тях в основата на Възпитанието е как да убият човек и да му вземат залъка от ръката докато умира .Ромите са същите , в Индия Полицията е въоръжена с Тояги , а не с Оръжие .Нямам против тези хора за религия или цвят - те просто искат наготово - да ограбят труда на друг човек .Много се говори че има роми и емигранти Инженери , Доктори и Учители - аз лично не познавам такива ?Сблъсък на Цивилизация с Злото ?

9

Край

преди 5 години

А нелегални имигранти. Не може да бъде. Не беха ли "бежанци". А Кристалина, А Борисов, А Кунева. 5 г. Ни облъчвахте докато нормалните хора отказваха да ги приемат.При такива грешки и при демокрация политиците би трябвало да падат от власт ОБАЧЕ нашите или са вечни или мнението на хората няма никакво значение.

8

Анонимен

преди 5 години

Този въпрос с бежанците се превърна в коз в нечии ръце, за да продължава да прокарва една идея, която според мен е абсолютно нефелна. Както ще да звучи, но Европа няма нужда от повече бежанци. тя прелива вече. За нейните жители не остана място. И това, че продължават да прииждат си остава техен проблем. Не мога да виня Италия че не ги приема вече. Как иначе да им налееш в главите да престанат? Редно богатите държави от близкия Изток да си ги поемат. Стига само са се дули с богатство.

7

Анонимен

преди 5 години

В Африка има епидемия от СПИН и ще ги прехвърлят на Балканите, за да не влизат в Австрия.

6

Барселона

преди 5 години

Точно Асошиейтед прес ще го казва...От къде дойдоха проблемите за Европа с мигрантската вълна...от тях...от Великият жандарм...И сега си гледат сеира от далеч и ръсят акъл...Ама как няма един от нашите големци да се изправи и на оня шут Тръмп в очите да му каже че САЩ са виновни за тази криза,а сега щели да приемат определен брой хора.Много им отива да създават кризи и после да дават акъл...

5

до 1

преди 5 години

Не лъжи бе ***,Австрия и Дания лансира идеята за лагери за бежанци извън ЕС,България е в ЕС,нама как да има лагери у нас.То и сега няма бежанци у нас.

4

Анонимен

преди 5 години

Басирам се, че това ***'трялче е на DW. Уж независимо написано, но с уклон, че видиш ли искали да стопират "бедните бежанци" дето само търсели "по-добър и по-сигурен живот".*** някак си се пропуска, че те не търсят такъв живот. Те искат да ПРЕНЕСАТ тоя си окаян живот под сянката на исляма от там - тука!

3

Анонимен

преди 5 години

Приеха България в ЕС и сега ще я направят евро зона за настаняване на бежанци.

2

Анонимен

преди 5 години

"Докато продължаваме да не признаваме, че имаме колективен проблем, който може да бъде уреден единствено чрез колективни решения, докато това ни убягва, няма да намерим решение"Не вие, ние имаме колективен проблем с вас ***. Разчекнали сте вратите на ЕС за мигранти като някакъв разграден двор и задължавате насила със заплахи членките си да ги приемат.

1

Анонимен

преди 5 години

В Гърция и Италия от много години идват бежанци и никой не обърщаше внимание на това.Цялата работа е че някой взе да радикализира бежанците и да стават атентати.Атентатите започнаха случайно или не,след войната в Украйна.