57

Анонимен

преди 5 години

За съжаление десницата няма харизматичен лидер като Буци, който да действа и на емоциите на хората. Всичките сини лидери са пълни боцуняци и лузъри.Хората искат прости неща като справедливост и хубав живот, все неща които сегашното дясно няма визия и капацитет да им предложи по подходящ начин. Единствено им се отдава непрестанно да говорят за бивши хора от службите, кой бил ченге и кой не...за всичко друго, но не и как мислят да развиват икономиката, съдебната система, здравеопазването и т.н

56

Историк

преди 5 години

Когато времето беше наше ,тази кокошка ,заедно с шайката около и зад нея , уапяха да направят колкото могат нещата техни ! Сега вече какво ги интересува времето на кого е , те се назобаха яко и не им пука ,наврели са се на топли местенца и цоцат ли цоцат....!

55

Анонимен

преди 5 години

Наде, народния съд няма да те подмине ! Помни !

54

ognyanz

преди 5 години

Гаражното Наде вече е осребрило седесарския устрем от началото на прехода. А повечето от тези, които си вдигаха двата пръста по митингите и викаха "СеДеСе", "Времето е наше" и т.н. са вече пенсионери и живеят с по 300-400 лева на месец. Електората започва да разбира кога го лъжат, но с голямо закъснение. Затова си отиват СДС, ДСБ и другите подобни продукти на прехода. Когато си отиде и м'афиотско-милиционерската партия ГЕРБ тогава нещата ще започнат да се оправят.

53

Анонимен

преди 5 години

Надка Гаражната

52

Манолски

преди 5 години

Разпускайййййййй !

51

Анонимен

преди 5 години

Върни гаража!

50

Анонимен

преди 5 години

Герб са номер 1... Браво на Бойко! Рядко умен политик...

49

Льо Пич

преди 5 години

НЯМА ПАРИ за "разпределяне",куфарчетата ги раздадоха,приватизацията отмина и членовете се разотидоха!Като поканиш някой на маса за обяд и няма какво да му сложиш как да остане и за вечеря?Малки душици...

48

Край

преди 5 години

Бе то от години е ясно че никой не стои зад тази госпожа ама пък каква блага работа има само - посланик е в Турция. Партиините мафии си къткат и най-патравите пиленца.

47

Анонимен

преди 5 години

Естествено,че вече не е ваше....опоскахте до дупка за 27 години труда на строителите на социализма, приватизирахте си на безценица материално техническата база и сега ни лук яли,ни лук мирисали...време е да се скриете и лека полека да потънете в забрава...само,че от голтаци като милиардери.

46

Анонимен

преди 5 години

На 10 ноемри 1989година,БКП се разцепи на две-"лявата" БСП и "дясната "СДС.И няколко месеца по късно на 4 януари 1990 г.,същите създадоха и ДПС та винаги едното от двете крила на разцепилото се БКП да има подкрепа при крадливия преход през който съсипаха българския гражданин и се обогатиха за негова сметка.Няма невинни политици,кметове,участвали във властта от 1989 година насам и сега в момента.Всички са за затвора.

45

Burzum

преди 5 години

И тая се храни от лапата на Баце....

44

ьзц

преди 5 години

костов така тласна икономиката че още плащаме скъпия ток на американските ТЕЦ-ове...да не говорим за престъпната приватизация и ощетяването на държавата с милиарди

43

Българин

преди 5 години

бсп дпс сдс =БКП

42

Сандо

преди 5 години

времето никога не е било ваше! ... крадливи гнясове

41

Така е

преди 5 години

До Анонимен 24 Ще запомня сините с това че свалиха некадърния Жан и Костов тластна икономиката на държавата напред, с 6.5 % ръст на БВП.

40

П.Петров

преди 5 години

Доволни сте виждам, под вещото ръководство на БКПДС= БСП+ГЕРБ+ДПС , България процъфтява едва ли не ...Го.ведата като овластяват най-големите го.***, няма как да започнат да живеят като хората, все ще си живеят като го.***!На първо място трябва неговедно мислене(ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО), после принципност, върховенство на ЗАКОНЪТ, независимост на съдебната система, отговорност и отчетност на главния прокурор, реална борба с корупцията и ИНВЕСТИРАНЕ В ОБРАЗОВАНИЕ, за да има изобщо НАРОД И ДЪРЖАВА!

39

отвратен от единство

преди 5 години

каква партия закриват тези ! тази която я няма . И пак им е виновен друг. Отдавна никой не им вярва , и никога ама никога повече доверието което проиграха на близо милион електорат няма да се повтори . Едно ,че и две поколения вече са тотално обезверени и на никого не му минава през ума да гласува за разни единства дето ги няма и които съществуват само в главите на създателите си .

38

Да добавя

преди 5 години

Айде сега и ретроградната партия БСП.