59

до Адвокатът

преди 5 години

Така, така, ако верно беше Адвокат, щеше да знаеш, че тея дето ги дрънкаш са клевета и уронване на престиж. И ще му се лепнат допълнително към обвинението за дребно хулиганство.Още ли не сте загряли тука, че в случая тов,а че е бил гратисчия му е най-малкия проблем?!

58

Престъпник без билет

преди 5 години

A kакво стана с арнаудов, бивш шеф на ЦГМ. Него го погнаха с милиони, ама не се пише за него вече, защо?

57

Engl

преди 5 години

V drugi darjavi i usmiritelen patron moje da otnese pobesnial grajdanin s protivoobstestveni proiavi.

56

Enor

преди 5 години

Sofiiskiat transport e nenormalno mnogo eftin v europa. Nujni sa po-visoki ceni na biletite i po-visoko kachestvo na transportnite uslugi za bg narod i turistite. To si e napravo gratis nenormalen publichen bg transport. Transportnite bg rabotnici e nujno da poluchavat po-visoki zaplati i slujebni firmeni drehi, obuvki, vratovrazki, kolani, tabelki s imenata. S takiva nenormalno eftini bileti kak ste stane?!

55

Анонимен

преди 5 години

Гратисчия в градския транспорт задържан от полицията.И това се приема за новина???!!!!Че, това трябва да е ежедневие и изобщо да не обръщаме внимание на подобни събития.Вие го представяте, все едно е станало голямото геройство. Някой нарушил закона и полицията се намесила адекватно.Ами, да наградят и полицая.Егати!

54

Адвокатът

преди 5 години

Младежо в съда ще кажеш: Бързах за изпит и от притеснение забравих да си купя билет, служителите на ЦГМ се държаха грубо и невъзпитано и накърниха правата ми. Полицаите ми поставиха белезници без да се легитимират, а по закона за МВР са длъжни! С този акт, нарушиха човешките права и личната ми неприкосновеност. Държаха се некултурно, като ме обиждаха. И тъй като вярвам в Конституцията и във Вас ваша чест, желая да бъда оправдан. После им завеждаш дело за полицейско насилие. И ти плащат 5000 лв.

53

Анонимен

преди 5 години

Призовавам НАП и службите да направят пълна проверка на тези, които твърдят че държавата ги краде , а те са света вода ненапита. Да им провери сделките с имоти и автомобили на какви цени са направени, на какви заплати се осигуряват и как плащат всичко което имат с тях. Че почна да ми писва от "граждани моралисти" , които отказват да спазват законите.

52

Анонимен

преди 5 години

Верно от тая държава свестните хора масово са се изнесли и е останала само *****.Тоя псувал, скачал на бой и съответно го арестували. А тука масово го защитавате?!

51

Анонимен

преди 5 години

Кой е престъпникът?Този, който сложи незаконните цени с цел собствено обогатяване /кражба/ или този, който отказва да го третират като роб??

50

Анонимен

преди 5 години

Откога хващането на престъпници е полицейски апарат и натиск ??? Вие които не си плащате сте престъпници и полицията има задължение да ви прибере. Какви репресии ? Ти знаеш ли какво означава репресия или се правиш на умен излишно :)

49

Анонимен

преди 5 години

Какво толко като са сложили белезници на един ***,трябва да има някъкъв ред,ако всеки почне да псува,да пътува без билет защото е тарикат какво ще стане.Защо това не го направи в една нормална държава,да видим тогава какво ще е!

48

Анонимен

преди 5 години

Милиционерщината и репресивният апарат все още си действат въпреки приказките за демокрация и "свобода". Никога няма да забравя, 91-а или 92-а, тъмна, ***, мрачна, сива и беззаконна София, дошли сме с майка ми от малък град на детски лекар в София, качили сме се в грешния трамвай, влизат онези с фуражките, питаме дали това е трамвая и онези веднага се намръщват, веднага питат откъде сме все едно нямаме право да сме там и почват да ни се карат.

47

тарикат

преди 5 години

и тия са смели като ония дето вдигат чистачките на кофти спрели автомобили. От 10 коли, вдигат само на 4-5 - по-евтиничките и обикновени, а останалите се правят, че не ги виждат. Толкова им е смелостта. Не оправдавам това момче, но България и обществото ни ще тръгнат напред, когато правилата започнат да важат за ВСИЧКИ, а не само, за който ни изнася и не ни е страх да не ни се случи случка. Всички са супер съвестни и будни граждани, ама като видят джипа/лимузината и стават разсеяни.

46

Анонимен

преди 5 години

Какво се възмущавате бе другари, България /днешна/ беше създадена по образ и подобие на репресивният СССР преди близо 80 год. Управниците бяха неуки, крадливи,бивши престъпници-шумкари, а сега техните тамазлъци! Днешните управници до един са от полога на БКП!Какви искате да са порядките и отношенията, европейски?

45

T

преди 5 години

Аз само тъй да питам за един приятел... Ако точно в тоя момент се качи на тротоара и спре резко черен джип със затъмнени стъкла, и отвътре им изръмжи някой "ко прайте се братовчед ми беее...", дали няма да им се подкосят краката на тия тримата смелчаци. Ше почнат моментално да се извиняват и да целуват ръка, да мрънкат и да си гледат в обувките. Буквално ще са пред припадък от страх. Толкова от мен за смелостта им и съвестното вършене на работа. Смели са пред ей такива момченца. Иначе треперят.

44

срам и позор

преди 5 години

Докъде изпаднахме да слагат белезници на нередовни пътници!?голям престъпник а няма билет,невиждана полицейщина.

43

факт

преди 5 години

Този с жилетката не е полицай защо извършва незаконни действия пред очите на полицаите?позорна гледка....

42

UIOLOUI

преди 5 години

АКО БЯХА ГРУПА ИНДИЙЦИ НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ГИ ПРОВЕРИ ЗА БИЛЕТИ

41

Анонимен

преди 5 години

На времето дигнаха цената на маслото в Германия двойно. Цяла Германия две седмици не купи и 100 грама масло, въпреки, че немкините не готвят с олио, а с масло. След две седмици върнаха старата цена.Така хората го правят по света. У нас ти слагат незаконна цена и всички почват да плюят тези, които не се подчиняват. Хайде да са ви честити новите цени на тока, водата и газта.Бягайте да плащате, че вече станаха опашки.

40

Бааа го

преди 5 години

А тази цена на редовния превозен документ,редовна ли е!?