64

Анонимен

преди 5 години

МАКЕДОНИЯ ИЗБРА ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО Е ЕС НАСОЧЕНО И ТОВА ИМ ОБЕЩАВАШЕ!!!СМЯНАТА НА ИМЕТО ИМ БЕШЕ ИЗВЕСТНА!!!ОПОЗИЦИЯТА ПРОРУСКА В МАКЕДОНИЯ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ И СЕГА МОЖЕ ДА СЕ ПУКНЕ ОТ МЪКА!

63

ДОЙЧЕ

преди 5 години

С името е ок сега бързи крачки за присъйдиняване към ЕС.А тия платени холигани да си протестират не ни пречат.От безмислени протести няма смисъл вижте: Грузия,Украйна,Сирия,Либия и мн. др. за едните безмислени протести си разбиха държавите.....

62

Шизофреник

преди 5 години

Коментар 31: дава отговор на големия въпрос. Отговорът за името на Македония се е крие под носа им през цялото време и той е в една от строфите на химна им! "Отново сега знамето се вее над Крушовската република" Казано е точно и ясно ... името им е Крушовска република.

61

Анонимен

преди 5 години

зАПАДЪТ ПРОДИКТУВА НА ЖАБОКА кЕРМИТ ДА ПРИЗНАЕ мАКЕДОНИЯ. зАПАДЪТ НАРЕДИ НА дИМИТРЪ пОПОВ ДА РЕГИСТРИРА дпс. Ето колко западът милееше, милее и ще милее за нас. Политиката им е изцяло срещу националните интереси на православните народи. аКЦИЯТА ИМ С ИМЕТО НА мАКЕДОНИЯ Е С ОСНОВНА ЦЕЛ ДА ПОСЕЕ ОМРАЗА МЕЖДУ бЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ В мАКЕДОНИЯ. аКО ЗАПАДЪТ МИЛЕЕШЕ ЗА бЪЛГАРИЯ ,ЩЕШЕ ДА ПРИЗНАЕ сАН сТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР.

60

Анонимен

преди 5 години

Гърците колко са долни, присвояват имена,история и острови както им падне.

59

Спомени от региона

преди 5 години

ПО родословие създателя на Османската империя е потомък на Хан Кубрат.Затова османците са приети като съюзници на ЦАр Иван Александр .. Дунавска БЪлгария и ВОлжска БЪлгария изменят на БОГ ТАНГРА едните приемат мохамеданството другите християнство се имат за БРАТАНИ..

58

Анонимен

преди 5 години

ситуацията е че хората не искат янки, соросни гей паради----Само дето искат български паспорт, за да избягат точно в уж омразния Запад, и целта им е да влязат в ЕС. А спорът за името е във връзка с териториални претенции и няма нищо общо с никакви гейове.

57

Яне САндански

преди 5 години

ОСманските архиви пазят всичко и за БЪлгарите от Пиринско..НЯма македонци там има БЪлгари с ясни родословия .Описани са и Българите които са помо хаменданчеи насила ..

56

Симеон Велики

преди 5 години

АЛО ОХРИДска МАКЕДОНИЯ Е Вардарска БЪлгария. ТАМ викат македонци само на БЪлгарите по произход. Вижте османските архиви вкл тези които се пазят у нас.ИМА родословие на семействата чак от времето на Империята на ЦАр Петър Велико преславски и Воеводата Самуил от София

55

Анонимен

преди 5 години

До АнонименмАКЕДОНИЯ, бЪЛГАРИЯ, сЪРБИЯ С СЛАВЯНСКИ СТРАНИ, НОРМАЛНО ДА СИ ВЕЯТ ЗНАМЕНАТА ТОВА СА БРАТСКИ НАРОДИ. аМЕРИКАНЦИТЕ СИ ВЕЯТ ЕВР ЕЙСКИ ЗНАМЕНА

54

Анонимен

преди 5 години

МАКЕДОНЦИТЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ УНИЖЕНИЕТО ЩОМ ПЛЮХА ТОЛКОВА МНОГО ПО БЪЛГАРИТЕ И ВЪЗХВАЛЯВАХА СЪРБИТЕ ОТРОЧЕ НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ!

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62Ако вееха американски или на ЕС по-малко гнусно ли щеше да е?По твоята, кое от горните две е по-високо?

52

Анонимен

преди 5 години

Руското знаме го веят, като противовес на запада, който ги кара да си сменят името. Вее се защото Русия нищо не ги кара да веят.

51

Анонимен

преди 5 години

ПРИНЦИПНО СА ПРАВИ ЗАЩОТО С ПРОМЯНАТА НА ИМЕТО СЕ ОМАЛОВАЖАВА ИМЕТО!!!ЕДНО Е БЪЛГАРИЯ ДРУГО Е СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ И ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ЗВУЧИ ПО НЕЗНАЧИТЕЛНО!!НО ДА ВЕЯТ РУСКИ ЗНАМЕНА ТОВА Е ГНУСНО!

50

Анонимен

преди 5 години

Аз ви казах, че македонците няма да се възползват от това име и че нито те ще го приемат, нито гърците, вие ми сложихте минусите... Не надценявайте балканските държави!

49

Анонимен

преди 5 години

ПУТИНИСТА РАЗБИРА САМО ОТ ГРАД И БОЙ!!!!ЗДРАВО МЯСТО ДА НЕ ОСТАНЕ :D

48

Българин

преди 5 години

До Анонимен 54: Ще им отговорим, че македонските герои са всъщност български герои от областта Македония. Затова!

47

Анонимен

преди 5 години

ЗНАМЕТО КОЕТО ВЕЕ Е РУСКО!!!ЦЯЛАТА МРЪСОТИЯ ИДВА ОТ РУСИЯ ЗА ДА НЕ СА В ЕС :D

46

Ботев

преди 5 години

Тоз, който падне в бой за свобода - той не умира!

45

Анонимен

преди 5 години

хората в македония имат достойнство и си го бранят, а тук има третополови "ценности"