49

Анонимен

преди 5 години

Много недалновидна политика е това,защото с това име да речем след 100 г. Северна Македония може да предяви претенции и да поиска "земите си"! Претенции могат да предявят и към областта южна Македония т.е. към Гърция,и към източна,Пиринска т.е. към нас! Никой не може да предвиди бъдещето,затова е нужно да се презастраховаме от подобни перспективи и държавата да не носи името Македония,щом области с това име са в границите на съседски държави!

48

Анонимен

преди 5 години

Толкова шум и глупава радост за нещо, което тепърва ще се случва! Подписват с фанфари без да са се произнесли парламентите, референдумите ....Всичкият шум е да набутат Македония в НАТО, а за членството в ЕС може да почакат като Турция!

47

Анонимен

преди 5 години

Северна Гърция е засвлена с гърци от островите, след като са изгонили българите. Това са били най-големите бедняци, които за първи път са получили собствена земя. Аналогично и със сръбските колонисти във Вардарска МК. Нашите са оставили земя и *** и са дошли

46

Анонимен

преди 5 години

Варненски халколитен некропол. Обработено злато на 8000 години. По-старо от Египет, Вавилон и Шумеро-Акат. Въпроси?

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52Глу-пако, това дали държавица с размерите на голяма нива щяла да влезе в ЕС и НАТО, на руснаците наистина им е през ***! Проблемът е че това е ПРЕДАТЕЛСТВО спрямо българските национални интереси и НАЦИОНАЛНИЯ ИДЕАЛ, върху който ГЕРБ и Опитомените патриоти пак се изсраха!

44

...

преди 5 години

хубаво поне че гърците ги мачкат и ги карат да признаят че не са никаква държава и през 2018 им сменят името. пак гърците свършиха нашата работа докато ние се правим на големи дипломати и мълчим и само се съобразяваме с бившите фиромци вместо и ние да им кажем кое как е Реално. сега поне фиромците си знаят мястото и ще стават тотално зависими от гърците и от нас. айде отивам на море в гърция.

43

Анонимен

преди 5 години

Обградени сме с "добри" съседи,които са доказали във времето,че както ни се усмихват,така могат да ни забият ножа.Няма съседска държава,която да не е присвоила български земи,но добре поне,че на изток е Черно море..иначе със съсед и от изток можеше и България да няма.Единствените с право на претенции сме ние,но понеже дипломацията ни винаги е била слаба и губеща-мълчим...Нито македонците са били гърци,нито държава с това има трябва да съществува

42

Анонимен

преди 5 години

За съжаление Гърция постигна всичко което искаше от македонците, а България нищо!Всички важни въпроси в българо-македонския договор ще бъдат решавани от някаква комисия, която няма краен срок за работа,а това по дипломатически означава че никога нищо няма да се реши в полза на България!А Гърция ги накара да се подпишат на всичко което искат.Така се получи че братя на македонците ще станат гърците и при евентуален разпад на Македония македонците ще се съгласят на обединените с Гърция а не с Б

41

Хан Тупан

преди 5 години

да си знате историата .прабалгарето са били чергари..чергаре..уногондури..чокондури..живели са во земянки..немали са писмо язик и религия..думали са така ..ондур мондур каламандур..шетали са нагоре надоле у азия и са пасли антилопи гну..еден ден стигнали до дунаво..ай аирлиа бре чергаре ай честито баня..ама си изгубили сапуно по пато..минали дунаво под вода сос сламки во устите..не потанали пошто главите им биле празни като шамандури

40

Анонимен

преди 5 години

Само като чуете за тракийският жезъл и омеквате, нали. Само че аз не ходя на прайдове, колега. Сори. Пробвайте се при финикийците ала Ципрас с гърбавите носове

39

Анонимен

преди 5 години

"АЛЕКСИС ЦИПРАС Е ЖЕНЕН ОТ 15 ГОДИНИ ЗА РУСА КРАСАВИЦА -МИС ЕЛЛАДА 2004 Г."Това е за парлама. Иначе го знаем че е гьотверенн.

38

АХИЛ ПЕТРИОС

преди 5 години

По време на втората свет. война Гърция е била в Италиянския рааион..и гърците са искали Италия да им даде Южна иТлаия и сикилиа...Мусолини е бил приятел на Гържия. но ХИТЛЕР Е ОБЪРКАЛ ПЛАНОВЕТЕ НА ИТАЛЯИ И ГЪРЖИЯ И НАХЛУВА ВЕРОЛОМНОИ БЪЛГАРИТЕ ИСКАХА ДА ОТКРАДНАТ ГРЪЦКИ ДРЕВНИ ЗЕМИ.ГЕРМАНЦИТЕ ПРОВАЛИХА ВСИЧКИ ИТАЛИАНСКИ ПЛАНОВЕ (А ТОВА БЯХА И ГРЪЦКИ ПЛАНОВЕ .)

37

Анонимен

преди 5 години

ДО ОНЯ С ТРАКИКИЙСКИЯ ЖЕЗЪЛ- ВИДЯ ЛИ ОЩЕ ТОГАВА СА БИЛЕ ЕВРОПЕЙЦИ, ЕЙ СЕГА СЛЕД 1/2 МЕСЕЦА ПРИЕМАТ И МАКЕДОНИЯ В ЕС, ДРЪПВАШ ЦИГАРКАТА , ВЗИМАШ ЛИЧНАТА КАРТА, ДИПЛОМАТА И КЕФ ТИ БУДАПЕЩА, СОЛУН, СКОПИЕ,А МОЖЕ И ПО НА ЗАПАД, НЕ ВЯРВАЙ ЧЕ ТЪНАТ В РАЗРУХА, МНОГО СИ Е ГОТЕНО ДАЖЕ, ПЪК И ВСЕКИ КАДЪРЕН Е ДОБРЕ ЗАПЛАТЕН.

36

Анонимен

преди 5 години

ДГД данайцте ДГД и македонците ДГД ЕС ДГДСАЩ ДГДЕрдоган

35

Анонимен

преди 5 години

Вън руските шпиони от Балканите !

34

Анонимен

преди 5 години

40, на трева са сорросоиди те. Траките сме на вино и водка.

33

ВАСИЛИИ 2-РИ

преди 5 години

АЛЕКСИС ЦИПРАС Е МУРГАВВ И С ГЪРБАВВ НОС. ТОЙ НЕ ПРИНАДЛЕЖИ КЪМ БАЛКАНСКИЯТ ТРАКИЙСКИ ГЕНОТИП!

32

Анонимен

преди 5 години

37- ТРЕВАТА ДАВА КРИЛАААААААААААААА

31

Анонимен

преди 5 години

Браво на македонците и гърците, че не се поддават на руските задкулисни интриги и русофилската продажност !

30

Анонимен

преди 5 години

ВИЖДАМ ЧЕ ПРЕЦАПА ИСТОРИЯТА ОТ МИНАЛИЯ ВЕК, ДАНО СИ СИ НАПРАВИЛ ИЗВОДИТЕ- НЕ НА ВОЙНИТЕ ТУК НА БАЛКАНИТЕ, ВСЕКИ КОЙТО СЕЕ ВЕТРОВЕ, ЩЕ ЖЪНЕ БУРИ- НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ ДА НИ ВЪВЕЖДАТ В НОВИ БАЛКАНСКИ МЕЖДУОСОБИЦИ, КОНФЛИКТИ И ВОЙНИ.