35

Анонимен

преди 5 години

Гърците не признават македонска нация и асимилират българите в Гърция като помаци.

34

Анонимен

преди 5 години

Точно изгледах на запис участието на Александър Йорданов и Велизар Енчев по БТВ от тази сутрин,двамата са от двата края на политическия спектър у нас но са единодушни ЧЕ БОРИСОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ НА..РА ТОТАЛНО И ОПЛЕСКА ВСИЧКО!!Аз имам само едно възражение МАКЕДОНИСТКАТА ТЕЗА ЗА ЦАР САМОИЛ МАКЕДОНСКИ ВЛИЗА ДЪЛБОКО В КОНФЛИКТ И С ГЪРЦИТЕ ЗАЩОТО МАКЕДОНЕЦЪТ Е ВАСИЛИЙ ВТОРИ А ДЪРЖАВАТА ПОКОРЕНА ОТ ВИЗАНТИЯ СЕ НАРИЧА БЪЛГАРИЯ!Касае ги гърците и още как и неантичният македонизъм!

33

Анонимен

преди 5 години

Кога България и при кои политици от 140 години насам България не е била губеща?Още Фердинанд ни натика в блатото - при толкова победи на бойното поле и през Балканската и през Първата световна заради некадърността му губим войни и територии. И като се е почнало та до днес.

32

Анонимен

преди 5 години

Ей тези рубладжии бе, работят в полза путину и през почивните дни сигурно им плащат двойно, но резултата е нулев, жалко.Всички на Балканите искат в ЕС и НАТО а не в Евразийския съюз защо ли?? Дори Сърбия отваря глава след глава за прием в ЕС!?Защо питам рубладжиите, нали ЕС е гейски, тоталитарен и не знам какъв си, защо не бягат а се молят да бъдат приети!! До сега не знам някой да кандидатства за Евразийския съюз!Защо???

31

Анонимен

преди 5 години

това което подписаха Грувески и Костов беше национално предателство - позволи се езика да бъде превеждан.

30

Анонимен

преди 5 години

СТРАННО Е, ЧЕ БОРИСОВ МИНАВА ЗА ДЕСЕН, А ПОДКРЕПЯ ЛЕВИТЕ ЗАЕВ И ЦИПРАС.КАТО СЕ ОБЪРНЕ ПАЛАЧИНКАТА В МАКЕДОНИЯ И ГЪРЦИЯ, БОРИСОВ ЩЕ БЪДЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА НОВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА.

29

Анонимен

преди 5 години

За 30 години не се намери политик да каже на народа на какви изнудвания е подложен в някое посолство. Всички са едни страхливци, послушкавци и национални ***. Продават Родината за власт, пари

28

Анонимен

преди 5 години

Заев е западен шпионин, и като продължават да грабят българско население, история, ето българи, това е западът, толкова милее за нас. Точно толкова колкото коминтерна. А наймного милее за албанско-косовски сценарий в Македония и прогонване на българите оттам. Затова им трябва призната Македония, като я окупират албанците с раждания, референдум и хайде албанския официален език.

27

Анонимен

преди 5 години

При комунизма България водеше повече независима политика от Москва отколкото днес при олигархизма от Вашингтон. Може ли да изтече в Уикилийкс как депутати защитават американските енергийни интереси в България и тия да не са даже следствени. Може ли да излезе че политик отива и СЕ ПРЕДЛАГА в посолство да му казват какво да прави и говори и пак да нямаме служби за сигурност да си го приберат... Ние сме абсолютно смазана държава.Заев е същия, писна му да е опозиция и се продаде.

26

Анонимен

преди 5 години

Целта е Македония да получи международно признание, а след това гражданска война и американците както винаги са за ислямистите албанци. Кой губи от тоя договор - българския народ и България.

25

Анонимен

преди 5 години

"Македония се отказва от псевдоантичната си история"И НЕ СЕ ОТКАЗВА ДА ГРАБИ И ФАЛШИФИЦИРА БЪЛГАРСКАТА СРЕДНОВЕКОВНА И ПО-НОВА ИСТОРИЯ!Освен това ако дойдат на власт пак античарите отново почват проблемите и с Гърция но гърците могат поне по тоя проблем да ги сритат яко защото бюрмаджите официално с подпис се отказват от претенции към Александър Македонски!Т.н. автентичнодесни у нас като овце блеят в подкрепа на БЮРМ ама Александър Йорданов го каза "ЗОРАН ИЗМАМИ БОРИСОВ"а Сашко не е русофил!

24

Анонимен

преди 5 години

България е по-тоталитарна държава от Русия, Щатите и Турция, взети заедно. Може ли тези патерици, продали гласовете на стотици хиляди избиратели на олигархичната партия мафия да се наричат патриоти. Не, това са имитатори на патриотизъм, и всичко е за огризките от парите на олигархопартията които ЦЦ им подхвърля и те се ръфат за останките от държавния бюджет и еврофондовете.

23

Анонимен

преди 5 години

Все в Струмица ги посреща в родната си изба! Не ги води в Скопие да им се порадват грагяните!

22

Анонимен

преди 5 години

Ето така започват размириците на Балканите! Западът успя да употреби българските гламави политици, които си мислеха, че работят за мир, но май ще ни подпалят!

21

Анонимен

преди 5 години

30 ГОДИНИ ВСИЧКИ НАШИ ПРЕМИЕРИ И ВЪНШНИ МИНИСТРИ СА ЧУЖДИ ШПИОНИ. СЛЕД ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ РЕЗИДЕНТА В ПОСОЛСТВОТО СЕ ПРОДЪЛЖАВА СЛУГИНСКАТА ПОЛИТИКА В МАКЕДОНИЯ ИМА ЦЕНЗУРА, ЗА ДА ВКАРАТ ЗАДКУЛИСНО ДЪРЖАВИЦАТА КАТО ОКУПИРАНА ОТ НАТО. РЕФЕРЕНДУМ НИКОГА НЯМА ДА ИМ РАЗРЕШАТ ДА НАПРАВЯТ КАКТО И НИЕ

20

Анонимен

преди 5 години

Така, какво излиза накрая, според торбата с ..... и сътрудник на ДС и лъжепатриот!Тоя си признава че не са направили нищо като управляващи за да защитят националния интерес и ще се надяват договора да не се подпише по независещи от България причини!А още по смешни са когато се оправдават за пропуските по договора с Македония с Иван Костов че той ги бил изготвил през 1999г. Смях. А те защо го подписаха тогава? През 99г България не беше в ЕС и нямаше тези лостове за натиск които има сега, защо

19

Анонимен

преди 5 години

Колко ти платиха да ни предадеш? Не сте патриоти, а .......!!!

18

Анонимен

преди 5 години

тАЯ Ш М А Т К А зАХАРИЕВА КАКВО ПРАВИ В РОДНИЯ ГРАД НА ШПИОНЧЕТО НА сОРО СОПИТЕШКАТА ПОЛИТИКА зАЕВ, НАЛИ бОКО ВИКАШЕ НЯМА ДА СЕ СРЕЩА С НИКОЙ ЗА ДА НЕ ВЗЕМА СТРАНА, ТОВА ЛИ МУ НАРЕДИ АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАННИК ВЧЕРА, ПАК ДА ВЗЕМА СТРАНА ЗА ПРИЗНАВАНЕ ОБЕЗБЪЛГАРЯВАНЕТО И АЛБАНИЗАЦИЯТА НА МАКЕДОНИЯ.

17

Анонимен

преди 5 години

дАЛАВЕРАТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ШПИОНИ бОРИСОВ, зАЕВ И цИПРАС Е ЗА СМЕТКА НА ПРАВОСЛАВНИТЕ БЪЛГАРСКИ И ГРЪЦКИ НАРОДИ НА бАЛКАНИТЕ. цЕЛТА Е ДА ИМА НОВИ ОСНОВАНИЯ ЗА ОМРАЗА, И ЗАЛИЧАВАНЕ НА БЪЛГАРСКА И ГРЪЦКА ИСТОРИЯ. А СЛЕДВАЩИЯ ЕТАП ОТ ДАЛАВЕРАТА Е АЛБАНИЗАЦИЯ НА МАКЕДОНИЯ И КОСОВСКИ СЦЕНАРИЙ С ИЗБИВАНЕ ИЛИ ПРОГОНВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ ТАМ. СПЕТЕ БЪЛГАРИ, ВЕРВАЙТЕ НА ТИЯ КРАДОПАТРИОТИ

16

ПЪЛНО БЕЗРОДИЕ

преди 5 години

Новото име е обезбългаряващо за Македония. Демек с Гърция делят антична Македония и античните македонци на две. Каракачанов, Симеонов, Борисови Сидеров продадоха за власт и за мили очи пред няколко западни посолства националните интереси на България. Ако са нормални политици българи, ще настояват макезония да признае, че е втора българска държава с български народ.