43

1

преди 6 години

Поздравления. Големи адмирации. Поздравления за фотографа направил тази снимка.Голяма снимка голямо нещо. Какъв ъгъл какво нещо. Какъв момент.Тя на мене снимката ми казва повече от текста.Слагам си я на скреенсарвър.

42

32

преди 6 години

Точно тези, които са стояли настрана от въстанието са постъпили мъдро за себе си! Не са предизвикали ексцесии, кътали се и след това станали управници! До днес и в бъдеще!

41

До 35

преди 6 години

Аферим!Прозрял си колко много е израсъл - израсъл е и по диаметър и по обиколка, а за тегло не смея да пиша....Израстна и като прислужник на Ердоган - послушко на повикване.Същои и като любим изпълнител на всяка глупост, която измислят от посолството на САЩ и европейските бюрократи.Най-много израсна след като прецака Южен поток и Белене, и от тогава все расте ли расте... като изпълнител на чужда воля на наш гръб.

40

ek

преди 6 години

Аве Цезаре,Само на мен ли ми се струва или Буда гледа кат нас ран.Бика или Тони-флашката желая да ме поправят ако не съм прав.

39

Анонимен

преди 6 години

Долу Говедария! Пфу!

38

prrrrr

преди 6 години

след инструкциите от козяк слугата още по-усърдно се втурна да изпълнява поставените задачи, че не се и крият, в нормални държави им връчват нота и не смеят да гъкнат, ама ние щом сме си избрали послушко ся ще си траеме кат ни стрижат.

37

Пенсионер

преди 6 години

Бойко израстна много като политик от Европейска класа , за ужас на русофилите.Посланика на САЩ го поздравява за успехите , а Нинова га прюе пак за успехите. Всеки успех на Бойко , пирон в ковчега на БСП. Четвърти мандат и след това президент , да си почине гледайки през прозореца и да се наспи като човек. Да е жив и здрав.

36

Cat

преди 6 години

Тоз пък, кой го пита?!

35

Анонимен

преди 6 години

Погледни какво става в Румъния, Гърция, Македония - щом нещо не им харесва излизат стотици хиляди да протестират.Ето заради това наше мишкуване ще се затрие България.

34

мак

преди 6 години

Винаги ме разсмиват такива напудрени похвали. Но пък не е чудно, хора от този ранг виждат, какво се прави на така наречената международна арена и не забелязват, а и не ги интересува, че няма област от живота в България, която да е наред.

33

Анонимен

преди 6 години

32, твоите думи звучат много песимистично. Така са казвали и онези българи, които са се отказвали да участват в Априлското въстание, които са отказвали да помогнат на Ботевата чета. Единственото спасение е терминал 5.

32

Анонимен

преди 6 години

Браво на македонците! Хора с достойнство. Казаха им на Запада - не ви искаме името нито ценностите. И това не са 50-100 души, а сто хиляди.Имам един куп роднини македонци, накрая ще ида да искам македонско поданство.

31

Анонимен

преди 6 години

Не-еее, 30! Те ако чакат ти да ги избереш, щяха да са по зле и от БСП! Хванали са си нещата здраво по всички линии и мърдане няма! Външна подкрепа, администрация, местна и централна власт, агентура, *** - всичко! Щом накараха Волен, Бика и Анто Тодоров да ги хвалят и подкрепят повече от редови герберунгел - смятай!

30

Анонимен

преди 6 години

Да, прав е посланника.Каквото им нареди по телефона, упрваниците ясно и устойчиво тичат да го изпълнят, без значение дали е полезно или вредно з анационалния ни интерес.Виж външната митистърка - дубъл 1 "Името Северна Македоония е неприемливо!", звън - звън - звън... Следва дубъл 2 "Името Северна Македония е прекрасно и ние го приветстваме"

29

Анонимен

преди 6 години

27, избираш ги и още как!Нама политик, който се е задържал на власт само с машинации. Народът е този, който контролира и ако трябва се намесва твърдо. Нашите хубавци дори на избори отказват да идат. Не можеш да им изринеш задните части да излязат на протест.Затова тоя на снимката ще си го гледаме докато е жив.

28

Василев

преди 6 години

До П.ПетровВсички са продажни, но умния човек не може да го управляваш само с пари!Той иска лична свобода и време, иска периметър на действие, иска да влияе на процесите, защото има знание и опит, и никога няма да се остави на посредствеността и некадърността да решават важни въпроси, касаещи неговия живот!А има умни хора, за които свободата да творят и да се развиват, са по вжни от парите!Със знание може винаги да имаш пари, но не винаги с пари може да си купиш знание!!!Агент Галахар!ЦРУ!

27

Анонимен

преди 6 години

До Василев 17Да твърдиш че Тиквоний става за управленец и да се смяташ за умен е пълна екзотика.

26

до 21

преди 6 години

Мери си думите! Не ги избирам аз! Те сами се избират чрез добре усвоени и изпробвани механизми!

25

Анонимен

преди 6 години

Ако снимката е актуална гледайки израженията и особено това на Тиквата разбирам че нищо доброне го чака от казуса Пеевски-Цацаров в САЩ.

24

Анонимен

преди 6 години

Ясно да купуваме самолети ф-16 и машини Патриа. Много умуват като патки. Позволено ни е да купим ф-16, стига дискусии.