80

Анонимен

преди 5 години

До Су 34Имаш ли някакви факти, да подкрепиш твърдението си ?

79

Анонимен

преди 5 години

Обслужаващият персонал в евтините хотели, често включват същества от най-нисшите социални слоеве ... Ако искате да видите най-лошото от хората, без да се налага да сте на война, работете два месеца такъв хотел и ще се откажете от всякаква надежда за човешкия род.

78

Анонимен

преди 5 години

Абе хора имаме си прекрасни курорти страхотни плажове ,Немога да разбера къде ходите по турските .Аз без пари да ме пратят там Небих отишъл там.Незнам нещо ме спира ,обиколил съм почти цяла Европа видях хората там как живеят и работят аз също поработих .Все ме тегли на запад а не на изток.

77

ПД

преди 5 години

Поробителка е била, спор няма, но да говорим в сегашнов реме. Хотелите по нашето Черноморие са на светлинни години от турските. А в ''белите страни'' е по-скъпо, следователно по-недостъпно, а и е спорно къде е по-добре за почивка. Аз ходя всяка година в Турция и нямам оплавания - нито има лошо отношение към българите, чисто е, спокойно е. Ами, аза това търся.

76

M8

преди 5 години

Не можеш да очакваш хотелът да спре музиката и забавленията за останалите гости, които също са си платили точно за това. А и детенцето не е починало там. Предложили са им по-тих хотел, достатъчно адекватно решение. И като хейтим по Турция, май нещо забравихме за английското дете, което беше всмукано от джакузи. Ама нали не е българче, да мре там...

75

Анонимен

преди 5 години

Комунизмът в България е достигнал своя връх ! Дори при диктатурата на Тошо цензурата не беше толкова развита ? Бог да прости детето, но да имаш пари да почиваш в чужбина и да избереш Турция това най-високият връх в про'стотията ! Нямаше ли бяла държава та този тенор е предпочел бившият поробител на България ?

74

?

преди 5 години

Захариева няма ли да направи нещо?

73

Бау

преди 5 години

До Су 34Много по-голям трафик има там. Вероятността да се случи нещо, скача. Иначе виновен няма в случая. Трагедия е. Едно ужасно стечение на обстоятелствата. Семейството търси виновен, някого да обвини, защото иначе трябва да обвинят себе си.

72

До анонимния

преди 5 години

който предлага ревюта в трип адвайзор:Там ревюта на хора, който не са посещавали мястото и не говорят от личен опит са забранени. Там могат да пишат родителите на детенцето. За да ти мине поста трябва буквално да се представиш за майката или бащата.

71

Анонимен

преди 5 години

В случая виновни са от турския курорт. Има една снимка, която показва едно след друго деца, които се пускат на 1 метър разстояние едно от друго.В Турция очевидно няма никакъв контрол.

70

Анонимен

преди 5 години

Контролът в турските курорти е много занижен, там всеки влиза и си излиза като у тях. Няма никаква охрана.

69

Анонимен

преди 5 години

На *** все някой друг му е виновен и все някой трябва да се грижи за него

68

Су 34

преди 5 години

Това можело да се случи и у нас, но до момента не е известен нито един случай на такава трагедия в България, докато в Турция всеки ден загиват деца по този начин!

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 69ЗАЩОТО който "знае английски" !!!

66

бай Тъпчо

преди 5 години

Абе как тъй си пущате децата да са врат в таз канализация бе...То за пари всичко са измислили и шантави идиотщини колкото си щеш има, ама никой та не кара на сила там да са завираш. Тия неща не са за малки деца ама нали майките трябва после да са хвалят и снимки на фесбука да показват-колко сме мундерни и криативни бе...как децата са тъпчат в една тръба и падат долу като жаба из олук в гьола...Всеки си плаща за гяволука!

65

Ники

преди 5 години

Освен trip advisor има и goole maps, както и facebook рейтинг

64

Х

преди 5 години

Така е, за съжаление всеки си гледа бизнеса и никой не се съобразява със мъките и страданието на другия. Това може да се случи не само в Турция. И у нас да беше се случило, едва ли на нашите хотелиери щеше да им пука толкова и много бързо щяха да изкарат родителите виновни.

63

Анонимен

преди 5 години

А защо няма отзиви в trip advisor....защо някой който знае англиийски не опише случай и повече никой да не стъпи там....или поне български турист...това поне можем да направим. Моля...

62

Анонимен

преди 5 години

Е защо подписвате нещо, което не разбирате?

61

Сократис

преди 5 години

Всеки родител трябва да се грижи за сигурността на децата си, независимо от организацията на увеселителните заведения.Какво значи "ако не беше това, и ако не беше онова"...За де не е "бешело" това, трябваше единият родител да придружи детето до върха на пързалката и да осигури безопасността му, а другия да го чака долу на изхода, защото много често децата падат неподготвени във басейна, гълтат вода и също могат да пострадат.На подобна дивотия никога не съм пускал децата си.