72

Пак съм аз

преди 6 години

''Простреляни са обаче доста гностични полета в мозъка, които са свързани с речевия гнозис, със способността за граматически и математически анализ''- очаквайте скоро време да е най-популярната чалга певица...

71

нищо общо

преди 6 години

Има достатъчно примери на връстници, които ползват напр. ножове в моменти на побесняване.

70

шило версус пора

преди 6 години

До гост 55-тиШило в торба не стои е за хъшоветеза хъшотутките е: некетосана пора нема

69

Кома и подприкритие

преди 6 години

за да има кома си требе мозък.немое кома без мозък.само не се разбра като га комътъ излаза дал скубе от мозеко или ко праи>Щом вече акъ пикъ и вика- значи не е било кома а било престой под прикритие!

68

Анонимен

преди 6 години

Да оздравява бързо, че нови спонсори чакат навън. И да не се застоява в болницата, че такива като нея излиза от употреба след 23.

67

не

преди 6 години

прилича на гимнастичката тя поне се оправи всеки си има двойник не

66

гост

преди 6 години

Ако оздравее да си се прибира в Дряново , да се хване някъде като продавачка ид си наляга парцалите , ама то шило в торба не стои !!

65

Патриот-майтапчия

преди 6 години

Пожелавам и да се възстанови напълно и да си намери още по-красив финансово чичак, който да и угажда и да и купи нови сиси, без които тя иначе би страдала много и би се чувствала подтисната!

64

Хипотеза

преди 6 години

"Куршумът не е засегнал мисловните дялове на мозъка й"----Явно му е било доста трудно (на куршума) да намери такива...

63

анонимен

преди 6 години

Да е жива и здрава и да си намери момче на нейната възраст!

62

гражданин

преди 6 години

Дано да се възстанови максимално и да внимава с какви се забърква.

61

умни хора не

преди 6 години

браво на лекарите добри са хулете виновника не жертвата ама хора жива и здрава да се насочи към друго поприще ако може ами ако бяхте вие вашите деца мислете бе хора вие нали можете не

60

ined

преди 6 години

Че кое му е чудното? На блондинките главите им са кухи и нищо не им става ако ги прострелят. Виж ако им гръмнат силиконовите цици ще умрат от яд.

59

Джедай Мастър

преди 6 години

Даже пие и вода? Може би дори и диша? Мегазле авторката

58

Анонимен

преди 6 години

Граматически, математически аналализ ... хайде, хайде, такива неща няма да й трябват, такива като нея имат други приоритети. Важното е, че силикона е оцелял.

57

Анонимен

преди 6 години

Пишат , че нямала да възприема музика .Ама на нея музика не и трябва, важното е да вазприема органи на чички с парички

56

Анонимен

преди 6 години

Все ми е тая!

55

Изумен

преди 6 години

До 52 напротив. Само където България е микс между западното и руското влияние. Мутрите, батките, рекета и т.н. са продукт на Москва! Гей парадите, кифлите, силиконовите джуки идват от Брюксел (сиреч Запада). В Русия контролират обществото със страх и тупаник, на Запад (понеже защитават правата на човек и няма как да бият хората) контролират обществата си със дезинформация и отвличане на вниманието. Това, че сме в ЕС не означава, че руското влияние в изчезнало.Напротив. Изкупиха цялото черноморие

54

Анонимен

преди 6 години

Значи тоя 55 годишния я е тормозил (според една от предните новини), ама тя 22 год. хубавица пак му се натискала. Тц-тц любов голяма ще да е било от нейна страна.Разбрахте ли сега, защо няма увреждания на мисловната дейност?

53

Анонимен

преди 6 години

съжалявам, но доста смешно ми стана като стигнах до "възможността да се възприема и анализира музиката". не мисля, че е загубила работеща зона. казвам го без никаква ирония, макар да съзнавам, че е смешно.