24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Не бе, човекът е здравно осигурен и е получил нашенска квалифицирана медицинска помощ!

23

Анонимен

преди 6 години

Ако група роми нападнат парада, полицията как точно ще реагира? като няма право и едните и другите да бие?

22

Анонимен

преди 6 години

Хаха, тоя сам ли си е шил главата бе?

21

ilia

преди 6 години

malko im e na tia fashisti,da vidiat kakvo e boi,gadove mrasni,boi samo drug pat da vidiat dali she prechat na praida

20

Анонимен

преди 6 години

Нищо му няма тя и без това главта му празна.

19

До 21

преди 6 години

Значи, ромите могат да ходят с ножове, а младежи не-роми не могат да носят в джобовете си боксове?Кой е казал, че ще ги използват за нападение? Може да ги носят, за да се отбраняват с тях.Много хора не желаят в центъра на столицата да има гей-парад и някои от тях отидоха да изразят възмущението си. Нищо престъпно няма в това да изразиш несъгласието си.Но къде е гаранцията, че някой от участниците в този парад няма да реагира агресивно? И затова, за всеки случай, момчетата са носили боксове.

18

Анонимен

преди 6 години

Че то деветдесет процента от участниците в сбирката на извратеняците, бяха униформени.

17

Анонимен

преди 6 години

Брех големи биячи тука бе :)))

16

Гoшу

преди 6 години

Има една изтъркана, но много умна приказка: "По-умният отстъпва".Ами като ги виждате, че искат да се показват, оставете ги на мира бе, нека си правят каквото искат. Моята дъщеря е малка, ама знае какво е гей и лесбийka и това изобщо не и влияе, намира го за странно. Така че те по никакъв начин не могат да и повлияят. Тя си е влюбена в един съученик и само за него ми говори. А тези от Националната Съпротива явно са си търсили конфликта, затова така е станало. Абе не им обръщайте внимание и това е

15

Анонимен

преди 6 години

Ми ко прайте там с боксове бе ***?

14

Динко

преди 6 години

Значи едни и същи оли---френи,ако не са по мачовете да мятат бомби или да трошат,са на гей парада!Да ги питаш чий **** държат на този парад!Аз не мога да разбера,като не са гейове,какво правят там???Какво им влиза в работата,кой с какви наклонности е?!

13

мнение

преди 6 години

Трябва да свалим от власт ГЕРБ! След това да изгоним всички НПО-та, които работят срещу България.

12

Бен Ган

преди 6 години

До ЦецоТака е. Парада е адски безсмислен и смешен. Никой не е против. Против съм парадирането с това. Все едно да има парад на аналния секс...За полицията, не мисля, че някой им симпатизира. Бедни души, не можещи нищо друго освен кибиченето и тормоз. Старите полицаи са с мислене на милиционер. А новите, се учат от тях. Не проумяха, както и политиците, че са работници на и за народа. Не казвам, че трябва да са мишки. Напротив. С гордост да служат на държавата-народа.

11

Спарта

преди 6 години

Интересен факт: за днес.бг думата п.р.и.м.а.т. е обидна, но горила и орангутан, които са вид такива не е :D

10

Анонимен

преди 6 години

Пожелавам синовете на всички полицаи участвали в побоя да станат видни членове на ЛГБТ и да доведат на татковците си чудни рунтави брадати и мустакати зетьове от Афганистан, Лесото и Бангладеш.

9

Спарта

преди 6 години

Каква провокация бе, кратуни, провокация е да видите полугола жена ли? :D Май вие имате потискани хомосексуални желания, като ви чета глупостите. А тея катили, които се бяха насъбрали на "антипротеста" до един имаха вид на горили и орангутани. Ако трябва да избирам да живея измежду гейове, и измежду тези ***, познайте кое бих избрал :D

8

gvalchanov

преди 6 години

Ако това се окаже истина,трябва да има и оставки.

7

traf

преди 6 години

е малко са го били, да му дойде акъла в главата куха

6

Вазов

преди 6 години

Не знам кои са тези хора от "Национална съпротива", но им прави чест , че се опълчват против чуждоземната *** налагана от власта на ГЕР(П)едераси) у нас. А щом полицията бие тези момчетата в ареста, трябва веднага да ги покрепим всячески - с присъствие, материално , с всичко.Дерзайте "Национална съпротива " , България цяла сега вас гледа !

5

Цецо

преди 6 години

До Бен ГанТази организация доста ми прилича на нацистка, затова изобщо не ги отразявам! Но пък прокуратурата и МВР трябва да се поинтересуват сериозно!!!