24

Анонимен

преди 5 години

Цената на нефта пада двойно, цените на горивата падат с 2%. Цената на нефта се качва с 2%, цените на горивата скачат с 20%. Така е в България и според икономисти като тези, това се дължало на промените в цената на нефта.

23

Анонимен

преди 5 години

На Вова се дължи, на Вова и на Боко.

22

Анонимен

преди 5 години

До 23 Сипва народа , ама ГАЗ .....

21

Анонимен

преди 5 години

Няма проблем с цената на бензина . Има проблем с цената на труда . Във всички други европейски държави се заплаща достойно за всеки труд, при нас 4-500 евро и айде целувай ръка . Затова ни е скъпо всичко.Докато няма национален протест за достойни доходи -така ще е . Демокрацията ни стана на 30 години , вече би трябвало да сме поне на 1500 евро средна заплата и горе долу 7-800 минимална работна , а то какво стана , хората мечтаят за социализъм защото тогава са имали покупателна способност .

20

До боби

преди 5 години

Не е проблем кой с какво се предвижва.Кифльо, проблемът е, че транспортът на всякакви продукти ще поскъпне, понеже нямам ка да снабдяват магазините с колело! Може ли да си толкова кух?! Явно може!

19

bobi

преди 5 години

малко е увеличението... да ги вдигнат с поне 1 лев. Толкова ли е сложно да се ползва градски транспорт, колело, да се повърви пеш в това хубаво време? Всеки се метнал на една кола и киснат в задръствания с часове, като заради тях висим и в градския транспорт.. Пълно с кифли и кифльовци, яхнали по един джип и цъкат у фейсбук и вайбър докато шофират.

18

До роба

преди 5 години

Логиката е такава - те сами казаха, че ще се пробват над 2,30 и ако мине, мине. Е явно мина, понеже всеки си трае. Според търговците защо да не се вземе максимума печалба...

17

До 4

преди 5 години

"На това че Боко Тиквата и другите крадливи герберасти се грижат за партньора му на белот - Вальо Златев." Дължи се на любимите ви другари-спасители от Русия - вечните рекетьори към България. Така е и така ще бъде, ако не се отскубнем по някакъв начин и не сме зависими от тях.

16

Роб на влаЗта

преди 5 години

Бензина стана 2,50лв.при барел 175$...После при барел 55$ стана 1,90лв.и сега при барел 72$ е 2,30лв. всичко покрай него си е същото .....а някой да обясни ако може логиката...

15

С--5

преди 5 години

обясненията им винаги са като за ..о-лиго-фреони !! По голямо било търсенето-??ами винаги при по голямо търсене логиката е цената да пада,тъй като се завърта повече стока.Котировките на петрола>-?-невярно! защо като петрола бе по 25 $ не се запасиха. В цената на литър гориво почти 1 лв е акциза и ДДС.Това е константа.Както е и констатна количеството бензин и дизел които излизат от тон суров петрол.Цялата истина е липсата на реална пазарна среда и много плащания за партии,мутри мутропартии

14

123

преди 5 години

Дължи се на това, че от 1944-та няма държава.

13

Анонимен

преди 5 години

акцизът у нас е най-ниския в ЕС, проблемът ни е нереално скъпият първичен продукт!Лукойл внася най-скъпото гориво в ЕС у нас, което държавата облага с най-ниския в ЕС акциз. Така крайната цена е средна за ЕС. Държавата се лишава от приходи, за да облагодетелства вносителя ЛукОйл. Отделно чрез други счетоводни измами ЛукОйл е постоянно на загуба и не плаща данък печалба. Държавата и това проспива. С две думи Батко и Валко си пълнят гушите взаимно за наша сметка.

12

Анонимен

преди 5 години

"в по-дългосрочен план най-вероятно горивата ще се отразят и на цените на стоките"Аз не съм забелязал цените на стоките да са станали по-ниски, когато за период от 1 година цените на горивата паднаха с 1 лев на литър. Пак ще има оправдания за покачване на цени....

11

Анонимен

преди 5 години

Поскъпват навсякъде. Дължи се на това, че някой иска да създаде илюзията, че ресурсите са на приключване, за да може да оправдае следващата война...

10

Анонимен

преди 5 години

Само заглавието да се чете.Отговора Е.ЛИПСВАЛИ КОНКУРЕНЦИЯ ЦЕНИТЕ ЩЕ СЕ КАЧВАТ.ЛУКОЙЛ Е ЕДИНСНВЕН, защо?¿ Всички са им Роби!В ГЕРМАНИЯ ИМА ОКОЛО ДЕСЕТ ДОСТАВЧИКА НА ГОРИВО ОТ 5 СТРАНИ.Никои от тях не се подиграва сКлиентите си.

9

Башка Луд

преди 5 години

На какво се дължи?На нашата овча търпимост!

8

Анонимен

преди 5 години

Когато колите запонат да се движат със солена вода, ще отпадне монопола на бензиностанциите. Всеки сам ще може да си приготвя горивото в домашни условия ако иска.

7

Анонимен

преди 5 години

Кефи ме как са царе на обяснението, като се качва ама как било редно, като НЕ пада , как пак било редно.А *** да плащат и да плащат защото нямат избор.

6

Анонимен

преди 5 години

"Има значение къде се намира обектът, колко хора работят и какви количества продават"Така е. Бензиностанция Еко в Перник продава по-малко, затова бензина там е с 10 ст. по-евтин от бензиностанция на същата верига в София, която прави по-голям оборот.

5

Анонимен

преди 5 години

"това се дължи на котировките на суровия петрол на борсите"Ако беше така, тогава когато цените на суровия петрол падат, защо цените на бензина у нас си стоят същите?