114

Дъртий

преди 5 години

Не страдат от безпаричие, а се научиха, че на лай-оморието им обират кинтите за да се настанят в клозети 2х2. Затова избягаха отново в Турция, Гърция и по островите. Вие пак си лайте, ама е все тая. Хотелиерската *** с дебели вратове да се научи как се прави хотелски бизнес, а и да плаща на персонала като в Гърция и Турция.

113

от морето

преди 5 години

Руснаците са кофти туристи. Дават го силно, но освен сметката в ресторанта остават и щетите в хотела. Като си помисли човек приходите не покриват разходите.Всъщност проблемите по курортите са в резултат на руското нашествие.Бетонираха Черноморието, не остават пари за инфраструктура от ремонти.Добре че намаляват. Този път дано преориентацията е трайна!

112

комуняги-убийци!!!

преди 5 години

нито с тях - нито без тях руснаците!

111

Анонимен

преди 5 години

До Калеко АлекоБулгаристанеей булгаристане, наместо централен разпределителен хъб с 0.5млрд/год пак ще си останеш последна дупка на кавала.. където май ти е и мястото де..

110

Анонимен

преди 5 години

Преди две месеца четох в пловдивския Марица ,за някаква пловдивска рускиня женена за българин и върнала се от посещение в родния си руски град , която споделяше ,че средната работна заплата в Русия била 3000 евро и че тук живеели по-бедно.Нямам против руснаците , на като започнат да декламират това ,което им е наредено от ченгетата ми се повдига от тях.

109

Анонимен

преди 5 години

Вижте, много слабо ме интересуват пенсиите на руснаците, БВП-то им, колко пият и колко кусат. Не съм руснак, не са ми симпатични, митовете за големи бакшиши от руснаци са си митове - измислици на болни мозъци.Влезте в руски форуми за пътувания - навсякъде се хвалят как са се пазарили, колко скидка са смъкнали и т.н. Хората навсякъде са еднакви - не обичат да дават пари срещу нищо. Ако някой сервитьор му е *** джапанките, нормално е да му фърли ени двайсе лева, това да...

108

Анонимен

преди 5 години

До От НесебърАми като ти трябват руснаци - надявай се да дойдат. Какво ще стане обаче, ако наистина нямат пари? Ще се наложи ли да се примириш с германците? Или пак ще ревете как трябва да задължим българите да ходят поне по една седмица на море у нас?

107

Морски

преди 5 години

Че ние българите да не сме по-богати.Докато ни управлява мафията ГЕРБ ще гладуваме.

106

Анонимен

преди 5 години

Аз сьм бьлгарин и сьщо почивам в Кемер Турция неща да чувам за мутрочерноморието мрьсотия и селянията льха от разтояние сервиз и обслужване 0

105

Анонимен

преди 5 години

По - скоро страдат ит кримналичие и от турковъзвращение ;)))

104

Анонимен

преди 5 години

не се напъвай протестъре, дойче веле ви ги спуска тези и после чака коментарчетата от джендърите. жалка работа сте

103

Анонимен

преди 5 години

Как тъй безпаричие ве? Колхозните русифилистици веднага да разсеят заблудата и да ни обяснят колко богати са питекантропите дето ходят до колена в кал в кочинята си.

102

Анонимен

преди 5 години

руснаците са в Турция и Гърция , не в тукашното мутроморие. Хората от по-далеч ходят в тайланд бали виетнам. Бай ганювщината е повсеместна - щом не ми даваш кинти значи нямаш, простотията е пълна. Хората световно правят, взеха 50 милиарда за него.

101

Анонимен

преди 5 години

До СатаНАТОБил си в Португалско колкото аз - на Луната! Лъжеш! И какви шишета си носил от там? Нормалните хора се хвалят какви музеи, какви дворци, какви галерии са посетили. Е, някои се хвалят какви сепии, какво бакаляо, какви скариди са хапнали и с каква вина са ги поливали. А ти си купил, да донесеш тук и да се фукаш, плъшок! Познавам една паtка, която беше донесла "Виньо верде", а то се продава тук навсякъде и се сервира по заведенията по за 20 лв.

100

От Несебър

преди 5 години

На тебе може да не ти трябват руснаци, ама на мене ми трябват. Не стига, че си плащат всичко точно, но и сума неща, които си носят не ги връщат ами ги подаряват. Не са като стиснатите немци и англичани дето карфица не можеш им вкара в зад..ка.

99

Анонимен

преди 5 години

Банда нежни реват за диктатори ...Колко тъжна картинка :))) Объркани момченца.

98

Анонимен

преди 5 години

Не ни трябват руснаци, от тях никой не е видял добро.

97

Недоволен

преди 5 години

Ми затворените по време на режима на Ердоган? Мохамед бин Салман? Ах да... забравих... те са съюзници на САЩ. Значи за едни може, за други не може... В днешно време хората като чуят ЕС и САЩ и си мислят, че това е целия свят едва ли не. Кажи му евроатлантик без да го обиждаш :)))

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Нещо послъгваш! Племенницата ми от много години е администратор в хотел в Слънчев бряг. Нашите келнери обичали руснаците, защото давали добри бакшиши, докато скръндзавите фрицове не давали нищо. Разбрани, даже имало случай да помагат на наши техници. А англичаните пиели като сви-не. Една дърта британка направила кафява диря от ресторанта до морето, а нашите мухльовци я оставили да цапа суша и море.Споменатите консерви са измислени преди да дойдат руски туристи. Една жена каза...

95

Недоволен

преди 5 години

Ми жертвите провокираните войни и интервенции на САЩ? Защо не споменеш колко цивилни умряха? Не забравяй историята се пише от победителите