24

Кратун

преди 5 години

Румънците изгониха Лукойл за неплащане на данъци. У нас Лукойл работи по същата схема - може би единствената рафинерия в света без печалба. Защо никой не повдига въпроса? В Румъния колата ми харчи 5,5 л/100 км, в България 7,0 л/100 км.

23

Анонимен

преди 5 години

22 ами шеговито това намекваме , ама русофилите си говорят смехориите. Всичките проблеми в България ,нямат нищо общо с Европа, но все тях ги изкарват виновни. И не е само в горивата .Където и да погледнеш все има проблеми в държавата. И тези неща нямат нищо общо с Европа. Оправят се нещата където Европа се намеси.Пример- телекомуникациите. НЯма вечен проблем с договорите,няма 2,40 лв за минута. Все Европа трябва да оправя проблеми идващи от Изток ,а накрая тя е виновна.

22

фандък

преди 5 години

КАКВО СТАНА СЪС ЗАМЪРСЯВАНЕТО В СОФИЯ С ФПЧ И Т.Н. ... НАЛИ КОЛИТЕ БЯХА ВИНОВНИ, А НЕ ЕЛЕКТОРАТА, ВЪГЛИЩАТА, ДЪРВАТА И МИЗЕРНИЯ ЖИЗНЕН СТАНДАРТ, ЗАРДИ КОЙТО ХОРАТА СЕ ОТОПЛЯВАТ НА ТВЪРДО ГОРИВО?!?!?!?!??????????

21

Кратун

преди 5 години

Смешници. Никой от вас не смее да натисне Лукойл по никакъв параграф. Баце се заел да лиже долната част на гърба на Путин. Лукойл ще ви продава каквото си иска. После малките мoшeници/дистрибутори допълнително ще кръщават дизела с каквото имат под ръка - старо олио, газ, вода. Как очаквате Брюксел да ви оправи? Кой трябва да гласува стаандарти? Кой трябва да анализира проби? Някой евродепутат ли? Детска градина.

20

MaйMyнaтa

преди 5 години

Продават ни тука мазут а не нафта, и то на безбожни цени. За 1-на година каталиэатора си заминава от тая промишлена нафта, после що пушат дизелите в България

19

мдаа

преди 5 години

45 години *** прилагаха двоен стандарт -ако си партиец си повече от другите хора .Сега обаче като им го приложиха в горивата техните "братушки " изведнъж писнаха.

18

ЧЕГЕРАВА

преди 5 години

90% от горивата у нас са производство на Лукойл .Кой използва двоен стандарт е ясно и трябва да доведе до НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ!

17

DO 16

преди 5 години

Лукойл произвежда Качествени Горива .Няма как да е по Лъжа . Проблема е в България - след това се Оцветяват и се слагат Добавки от Частни Фирми свързани с Акциза - Това е .

16

Анонимен

преди 5 години

Време е пияните ватенки и правешкия аграр да си събират чукалата.

15

шматка

преди 5 години

И що се се замъкнали чак в Брюксел.Ей го къде е Бургас.Налагате евростандартите и щом не могат да ги постигнат няма да продават.

14

Анонимен

преди 5 години

Ама интересно на някой все Европа им виновна. Пък все Европа трябва да ни оправя бакиите.И пак тя виновна. Що така ,Ганчовци?

13

Их,ооох!

преди 5 години

ДЕ ДА СА САМО ГОРИВАТААААА......

12

Анонимен

преди 5 години

А кой пляска карти с Вальо Златев и си затваря очите за всички безобразия на Лукойл?!

11

маче

преди 5 години

Нищо няма да се промени докато бат Злати управлява Бензина, Горите , Лова и се тика навсякъде...

10

Джанго

преди 5 години

Ама някой да не би да си е помислил, че ще ни приемат на равни начала. Те и секретарите и комисарите от КПСС си го мислеха .След това и олигарсите, купувайки си имот в Сохо. Те са го казали канцлерите и фюрерите- untermenschen. Точка

9

Анонимен

преди 5 години

Докато 90% от горивата са от рафинерията на Лукойл ще е така! Двоен стандарт? За кое? ОМВ да не си карат горивата от Виена, с изключение на 100 октановия? Бати смеха

8

Анонимен

преди 5 години

Мафията Герб трябва да седне на подсъдимата скамейка заедно с купения прокурор Цацаров!!

7

Анонимен

преди 5 години

То е ясно че руснаците нас ни мамят с горивото, с толкова русофили продажници тука да им помагат

6

Само минавам

преди 5 години

Магически автомобилът ми в Австрия запиочна да гори 6л./100км. О, чудо!

5

Анонимен

преди 5 години

И до сега ние обикновенните българи " не знаехме" за тия работи.След 30г тия депутати ни "отвориха" очите¿¿¿¿