30

marto

преди 5 години

колко гуми са спукани

29

Вело

преди 5 години

Аз съм колоездач и не мога да си представя изобщо да си помисля да режа нечии гуми. Що за лудост?! Просто заобикалям, елементарно, пък и никога не знам защо в този момент шофьора е решил да спре на алеята! Покажи се и се извини, заради теб сеща още повече ще ни мразят!

28

Анонимен

преди 5 години

До таксижията дето ме гледа умно.Младежо сигорно съм по в час от теб с карането знам че ми гониш и клиенти към конкуренция благодарен съм ти лично отдавна спря да ме интересува а пропо радваите се на тоя преди време дето ви купи книжките да купиви книжките и сега сте му благодарни това няма да е вечно

27

гуню

преди 5 години

На всички тарикати с автомобили им пожелавам сутрин една такава линейка да ги блогира така в 7, 7:30 зимата сутринта като трябва детето на училище и бързат за работа.

26

чоека

преди 5 години

'баничарка' без работещи светлини, без шофьор? Ми тя като изоставена таратайка. И една бухалка е трябвало да извади и да я потроши цялата. Много лъжат тези от Бърза Помощ, ако и идваха толкова бързо, нямаше да ги бият толкова.

25

В повечето случаи

преди 5 години

шофьорът изпълнява функцията и на санитар!

24

гуню

преди 5 години

Тва е частна линейка или на болница, а не на спешна помощ, затова няма право на специален режим по закон. Следва, не може да спира където си поиска, следва срязана гума. Извод: няма такава държава.

23

=

преди 5 години

Нарязал е гумите с 30 см нож. Това си е чист опит за убииство!

22

колоездач

преди 5 години

Този че е *** и трябвя да бъде наказан е ясно....Но не разбирам на база на кво отгоре някои дебилни шофьори се мислете за голяма работа....Защото карате някаква бракма на 500 години и 1 млн километра ли.....муахахахах

21

Анонимен

преди 5 години

Тоя колоездач е рицар. Дон Кихот срещу вятърните мелници.

20

putyu

преди 5 години

Абсолютно правилно. Без светлини е със същите права като всеки един от нас. Велоалея или велоалея и линейки. Били са по спешност амА друг път.

19

Анонимен

преди 5 години

Ще го намеря, ще го набия, а после ще му вържа едно сезалче на чурчето, за задницата на колелото и ще тръгна да карам, кооолкото мога :)Не ме съдете, моля ви, изпълнявам гражданския си дълг !!!

18

Жо

преди 5 години

До чоекаЛИНЕЙКАТА е МПС със специален режим на движение, и като такава, има право да не се съобразява с правилата за движение, валидни за другите участници в движението. Единствиното изискване е, да не застрашава живота на другите участници в движението. Паркирана линейка на велоалея по никакъв начин не застрашава живота на колоездачите. Те, просто трябва да слязат от колелото си и да я заобиколат, бутайки го.

17

Анонимен

преди 5 години

Съдето го, като опит за убийство, защото си е точно това....

16

чоека

преди 5 години

Не не искам да кажа, че правомерно е срязал гумата, а че пишат невятни неща. Ето снимка на "баничарката" https://extraimage.net/image/ssC6 . Защо светлините на "баничарката" не са работили?

15

Анонимен

преди 5 години

Дяволски заплетен случай. Вчера писали и разпитвали цял ден, днес пак кипи неуморен труд. Смятай че поне двадесет бунака са се пенсионирали с това. А всъщност основната причина е че се откраднаха едни европейски пари, за изграждане на велоалеи, които са пълно безумие и опасни за ползващите ги.

14

чоека

преди 5 години

"колоездач сряза една от гумите на линейка", друг цитат "Линейката е спряла работа за около 2 часа". Първо къде е бил шофьорът на линейката, сигурно ходи заедно с лекарката да не я пребият? Второ как така гума на линейка се сменя за 2-4 часа? Трето в София има 150 линейки и тези от спешна помощ да не се прават на света вода ненапита. Четвърто на оригиналната снимка от местопроишествието се вижда, че линейката е от тип "баничарка" и не е за превоз на човек в носилка.

13

Анонимен

преди 5 години

Пляс, пляс *** ...

12

Анонимен

преди 5 години

Обикновен колоездач никога няма да направи подобни глупости но вербуван от Путин- да! Целта на такива мародери,които най-често не са вегани е да всяват хаос и несигурност между хората за да няма силна съпротива,ако Путинските орди тръгнат да ни окупират заедно с Ердогановските и обществото да се чувства неспособно да им се възпротиви!

11

Гражданин

преди 5 години

Това е сигурно по Раковски. Нарисуваха им 2 велоалеи и от двете страни на пътя. Я мине 1 велосипедист на час, я не....За сметка на това в стеснения участък задръстванията са огромни, а по велоалеята се събира ужасно много прах, защото не може да се мие машинно.