7

До 5

преди 5 години

Хехее тоя за американците се загрижи колко бедни били хаххааа кажи сега колко американци са избягали в Русия и колко руснаци в Америка

6

Анонимен

преди 5 години

В Русия няма демокрация. Демокрацията е власт на богатите и на търговците, а в Русия има власт в името на народа и за народа. Главната опора на Путин са хората. Цялата му власт се основава на народното доверие и затова е толкова важно хората да получават плодовете на неговото управление.

5

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

А наш Баце не смее да направи такова предаване,щото народа ще го изяде барабар с водещите...

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3СЕДЕРАСТИТЕ ТЪЙ ДОГОВИРАХА ЦЕНИТЕ УМИШЛЕНО ЗА ДА НАСТРОЙВАТ ХОРАТА ПРОТИВ РУСИЯ ДО 89Г ИМАХМЕ НАЙ-ЕВТИНИЯТ ГАЗ В ЦЯЛА ЕВРОПА.

3

Анонимен

преди 5 години

Тази линия е такава пародия за който е гледал старите. Популизъм и нищо повече. И после зависимите медии, понеже другите ги закри, почват пропагандата. Има ги старите в нета. Много може да се научи за Русия от тях. Хората питат защо са толкова бедни, а хубавеца мънка или направо ги реже ако са по- настойчиви. Диктатура отвсякъде.

2

Анонимен

преди 5 години

Хаха задачата на новото правителство била да повишава благосъстоянието на хората а той 18 години на власт вече и заплатите там са по ниски от тука с всичките им ресурси

1

Анонимен

преди 5 години

Браво, точно това е демокрацията хората трябва да могат да вземат участие по всички въпоси, а не некви там елити и бюрократи да решават. Тръмп и Путин и Орбан са прът в *** на либералната диктатура.