11

Демокрация

преди 6 години

В пълен блясък. Дрогирани простакеси, джипове, атрофирали институции, анархия, а на върха една тиква я галят по темето, за дави приспива с приказки за стабилност и за лоши комунисти.

10

Анонимен

преди 6 години

Уникално, пускаме я да си ходи, а после я търсим.

9

Анонимен

преди 6 години

Затвор си трябва тук- не може такова беззаконие и пренебрежение! Трябва дя има кратки срокове по 6-8 месеца арест и да се прилагат незабавно и често, а то сега до 5 години присъда никой не влиза и затворите празни, а хората ненаказани и безхаберни...

8

ЦОЛЕ

преди 6 години

мафия

7

Някой си

преди 6 години

Защо след като се е разбрало,че приятеля ѝ лъже не е подведен под съдебна отговорност за лъжесвидетелстване?Това само в тази държава е възможно.Нямам думи просто.

6

Затвот

преди 6 години

За такива затвор, минимум 5г. Отнета книжка, опит за изфабрикуване на престъплението, неявяване в съда вчера. Какво повече винтрябва бе хора за да разберете че този индивид е опасен за околните. Съд и присъда за такива и хич да не ви е съвестно, защото на тях самите явно не им е.СЪД И ПРИСЪДА 5г.

5

saki

преди 6 години

Работата е ясна. Момата ,не обича да работи, разглезено дете е . Чака мама и тате да пращат парите от Англия. Не и харесало там ,защото и там се работи. Тука е по добре коли, татуирани попиканчовци, дискотеки и наркотици. Изкарала е една от най лесните специалности психология, колкото да има някакво висше и любима на елементарните хора,които се имат за големи манипулатори и аналитици. Свикнала е глезлата винаги някой друг да е виновен вместо нея и така си и действа.

4

Грюгер

преди 6 години

няма основание за затвор, а за максимум условна...Щом Ставийски мина с условна и куб други... друг въпрос е, че ще има доста искове за парично обещетение...

3

Извод

преди 6 години

е,сега ,когато тая престъпничка вече е духнала в чужбина,кой ще я върне??? Защо не е вкарана веднага в ареста? Не стига,че е без книжка,не стига,че наглее като шофира,ами и бяга зад граница !!!! Къде са полицаите??? Защо не е арестувана веднага?

2

Анонимен

преди 6 години

И при това положение какво наказание я очаква-парична глоба,мъмрене или в най-лошият случай условна присъда?И утре-пак същото мелле,като стриптизьорката от другия подобен случай!

1

Анонимен

преди 6 години

Затвор за шофьорката и също за дрогираният и приятел като опит за заблуда на разследването.