106

Анонимен

преди 5 години

Tия дето искат да убият животното да ги дадат на Кадиров.Преди година-две в датски зоопарк властите умъртвиха жираф защото нямали средства или нещо такова.Тогава Кадиров ги обяви за диваци и каза че Чечня е щяла да приюти жирафа ако е знаела че ще го убият.Защото каза той,мъжете трябва да защитават животните защото те са божи създания и трябва да убиват само враговете си в честен бой!Доста по-достойно от еврогейския терор над беззащитните животни!

105

еми м

преди 5 години

поредна ненужна жестокост към беззащитно животно.И с това се прочуваме в белия свят.Позор за тези бездушни чиновници, в чиито глави има само злочестина и алчност.Горкото животно,горкият й стопанин!Мразя всичко това!

104

11

преди 5 години

Идиотска работа ...

103

От бивш

преди 5 години

Има крава има проблем !!! А ние Българите какво ли ще ядем??! Вива еВРОПА

102

Анонимен

преди 5 години

Значи ли това, че всеки, който се поразходи до Сърбия и се върне, ще бъде евтанизиран??? Питам, щото точно така звучи. Ходенето до Сърбия на бременни явно никак не е препоръчително, пък били те и крави. Пълна лудост !!!

101

Анонимен

преди 5 години

Не искам да защитавам боkлуците от БАБХ, но в случая действат правилно - от еурогейcкия съюз само дебнат и за най-малкия повод да ни наложат санитарни ограничения - я за мляко, я за месо. Случаят не е трябвало да се разгласява, тогава е можело да се направи нещо

100

Анонимен

преди 5 години

А българите,които ходят до Сърбия само за да хапнат или да си купят хубаво месо,какво ще ги правим и за тях ли смърт?Бездомници!!!

99

Анонимен

преди 5 години

СобственикЪТЪТЪТЪТЪТЪТ на Пенка фермерът... ============Петрано, пълен член, мaмa ти TЪПA. Как се дипломира, *** петрано? Със cвиpки?

98

Анонимен

преди 5 години

Абе,защо селяните от Копиловци не организират едно бягство на кравата,към сръбската граница,с придружител,който да я връчи на сърбите,та хем да си отгледат животинчето,хем да им служи,като нагледен пропаганден МАТ'рял,относно набутването им в перверзната империя ЕС!!!А,я да попитам,как така нашите халгЪзници направиха цели тунели,та мечките да преминават у гръчко,без санитарен сертификат и гърците не взеха да ги избиват?!

97

аман от тъпаци

преди 5 години

Поразходила се до Западните покрайнини да провери пашата или някой мъжки я прикоткал.Но е върната здрава,а тези от БАБХ да не и измислят някоя болест ,защото няма.Там са кравите на българското малцинството и древна българска територия,нищо че се води сръбска,ние си я знаем.Оставете кравата,не четете правилно регламента,ама че задръстени!

96

Пенка

преди 5 години

Желая бик.Уморих се да бъда медийно внимание.Искам да разпусна.Обожавам Свобо,от Ниш ,ръга здраво,и долнопробно.Българските не ме интересуват.Слаба вода са.

95

Тъпанар

преди 5 години

Бе влиза в тоя ЕС, всякаква *** от хиляди км без да е ваксинирана, проконтролирана и прочее, а тук за една крава, прескочила на 10 км извън съюза, стана ега ти проблема...

94

Анонимен

преди 5 години

Блокирайте БАБХ да видим дали ще са толкова отворени!То такива без да бъдат уплашени за жалкия си животец, оправия нямат!

93

Анонимен

преди 5 години

За крави не може а за имигранти може. Кравата я осъждат на смърт за преминаване на границата а емигрантите ги ранят че и пари издават.Къде са онея вегани да протестират. Май си падат само по цирковите номера а когато наистина трябва да протестират никакви ги няма.

92

ШМАТКА

преди 5 години

Как може да се занимавате с такива простотии? Кравата Пенка излязла била от границите на ЕС! А вие питахте ли я дали иска да е европейка?А и що не трепете всички ,които ходят в Сърбия я на пикник ,я на гости, я за нещо друго?Е, бах ти простотията и идиотията дето се шири в държавата! Така ли се решиха всички проблеми на българите ,та управляващите ни *** ни занимават с поредната тяхна идиотия?Това е поредното изместване на вниманието ни от реалността.

91

вал

преди 5 години

Навремето,когато служех на българо- турската граница,колкото и да бяхме противници, винаги връщахме домашни животни преминали на чужда територия.Това се практикуваше и от двете страни, а сега нямам думи.

90

9476

преди 5 години

Решението на БАБХ трябва да подлежи на обжалване , да намерят служебен защитник на собственика. БАБХ работи в условията на оперативна самостоятелност,т.е право да издаде решение освен по законосъобразност и по целесъобразност,стига да имат повече сиво.Но какво са писали,не се знае.Имаме и Закон за защита на животните и там нехуманното отношение е криминализирано.Имаше случаи на условни присъди за убийство на куче,котка и др.,а сега проблем с живота на млекодайна крава която изхранва хора.

89

Анонимен

преди 5 години

Я оставете горкото животинче да си живее!!!

88

ВЕГАНИ чакаме елате

преди 5 години

ВЕГАНИ,стига сте вегетирали,а се покажете. НЕ ви ли пука за кравата? Само за бездомните кучета ли ви е жал? Искам да излезете сега на протест. Аз съм месояден как да се покажа??? А и не мисля да се заливам с кръв да ме дават по телевизията.

87

УбавиНовиниДнес

преди 5 години

Много убаво! Стреляхме по нарушители на граница и всякакви беженци през соца, сега при капитализм убиваме крави.