91

Анонимен

преди 5 години

"Купуваме от Русия газ защото нямаме друга алтернатива!"Как да нямате алттернатива - минете на възобновяеми енергийни източници, купувайте евтина партньорска газ от САЩ, купувайте от Азербайджан, купувайте от Норвегия, купувайте от Катар, от Египер - толкова много алтернативи! Защо купувате скъпа руска "братска" газ на двойни цени, кой ви бие по евроатлантическите тикви да купувата скъпо при толкова много алтернативи?

90

Анонимен

преди 5 години

Браво на Путин!

89

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ Русия има достатъчно работа, безработицата е под 4% и рускините работят други професии, не им се налага да проституират, а и нямат разрешение за работа в ЕС. Българките проcтитуират масово в ЕС заради мизерията в България, защото нямат друг избор освен да пpocтитуират на Запад, а и са привилегировани че имат разрешение за работа, българските пpocтитутки които са заляли цяла Европа практикуват съвсем легално професията си и си плащат такси и осигуровки.

88

Боби

преди 5 години

Седя и слушам за САЩ сгъстен ГАЗ или Катарски ГАЗ или дори Азербайджански ГАЗДа се смея ли да плача ли?1. САЩ сгъстен ГАЗ - Турция подвижната "малка" бомба наречена ГАЗОВ ТАНКЕР няма да я пусне през Босфора - Тоест или Гърция или Турция трябва да построи за България газов Хъб и тръба до нас.2. Катар - под права линия Катар до България грубо 2500км за 1000 кубометра ГАЗ за 100км трасе се плаща 3$ транзит и 2$ трансфер(ток, помпи, охрана, застраховки)или цена Катарския газ започва с 125$ такси

87

до 116

преди 5 години

те българките и българите 500 години им е било национален спорт да им го слагаме!Да не си забравил скорошното минало, а?

86

Анонимен

преди 5 години

Има и доста свестни рускини..............не всички са к..........и!!

85

истината

преди 5 години

Тоя сайт е по-фалшив и от пианска клетва!

84

до 123

преди 5 години

и с колко рускини си си легнал бе, киселяк?Освен в порното сайтовете виждал ли си другаде жена?

83

Анонимен

преди 5 години

Българките в Германия взимат по 40-50 евро за блазен унд фикен.Пак изкарват някакви пари, щото имат поне малко акъл. Ама на руските *** Бог вместо мозък дал захарен памук те за това мангаловците се лепят на всички рускини, като мухи на уайно!

82

За 111

преди 5 години

Пълкно е с рушки разпорете и у Европата, но откакто откраднаха Крим съм и наложил ембарго Могат само да го лигавят за без пари

81

В Турция

преди 5 години

Има омъжени 350 000 рускиниЯвно резания ги кефи ЯкУ

80

Да е жив и здрав!

преди 5 години

И още много години да мачка рушнаците !Те си го заслужават ;)

79

аут

преди 5 години

Да се ограничат визите за руснаци , а руските нагли агенти и българските им авери , вън от България . Службите много добре знаят КОИ СА !!!!

78

Щерю

преди 5 години

Руснаците гладуват - Путин яде...

77

аха

преди 5 години

България и в момента има излишък на ток . Не ни трябва никаква АЕЦ и никакви ватенки да стъпват в България ....Управляващите да внимават , какво правят с националния интерес !!!!!

76

Анонимен

преди 5 години

Ми не купувайте на "братски" двойни цени бе, кой ви бие по евроатлантическите глави да купувате на братски двойни цени от ГазпрпомЕй шамандуро, ти извънземен ли си къф си! Купуваме от Русия газ защото нямаме друга алтернатива! На това се вика МОНОПОЛ. То е ясно, че си руснак, щом защитаваш руските интереси, само че с какво нахалство и наглост се впускате на абмразурата в български сайт!? Марш немедлено в любимьй Сибирь!

75

Русия плаща

преди 5 години

Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/ДПС/Атака за да защитават руските интереси в България.

74

Анонимен

преди 5 години

Много тежки зими ни предстоят.

73

Да

преди 5 години

Путин и по-голямата част от русосифилистиците у нас са ГЕЙОВЕ !!!!!

72

Анонимен

преди 5 години

До предишния.83Явно си любовница на Кончита Вурс.