65

Зле зле зле

преди 5 години

Те го търсили с пембяна бюлетина, пък той си бил у тях. ХАХАХХА! Няма такъв смях! Няма такава нелепост и абсурд. Усетете се бе! Целия народ ви се смее! Трябваше някой друг апаш да го застреля, за да го откриете! Смешни сте МВР!

64

Обективен

преди 5 години

Избягал от затвора рецидивист, да пребивава необезпокояван от никого в родния си град!!!Подобно нещо може да се случи само и единствено в Тиквенландия - страната на *** герберски тикви!

63

Анонимен

преди 5 години

Три открити огнестрелни оръжия ? Сигурно са законни и полицията не ги търси, тя търси само да проверява законното. Няма що голям професионализъм. Харата избегоха от пандиза, три месеца полицията стягаше някакви обръчи, а те си живуркали у Ботевград, че мае и в Софето и по морето да са били и къде ли не.

62

Анонимен

преди 5 години

Поне да си беше заминал и тоя втория, че да не даваме пари за лечението на поредния индивид с прякор...Иначе поне полицията да ги беше гръмнала, че да си мислим, че прави нещо, а те за пореден път действат след престъпниците...

61

Анонимен

преди 5 години

МВР както винаги само брой труповете и събира гилзите даааа родната *** си я бива и европрецедателството върви на шест ***

60

размисли и пръц

преди 5 години

Две неща правят впечатление.Първо-убиецът вместо да избяга в чужбина,се прибира в родния си град,където първо ще бъде потърсен.Тоест,тук имаме отново неумел опит на МВР да ни хвърли прах в очите.И второ,за лекарите по-ценни са престъпниците,отколкото почтените хора.Има толкова случаи на хора,които са върнати от лекари,а когато става въпрос за плява,те се грижат повече от всеотдайно за тях и се борят за живота им,нищо че не са нужни на обществото ни.

59

SS

преди 5 години

"двамата са стреляли един срещу друг" - е, тоз номер е върховен! - напомня ми на уж "разчистването на сметки между бандитите" през 1997-1999...

58

Анонимен

преди 5 години

Пелов си живеел свободно ,а полицията спи!Ако не беше се забъркал с престъпници можеше още много години да си живее на свобода в държавата която уж полицията го издирва ,,под дърво и камък"!Няма да е чудно ако братя Галеви са в България!

57

Анонимен

преди 5 години

Веднага тюфлеците от МВР да правят протест. След поредното доказателство за качеството на работата им един протест за заплати би бил много на място. А и хората няма, как да не ги подкрепят.Особено герберазите.

56

ined

преди 5 години

Е ко излезе сега? - една чистачка и един сутеньор вършат повече работа от цялата полиция и охраната на затвора.

55

Анонимен

преди 5 години

"Не искаме престъпници в редовете си", заявиха от Синдиката на Мафията! "Ще помогнем с всички сили и средства, на "родната милиция", да опази "реда, сигурността и спокойствието"!Днес, по-късно, очаквайте брифинг от Министър Ангелкова, Министър Нанков и други, ангажирани по темата! ;)

54

Alow

преди 5 години

Тиквата е на власт 90-те тиквата беше главен секреар имаше престрелки сега пак само,че е главна Тиква

53

Анонимен

преди 5 години

Значи, Пелов, най-издирваното лице в България, се е разхождал в Ботевград, а органите на реда нищо не разбрали!?

52

Анонимен

преди 5 години

Като през 90_те става стрелят се през само експлозивите липсват и гранатометите ай честито на ***

51

от афера

преди 5 години

Пелов е разстрелян в центъра на Ботевград, където нямало камери/?!?!/ и нямало свидетели. Ех, колко удобна случайност, а?! На всичкото отгоре Марио Панчев и Пелов били много близки. А още по на всичкото отгоре Марио Панчев бил агент на ченгетата, което вече дава обосновано предположение за тъпоумна комбинация на ченгетата. Впрочем, подобно подлагане на агенти и доносници от крими средите от страна на ченгетата чрез интригантски комбинации си е традиция.Поредното МВР фиаско.Ако това е

50

Анонимен

преди 5 години

Сега остава другия, който избяга с Пелов, някъде да ги организира дуел, за да дойде МВР и да прибера трупа му. Няма друг начин да го хванат.

49

123

преди 5 години

До АмериканКато им гледам резултатите и толкова не заслужават.

48

Американ

преди 5 години

До Христо:Малко са им парите, на милите милиционери, как да работят за такива пари?

47

123

преди 5 години

МВР като статистическа агенция. Само отчита събитията, добре че тия са се изпозастреляли, че да няма случайни пострадали. Нашата полиция е гола вода.

46

Христо

преди 5 години

Родната милиция го търси,а той се развява с пистолет в центъра на града...Добре че се самозастрелват иначе нашата мила,некадърна и жалка милиция ще ги търси до забрава....