44

shady

преди 6 години

Тоя Чернобил ни *** мaйкaта. Не че стресът, боклуджавата храна и наследствеността са за подценяване, но едно поне 50 % от онкоболните дължат това на прекрасния тест, който другарите осъществиха пролетта на 86 г.

43

T

преди 6 години

До до 30 (поля)Ох, лелее, и ти си ми ясна. Истерични многознайковци с огромни комплекси. Обзалагам се, че имаш много общо с вегетарианството. Просто отдалеч ви личи. Все много знаете, все сте някак по-възвишени и интелигентни (според вас) от другите, които са ви под нивото. Нормален разговор с вас не може да се води. И само не ми давай определения, щото не мож ми стъпи на малкото пръстче, ни по образование, ни по обща култура. Яж си люцерната и не се обаждай. Ти му изнасяш факти, то ти се зъби

42

Клара

преди 6 години

До 40 За съжаление съм се сблъсквала с диагноза рак ,поставена ми преди 13 години. Уверявам ви , че ако е хванат в ранен стадий всеки рак се лекува. Но не при всеки има ясни симптоми , които да сигнализират за проблем. Профилактика в Б-я почти няма. Джипито всеки път , когато поискам направление за мамография , подскача като ужилен.

41

Анонимен

преди 6 години

почивай в мир! Бог да дава сили на близките и най-вече на дечицата!

40

Анонимен

преди 6 години

До ХХХ и баба КунаРазбирате ли изобщо, че "рак" не е едно заболяване. Става въпрос за няколко стотин различни видове. Някои се третират по-лесно от други. Магическо хапче едва ли някога ще има.

39

до 30 (поля)

преди 6 години

По-плиткоумно изказване не съм чувал. Какво ядът твоите животинки, от които черпиш месо и млечни продукти,? ГМО соя в огромни количества, толкова пръскана и в такива огромни количества и после синтезирано ги получаваш всички тези химикали и пестициди, за които говориш в плодовете и зеленчуците. Ако се разровиш в стандартите за био месо, в някои стандарти храната на животните не трябва да е био. Яж си каквото искаш, ама без такива клишета и празни изказвания моля!

38

Гробокопач

преди 6 години

Тя отиде на една много по-хубаво място. Нека плачем за нея, с децата й. Много хора ще загубим още, ако не се хванем и не променим нещата в България.

37

Край

преди 6 години

Жалко за хубавата млада майка. За съжаление БЪЛГАРСКИТЕ ЛЕКАРИ познаха и ЧЕСТНО и ПОЧТЕНО казаха трудната истина. В чужбина обещават невъзможни чудеса, прибират всичките пари на болния и оставят тези след него без лев. Колкото пъти в България съм допрял до лекар -толкова пъти съм им бил безкрайно благодарен.

36

Анонимен

преди 6 години

До КлараТака е, но когато човек е притиснат до стената и невъзможното му се струва като шанс.Дано никога да не разберете за какво става въпрос...

35

Анонимен

преди 6 години

Много жалко. Най конкретни съболезнования на семейството. Дано БОГ ви даде сили да продължат напред.

34

Клара

преди 6 години

Ако има шанс за оцеляване , това е възможно и тук. Но ако е в напреднал стадий - бог да ни е на помощ! Мир на праха й !

33

Стеф

преди 6 години

До Анонимен 31А децата-и те ли ще намерят друга майка?Бездушно човеченце!

32

Анонимен

преди 6 години

До незнайкоСамо мога да кажа бог да я прости твоята майка.Вие поне сте се справили с положението сами.Не сте продали назионално за загубена кауза и да крадете чужди пари които биха спасили няколко човека ,Вместо да се плаща за транспорт на идна умряла.

31

Стеф

преди 6 години

Тъжно ми е за дечицата и.Понякога живота е най-несправедлив към тези,които най-малко го заслужават.

30

Роси Дончева

преди 6 години

Веган , вегетарианец или всеяден когато ти дойде реда си отиваш .Жалко за тази млада майчица и милите сирачета ..... Дано Бог ги закриля.

29

Анонимен

преди 6 години

Млад е, хубав е, богат е, ще си намери друга.

28

T

преди 6 години

До ПОЛЯТова е поредният вегетарианец, за който чувам. Жената от старията май и тя е била. Отделно знам за 2-***, които си отидоха млади от същата болест. Плодовете и зеленчуците са полезни и безвредни, но само ако си ги отглеждаме сами. Иначе са фрашкани с пестициди и други химии. Ако човек яде само това, то той си наблъсква тялото с всякакви отрови. Трябва да се яде разнообразно и с мярка. Забравете ги тези веганства, от които си мислите, че ще сте здрави. Това е мит.

27

23

преди 6 години

Бог да я прости!

26

до ПОЛЯ

преди 6 години

Ако не беше пълен вегетарианец щеше да живее повече!

25

дедо Ташунко

преди 6 години

Бог да прости момичето и упокои душата му. Хора, най-великия български сатирик на всички времена - Радой Ралин, ни е завещал епиграми, подходящи за случая. "Науко, победителко на мрака - за тебе няма никакви предели, открила би и средство против рака, но ако беше за военни цели!" Друго велико прозрение Радоево е: "Имайте кураж, животът е мираж!" Никой от нас не знае кога ще го "тресне горния, та ще види долния". Амин.