12

До 11

преди 6 години

Те не гледат National geografic, гледат Russia today и четат "Комсомольская газета".

11

Анонимен

преди 6 години

Ким Чен Ун е супер интелигентен и постига абсолютно всичко, каквото си науми.

10

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че краварите са на колене! Проблема е, че примитивните американски диваци са готови да запалят света с атомна война, защото усещат, че стават безгласна буква!

9

Анонимен

преди 6 години

В Северна Корея няма комунизъм, идеологията им се казва чучхе. Базира се на три принципа:1. Не гледай другите страни как живеят по-добре или по-добре гледай да си оправиш твоята страна.2. Пълна независимост на икономиката от външни фактори3. Никаква намеса на други страни във вътрешните работи на страната.

8

Good Save the Queen

преди 6 години

Според мен Русия и Китай са отсвирили СК и сега Ким се прави на луд че ще мине в другия лагер за да го приемат отново и да договори по добри условия. Тарикат

7

Анонимен

преди 6 години

Какво става, когато два фронта студен и топъл се срещнат на небето - гръмотевица.Това да очакват - революция и гръмотевици. Прави са китайците, че се притесняват.

6

Анонимен

преди 6 години

Ако тоя излезе умен ...И започне да прави търговия с Япония /Южна Корея /Китай и Русия ...Много на бързо ше се променят нещата за северно корейците

5

Анонимен

преди 6 години

До ДемократТи сигурно сутрин си правиш 3 чаши кафе и избираш една от трите В СК има повече демокрация отколкото в Африка ама срещу Африка никой не рипа щото нямат ядрени оръжия и не са заплаха за краварите. Що не отиваш в Африка да се бориш за демокрация дрогарю ?

4

Анонимен

преди 6 години

До ДалновиденКитай ще колонизира Русия, ше я превърне в икономически придатък/източник на ресурси за индустрията си. А Кимчо клекна на Тръмп, което значи че Кимчо хич не е глупав. Само глупавите като Русия се конфронтират със САЩ.

3

Анонимен

преди 6 години

Ким се срещна вече с всички и с Лавров и със Си цЗипи,и със Муун, а Тръмп чака като изпъдено куче за среща с Ким.

2

Далновиден

преди 6 години

На практика за Китай,Русия и С.Корея е най-важно да спечелят време.След 3-4 години САЩ окончателно ще загубят потенциалът си за подчиняване на света и тогава тия държави ще могат самостоятелно да решат проблемите си.Естествено САЩ няма да седят със скръстени ръце и ще направят всичко за да постигнат целите си по най-бързия възможен начин,дори това да значи война.

1

Анонимен

преди 6 години

Император Ким великодушно подари живота на всичките си съседи, Тръмп само може да благодари на Императорa.