98

Анонимен

преди 6 години

До СтивиТи нормален ли си да сравняваш Слънчев бряг с Ибиса? Ибиса може и да се слави с бурния нощен живот но в същото време Ибиса е под егидата на ЮНЕСКО,така че там нещата са разумно балансирани а не като на Слънчев бряг.

97

Анонимен

преди 6 години

браво Симеонов унищожи на наркоманите тяхното царство

96

Мизерник

преди 6 години

"Луд умора няма "- гласи една народна мъдрост.А когато имаш и власт, лудостта става неконтролируема и общественоопасна ! Заради този самозабравил се велможа,крак вече няма да ми стъпи по българското Черноморие!

95

аз-ът

преди 6 години

Валери е абсолютно прав.Кои ходят в Слънчака? Най бедните, дегенератите и обикновено не повтарят. По-добре е да се вдигне качеството на самия курорт, ако за това изгубим пияниците и пикаещите и спещите по улиците - ами ще ми е мъчно.Ама съм сигурен, че ще го преодолея.

94

Жалко

преди 6 години

Валери Симеонов затваря Какао, защото синът му е пропаднал там и се е закачил към амфетамините?! Maybe.. както и да е, като го затвори, на негово място ще направят друго. Валерката няма да е власт много време, а ние музиката ще си я слушаме и много след него! :)

93

Mitaka

преди 6 години

Слънчев Бряг е 99 технополис партита, които се провеждат едновременно на Битака. Между фалшивите очила за 5лв и кърпи адибас друса колкото може техно, баровете по крайбрежната са празни на 90% в пика на сезона при пълни хотели, обаче ще се изтрепят кой ще пусне по-силна музика.

92

Схеми

преди 6 години

Ще махнат тези заведения, но какви ли нови ще се появят?! Може би на някои с по-сериозни връзки...

91

ХоХо

преди 6 години

Старият Козел скоро ще изпадне от политиката и НСоборние и се е заел да си разчисти терени в бургаския район !

90

Анонимен

преди 6 години

Нещо не ми е ясно в цялата история. Тези дупки за друсалници и ***, функционират от поне 5-6 г. Досега защо не са проверени от съответните чиновници-търтеи м?----------тоа па , не му било ясно... Ти някога в животеца си, пробвал ли си да подадеш жалба срещу нещо в България?!Не са проверявани,щото са на абонамент там където трябва с такса "спокойствие". Корупцията е повсеместна. Страшно е.

89

Анонимен

преди 6 години

Цяла зима що не разчистиха , а пак в активния сезон ще вдигат прахоляк.

88

Анонимен

преди 6 години

Само на Слънчев бряг ли има незаконни постройки?

87

SILANCE

преди 6 години

До АнонименАко и Одобриш,вместо да Удобряваш ...

86

SILANCE

преди 6 години

До АнонименДа,БЕ,да! Понеже досега никой дори не се е сетил за тези неща...

85

Анонимен

преди 6 години

Браво на Валерката, принципен човек. Сега да подгони и трафика с афганистанци в който лично участва и цена няма да има.

84

Анонимен

преди 6 години

Щял да събаря хотелите на Милен Велчев и на свинаря. Направо е като побеснял далавери симеонов. А за накрая си оставил събарянето на сградата на скат и на каналджийското депо козият рог.

83

Грюгер

преди 6 години

Ще...

82

К

преди 6 години

Браво! Сега да съборите и 50% от хотелите. може да заприлича на курорт, а не на преизподня...

81

А

преди 6 години

Ще му повярвам на този, че има чисти намерения, ако влезне в ромските махали и събори всички незаконни къщи ! Най-лесно му е да събаря бизнеси !

80

Плескам се по челото

преди 6 години

До Анонимен 82Аз лично 2 години не съм стъпвал там, може би и да са по-високи вече. И проблема не е в цените, а в цялата мутро-психология и селяния. Турбо-мега-селяци, без никаква култура, образование, интелект.. Имат мозък за пазят равновесие, да бият, да заплашват, да гледат лошо, да ходят като роботи, и стремеж да изкарват пари от въздуха.. За жените, които се навъртат около посочените типове, няма смисъл да коментирам, порцеланови, безмозъчни кукли..

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 84Ако това стане цяла Европа ще разбере че държавата се управлява от мафията и няма да е добре.