41

Анонимен

преди 6 години

пари, пари прим и тн.

40

Истината е че:

преди 6 години

Японската марка МАКИТА слага в малкия си джоб немската Бош сори факт!!!

39

Истината е че:

преди 6 години

Япония е 98 процента етнически японци!Японските коли Хонда,Мазда,Тойота,Митцобиши,Нисан,Инфините,Сузуки и др. са най-здравите и сравнително достъпни коли.Японските телевизори са номер 1 най-вече Сони.Японските фото и видео апарати са най-добрите Никон,Канон са номер 1 е и Кодак(американските),японските игри Сони плейстейшън,Нинтендо,японските часовници Сейко,японски роботи и японски влак стрела най-бърз в света 545 километра в час!

38

Дърт комунист

преди 6 години

Запада отстлабва и този процес не започва от вчера !! Запада е в цивилизационна криза !! Ще оцелеят онези които овреме се насочат към Китай и Русия !! Германия поддържа режима на Тиквата чрез ЕНП и ХДС !! ЕС е колониална империя !! Българите са СЪВРЕМЕНЕН вариант на това, което са били африканците през 19 век - колониален придатък !! България може да оцелее в новите реалности ако гледа на Изток !!

37

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До Hafen die WahrheitНе че не искаш, а не можеш да спориш ! Защото срещу железни аргументи си безсилен! Статистиката е - Германия, страна "ултра, мега, съпер, най - Инустриализирана и изнасяща" има дълг равняващ се на 92% от БВП ! Китай - "икономическо джудже" - външен дълг по-малък от 20% от БВП !Парадокс над парадоксите ! Хи-хи-хи ! А Китай купува Германия! Хо-хо-хо !

36

Истината е че:

преди 6 години

Германия няма добри коли да продават се защото са достъпни но не са първо качество!Първо качество автомобили са:РОЛС РОЙС,БОГАТИ,ФЕРАРИ,ЛАМБОРГИНИ,БЕНТЛИ,АСТЪН МАРТИН,ПАГАНИ,МАЗЕРАТИ И МАКЛАРЪН ФАКТ!Колите който изброих са скъпи,луксозни и са най-бързите на света е да не са за всеки.Германците нямат телевизори,смарфони,айфони,аудиосистеми,компютри вижте японците имат:ХОНДА,МАЗДА,ТОЙОТА,МИТЦУБИШИ,НИСАН,ИНФИНИТЕ,СУЗУКИ,САБАРУ.Телевизори,СОНИ,ПАНАСОНИК,ШАРП,ХИТАЧИ,ЖВЦ,ТОШИБА,ИГРИ НИНТЕНДО....

35

Анонимен

преди 6 години

Германците са като бръмбара , търъгни след и ще те заведе г..

34

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Германия е 82 000 000 от който над 15 000 000 не са немци.БрАва научил си си домашното!Умни сте като на магарето...***!

33

Анонимен

преди 6 години

Либерална империя не може да се изгради , Всички империи са били консервативни..Германия пак заложи на куц кон..

32

Трътла от Берлин

преди 6 години

И аз вече само китайци си избирам за клиенти. Ем с малки, ем с дебели портфейли. Какво му трябва друго на човек.

31

шибек

преди 6 години

Да, Германия допреди десетилетие беше водеща техническа сила , но в момента везните все повече не клонят към нея. Голям е тласъка в икономиката на Китай , в почти всички сфери . Идва времето , когато ще се наложи всички държави да се съобразяват с дракона.Германия стана интернационална , което в никакъв случай не е в нейна полза.

30

Анонимен

преди 6 години

Германците да се кръстят, че Гинка Върбакова още не е стигнала до тях. Тогава ще видят дебелия.

29

Истината е че:

преди 6 години

Жълтата раса ще е доминанта в 21 век единствената сила която ще и опонира е Сащ държава с 330 000 000 население икономика от 20 трилиона долара,Сащ са държава с 600 милиарда долара военен бюджет и над 350 нобелови лоуреата а Германия е нищо застаряваща нация без армия,вижте Япония е сила и коли имат японците и телевизори и часовници и население от 127 000 000 а Германия е 82 000 000 от който над 15 000 000 не са немци.

28

Анонимен

преди 6 години

24, лъжа. Французите спечелиха ПСВ, имат статут на победител във ВСВ. А немците загубиха войните, но завладяха Европа икономически - без един изстрелян куршум. Докато СССР се разпадна. Китай обаче е бъдещето защото са умни и имат последователна политика. Докато политиката на САЩ е някакъв абсолютен хаус.

27

Анонимен

преди 6 години

Германците трябва да оставят машиностроенето и електрическите централи и да инвестират в германски смартфони и германски фейсбук. С това машиностроене и електроцентрали са заприличали на Русия. Трябва да приличат на САЩ. Няма германски телевизор, няма германски телефон. Изостанала нация като руснаците. Произвеждат само перални и автомобили. Изостанали технологично.

26

Истината е че:

преди 6 години

В 21 век ще има 2 империи номер 1 Китай номер 2 Сащ и демография и ресурси и оръжия да сравнявате немощна Германия с китайския дракон е смешно Китай има 1,410 000 000 население икономика над 13 трилиона долара втората след Сащ засега Китай има ядрени оръжия огромна армия и китайците не са нито алкохолици нито *** а германците са скопени(ялови) работохолици който след 20 години ще са малцинство в Германия сега немците са 81 процент!!

25

Анонимен

преди 6 години

Тя оная Ружа биткоина си купила завод в Германия, та китайците да не го направят. Германия вече прилича на депо за скраб.

24

Анонимен

преди 6 години

Който се е хванал с германците винаги е загубил войната. А пък франзите се още по-зле те от 150 година нямат спечелена битка..

23

Анонимен

преди 6 години

Много ясно Германия създава,произвежда Китай купува или копира.Понял

22

Анонимен

преди 6 години

И Италия си купуват. Идват и търсят работещи предприятия.