49

Анонимен

преди 6 години

Президента Радев - да я помилва ..

48

Факт

преди 6 години

Свръхбюрократизирания Брюксел скача на някаква кравичка,а си затваря очите за ислямско-африканският поток,който залива Европа и заплашва нейното съществуване!

47

Пенка

преди 6 години

Мъжът ми Пенко ви чака в ада, еврогейччета. И да знаете, че рогата му са дълги, дебели и остри !И не само рогата !!

46

Пешо Солидарният

преди 6 години

Смърт за Пенка - тя предаде евроценностите , НАТО и ЕС! Да се наложат санкции на българските добичета!

45

Анонимен

преди 6 години

Пуснете животното! Изследвайте го и го пуснете, ако е здраво! Стига с това лицемерие и перверзни правила! Аз като ходя всяка седмица в Сърбия, ще ме колите ли?Станахме инкубатор за права, задължения и безумни изисквания, а къде е човещината, любовта и състраданието?

44

Активист на БКП

преди 6 години

И животните бягат от управлението на ГЕРБ !!!

43

Тинев

преди 6 години

Бездушния чиновник е опасно същество.Но в живота е така, когато попаднеш в ръчичките на: комплексаря, посредствения служител, ниско интелигентния господ да ти е на помощ.Министерствата са претъпкани с некомпетентни " специалисти ", които освен да крадат нищо не могат в РЕАЛНИЯ живот!

42

кукувица

преди 6 години

До 34 Ха ха ха! Ти си някакво изрусено зомби приятелю.

41

Анонимен

преди 6 години

Поне едно трябва да признаем - сърбте излязоха честни и почтени в случая, върнали добичето хората, че даже и със сертификат за безопасност.Ако някоя крава се завърти по нашите села, мисля ще изчезне безследно и никой няма да я намери, камо ли в Англия да чуят за нея чак...На Пенка пожелавам дълги години щастлив живот на родна земя!Пене, нашата трева и тя не е лоша, особено сега след дъждовете...

40

Анонимен

преди 6 години

Е сега е времето онова джендърчеНикола Донев веганска чета да поведе на протест!

39

До 34

преди 6 години

"Като гледам каква хърбавелка е Пенка, нищо чудно защо е решила да напуска боковия рай." Изп.еркалите червени *** съвсем са се смахнали и от липса на новини за оплюване Затова ръсят такива тъпизми, съизмерими с умствения им багаж. Много сте зле. Поне си пийте редовно хапчетата, че иначе съвсем срутвате имиджа на червените. Крава и политика?Не завиждам на любимата ви БКП/БСП за електората й. Затова всички умни и интелигентни хора гласуват и ще гласуват за Б.Борисов. Останали сте шепа хора..

38

Анонимен

преди 6 години

Ако кравата трябва да бъде убита, то трябва да бъде убито и всичко, което влиза и излиза през Сърбия - гущери, жаби, хора, птици, животни, дивеч, насекоми... малоумщина до шия от еврохомосекcуалистите. И в същото време си внасят смело терористи и африканци с Е-бола и сифилис и спин.

37

Анонимен

преди 6 години

не могат ли просто да я дадат на някой в сърбия, защо трябва непременно да я убиват в ес ?

36

Andreshko

преди 6 години

Хората през този век са тотално изперкали,защото не си вземат хапчетата редовно...Когато отидем в магазина да си купуваме телешко месо,не се интерисуваме дали кравата се е казвала Пенка,Стоянка или Сийка,а сега голямо вайкане за кравата Пенка,та даже и петиции ще правим...Това са само идеи на умопомрачените вегани. Защо не отидат в кланниците и да защищават всички телета за колене? Да тръгнат и по къщите да защищават домашните животни от заколение.

35

Анонимен

преди 6 години

Питам се: Аз ли не съм у ред или толкова много хора около мен?

34

Анонимен

преди 6 години

а тези бежанци които идват от африка, да не би да са по чисти ?????дори имат контакит с други хора, а не стоят само на поляната като пенка !!

33

Анонимен

преди 6 години

Една крава доказа, че е по-умна от всичките калинки с купени дипоми в ЕС от ветеринаря до шефа на европарламента всички трябва да бъдат публично разстреляни за геноцид към флората и фауната и престъпления срещу човечеството.

32

Анонимен

преди 6 години

"Групатана британските консерватори настоя ... ... а нейният член Джон Фласк обеща да пише на Бойко Борисов за милост." Ей, жив да не бях, да го прочета. :)

31

Коце кмета

преди 6 години

Значи кравата ще я колим, щото я няма няколко дена? А ордите от Азия, дето въобще не са били тук, и пренасят не кравешки, а човешки болести? И не са прегледани от никой, и даже не документ за здравен статус, ами даже за самоличност нямат? Защо не се отнесем с тях по същия начин? Даже за тях никой няма да подписва петиция освен участниците в евро-гейпарада...

30

Анонимен

преди 6 години

Като гледам каква хърбавелка е Пенка, нищо чудно защо е решила да напуска боковия рай.