42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен (28)Задължителни, но къде? В България НЕ СА. Но Вие явно сте чели нещо, но не и Закона за движение по пътищата и Правилника за прилагането му. Та не знам дали наистина си знаете правата или просто така Ви казва някой.

41

Аз

преди 6 години

Жалко за младото семейство! Не си представям бременна да мина 400 км. за преглед!

40

Анонимен

преди 6 години

Аз не вярвам в съдбата или Божието наказание. Не съм съгласен и с израза "Така им било писано" Хорските неща си ги пишем сами. Ако правилата се спазват, повярвайте ми, много хора ще добруват. Това няма да спре всички нелепи злополуки, но драстично ще ги намали.

39

Breh

преди 6 години

Как само в България тирове избиват мантинела и преминават в насрещно платно? Ми много ясно - мантинелите ни са ръждясали, минали през поредица от катастрофи и оставени въпреки това, с изтекъл срок на експлоатация - повечето са от бай тошово време. Мантинелата не би трябвало да се скъса. Тя е там за да задържи превозното средство в пътя. И кога ще започнат да се задават правилните въпроси? Докога само ще измираме ?

38

Законът казва

преди 6 години

Чл. 137а. (1) Водачите и пътниците в моторни превозни средства от категории M1, M2, M3 и N1, N2 и N3, когато са в движение, използват обезопасителните колани, с които моторните превозни средства са оборудвани.(2) Могат да не използват обезопасителни колани:1. бременните жени;...* Всички, които твърдите, че бременните са длъжни да използват обезопасителни колани, тичайте в КАТ да си върнете книжките или поне спрете да сипете дивоти! Знаала си прават, как пък не.

37

Анонимен

преди 6 години

Ползата от колана е,че при над 70-80 км/ч,те прави единствено да изглеждаш малко по-жив!

36

Гробокопач

преди 6 години

Московски е евреин, то му личи, него нема го осъдят,з а квото и да е. А Бойко за клевета, но те това го приемат като награда;)))

35

До 32 Anon

преди 6 години

Ами то по тази логика както и да са били все едно-и без колани и пияни и дрогирани-все тая, той тира ги е премазал а не те него...А какъв е примера за следващата бременна пътуваща в кола? Нали трябва да се извежда поука? Сократис е 100 пъти прав, но му жулите минуси без да мислите.Вижте се как разсъждавате.Сега ще се захваните за думите ми, че как може бременна да е пияна или дрогирана-не съм си го и помислил, говорим по принцип ако разбирате това какво означава

34

Шоп

преди 6 години

До AnonБременните НЕ трябва да са с колан. Прочети си закона, ако си шофьор, а не само приносител на купена книжка.

33

Анонимен

преди 6 години

Нали тираджиите трябва да са по двама и да се сменят! Така трябваше да бъде, но пак почнаха по един. Свинщина. И държавата, нашата или другите, това го позволяват и пак същото.

32

Анонимен

преди 6 години

Ужас :( Караш си , без да пречиш на никой и изведнъж бум. Съдбата когато реши, че си приключил тук ...Няма спасение. Шанса може да е 1 - 10 милиона ...Но е факт. Да почват в мир двама млади Българи :(

31

Anon

преди 6 години

Удара е явно бил такъв, че е било без значение дали са били с колани или не... но да, бремените също трябва да са с колан...

30

Анонимен

преди 6 години

това си е тройно убийство, в седми месец вече си е оформено бебе!!!:(

29

Възмутен

преди 6 години

Виновни за голямата трагедия са ДАИ , защото не проверяват безсмъртните тираджии , каращи ежедневно по 14 и повече часа без никаква почивка , виновни са и строителите на магистралата с безумната мантинела .... за какво изобщо е тя , след като не може да удържи един тир и то при положение че едва ли я е ударил челно ... Качеството на мантинелите в България е повече от трагично , стоят само за да се каже че ги има

28

До 21 Сократис

преди 6 години

Тирът е минал буквално през колата - какви задни седалки. Двамата са разпарчетосани...

27

Анонимен

преди 6 години

И за бременни коланът е задължителен стига сте писали врели некипели. .. бременна съм в деветия и много добре си знам правата

26

Некъф

преди 6 години

Заради тоя зеленчук си замина една прекрасна българска двойка. Дано му дадат 20 години затвор и там да бъде разчекнат от дъртите затворници. Те и без това резените зелки обичат да ги порят отзад.

25

Анонимен

преди 6 години

Сега осъдиха един друг шофьор за причинване на смърт на пешеходна пътека в Бургас - условна присъда. Едва ли и този латвийски шофьор ще получи по-строга присъда, ако изобщо го осъдят.

24

Анонимен

преди 6 години

Определено международните превози трябва да започната да работят по нови правила. От приятел тираджия, знам колко е трудна тази работа. Едва ли човека е излязъл на пътя с намерение да убие младо семейство, вероятно и той самият, се грижи за такова. Алчността на бизнеса, изстисква служителите до край, физически и психически. В резултат на това, България загуби двама млади с дете на път! Алчността и корупцията убиват! Бог да ги прости!

23

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМосковски...Би трябвало името да ти говори нещо... От недосегаемите е.