8

****

преди 6 години

Нашият ид-ио+т няма ли да се похвали сега,как е спрял руските проекти,и как ще продава газ на РС от блок силистар.Заради такива тъ+п***н@-ри като този никога няма да се отлепим от дъното,защото мекотелите не могат да вземат самостоятелни решения,а чакат какво ще им наредят.

7

СатаНАТО

преди 6 години

През 2016 година България намали стойността на визите за руски граждани от 35 на 10 евро (има 19 визови центъра на цялата територия на България) и започна да издава тригодишни мултивизи, като съкрати срока за разглеждане на документите до два дни.------------------Ужас! Това е скандално! На практика тези евразийски животни влизат в ЕС без визи! После се чудим защо имало тероризъм!

6

Анонимен

преди 6 години

[Имаме огромен търговски дисбаланс с Русия от години]ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА НИ

5

Анонимен

преди 6 години

При съотношение 1 : 10 няма как да спечелим от Русия. Първото което трябва да се направи е да се работи като равностойни партньори

4

Анонимен

преди 6 години

От необятните земи и неизчерпаеми ресурси на Русия, България само може да спечели. Русия е естествен съюзник на България. Исторически, Русия е единствената страна която си е мръднала пръста за нас и ни е освободила. С Русия споделяме обща азбука и имаме дълбоки духовни, културни и исторически връзки. ЕС и САЩ не са ни никакви, те и послушковците им докараха целукупния български народ, (с изключение на предателите-козяци) до просешка тояга!

3

Морозов

преди 6 години

Имаме огромен търговски дисбаланс с Русия от години: 3 млрд внос енергоресурси, 600 млн износ и нито Първанов и Станишев, нито Борисов промениха нещо. За справка износът ни за Германия и Италия. Политиците ни гледат само към огромните комисионни - Белене и Южен поток - и всякаква мисъл за баланс и настояване за по-нормални условия за износ отива на пети план.

2

реалист

преди 6 години

При руския износ преобладават енергийните ресурси (над 80 на сто) и машинно-техническата продукция (2,2 на сто). Руският внос от България е бил основно машинно-техническа продукция (31 на сто), фармацевтична продукция (28 на сто), стъкло и стъклени изделия (3 на сто), отбелязва ТАСС.---Е, РУСОФИЛИ, КОЯ ДЪРЖАВА Е ПО - НАПРЕДНАЛА....

1

Анонимен

преди 6 години

С какво точно се занимават тея 4000 руски фирми ?