23

Долу

преди 6 години

Александър CD! Искаме Александър DVD !!

22

i'm

преди 6 години

Че къде е скандала в цялата задача? Да не би да не е вярно условието или пресъздадената изборна реалност. Ако беше лъжа...да се възмущаваме, но задачата отговаря напълно на реалността и не подвежда децата в живота!

21

Анонимен

преди 6 години

Наистина нищо нередно няма в задачата. Много е добра, истинска гимнастика на емоциите от дестските игри + ума за малчугани. Неправилно е да се омесва с глупостите, които сътворява МОН като онази задача с рокличките или пък успоредника от предната статия.

20

Анонимен

преди 6 години

Тази новина е от 24 април 2017 година.

19

Харалан Б.

преди 6 години

Не, не си прав. МОНТ е първото изцяло превзето министерство от долни шорошомиги, ***, евролиберасти и откровени лгбт-джии на хранилка в разни фондации. Води се целенасочена война за опростачване на нашите деца и разграждане на обществения водел основан на семейните ценности!

18

Анонимен

преди 6 години

Докато назначенията навсякъде в държавата са по партийна линия, ще затъваме все по здраво. Каквито управниците, такава държавата.

17

МОН = откача.лки

преди 6 години

В МОН работят само луди лели на валеряни. По-зле ще става

16

Анонимен

преди 6 години

ПИЛЕШКИЯ ЕЗИК СЕГА Е МОДЕРЕН! ВСЕ ПАК КОКОШКА СПЕЧЕЛИ ЕВРОВИЗИЯ!

15

Българина

преди 6 години

От 20 г мон е превзет от цру и юдеите, а мит се възползва.

14

Анонимен

преди 6 години

Наскоро стана дума за тази задача в социалната мрежа и много хора бяха на мнение, че е креативна и добро помощно средство.

13

Анонимен

преди 6 години

Александър Мейров Сиди е еврейче, което се бута между патриотите да фане и то малко келепир. Намерил си е конкретен повод да "изпъкне" - някаква зада на пилешки език. Като я прочетох си спомних, чче и ние като малки сме си играли на тая игра с пилешкия език - между сричките на думапа се слага по едно "пи". Мисля, че същото го имаше и в една книжка на Николай Хайтов.

12

Стамат

преди 6 години

Милите, не са чували за паразитно кодиране. Ама тряба децата да са ***, да не мислят, за да гласуват пак за тези ***.

11

А бе

преди 6 години

Пилешкия език ще го понесем,както и кебапчетата,ама османското "присъствие" и "боричкането в Батак-НЕ!И стига с тая толерантност!Оцеляват резистентните,а не толерантните!Впрочем,защо не донесат учебници от Турция,Гърция,Македония-със сигурност ще има прелюбопитни неща!

10

дедо Ташунко

преди 6 години

Хора, не разбрахте ли, че всичко става по заповед на най-модерната диктатура в света - американската.

9

Анонимен

преди 6 години

Ако искаш да провокираш малко абстрактно мислене, не може само с ябълки и круши. Това простият патриот не може ли да го схване?

8

Анонимен

преди 6 години

Предлагам прости у роди с небългарски фамилии и без чувство за хумор да не се месят във възпитанието на децата.

7

Osman

преди 6 години

Хората ще излязат на Марс скоро. Турция ще влезе в Г-10. Работят, а не се занимават с глупости. Вие 100 години се чудите Левски обесен ли да го пишете, осъден ли. Турция ли да кажете, Османската ли. Наистина, спрете да залъгвате българите с тези глупости. Хората искат да живеят добре и затова бягат. Всичките големи историци. Хора не останаха, хора.

6

бай Митю

преди 6 години

В приказките на Братя Грим се режат гърла,ръце и носове. А пък лошият вълк изяжда бабата на Червената шапчица дори без местна упойка. Много е "трудно" да се обяснят кланетата от близката ни история,но затова пък по телевизиите се виждат разпилени крайници по магистрала "Тракия" и черва по стените в Брюксел и Париж.

5

Чиновник

преди 6 години

За последните 18 години простолюдието затъпяхте повече, отколкото за предишните 50 години, затова не се чудете, че измисляте такива "бисери". Положението е такова навсякъде, не е само в учебниците. Повечето от вас не можете да формулирате едно смислено изречение, камо ли да го напишете грамотно. Интересувате се само от глупости, но сте много докачливи, когато ви кажат, че 80% от вас сте абсолютни ***. А истината е, че не 80% а поне 90% сте такива.

4

Анонимен

преди 6 години

Ако, журналистите, я дайте малко на заден, че смешните вече сте само вие!