31

До 29

преди 6 години

Ще ми казваш през монитора, ако се срещнем ще си глътнеш граматиката.

30

Анонимен

преди 6 години

До До 21Наркоман и комплексар е синът на татко ти, мисля, че го познаваш много добре. Цивилизацията драги, е в градовете. В планината, бетониращите бизнесмени трябва да бъдат изхвърляни, като непотребен ***.

29

До 22

преди 6 години

Да като се обособи курорт, ще има хора естествено, те ще се веселят, ще дрискат, ще цапат, обаче голямата разликата с вас хипитата, е че района ще се поддържава в чист и приветлив вид, а няма да е дивотия, *** и миризливи мини - ето това е същността на цивилизацията, а вашето е дивотия и простотия.

28

Анонимен

преди 6 години

До До 21Ами обувай ботушите и започвай, котараче в чизми. И да ще ти казвам как да се обличаш, как да се храниш, как да вървиш, колко да дишаш, кога да издишаш, ще те гледам като истинска писана

27

Анонимен

преди 6 години

До До 17Абе ти мен познаваш ли ме? Какви хипита ми вменяваш? Нито съм хипи нито ходя да се друсам, нито в Рупите, нито на осраното (от бизнесмени) БГ черноморие, дори на къмпинги не ходя, но опорните точки на червените "бизнесмени" прозират през всеки написан от теб ред!

26

ikar

преди 6 години

До mikoОтишли са да броят я врабчета, я теменужки - стига само да дават пари. Явно за Рупите няма отпуснато финансиране.

25

До 21

преди 6 години

Цивилизацията наркоманче се гради с бетон, като не си доволен се пренасяй в гората, да живееш като Тарзан. Аман от кухи деграданти, ще ми диктува той как да живея, какво да правя, ще изисква от мен да съм дивак - няма да стане, по един възпитателен ботуш в дупето трябва за вас.

24

Анонимен

преди 6 години

до 19Добре дошъл в развития капитализъм ! Все повече и повече бай Тошо и спокойствието ще ви липсват.

23

Анонимен

преди 6 години

В такъв случай, мисля да си бия едно бонгало на Крушунските водопади например..ей така да ми е якичко и да си го давам под наем, щом може

22

Анонимен

преди 6 години

НЯМА ДА ОСТАНЕ НАКАЗОН ТОЗИ КОЙТИ СИ ПОЗВОЛИ ТОВА НЕЩО , ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ

21

Анонимен

преди 6 години

До До 17Ако е застроено няма ли да се напиват и друсат, няма ли да се плацикат и да дрискат, няма ли да вървят коли, да се хвърля ***, да се пръска с парфюм и да се плюят костилки. Нещо май си злобен към свободните души. Аз от грозна кола фас не съм видял да лети, но от лъскави го виждам всеки ден. Тапицерийката е по важна от пътя по който върмиш

20

Анонимен

преди 6 години

Валентинчо щом е толкоз умен и способен бизнесмен защо не влага в производство ,хем ще създава продукция ,хем работни места , ама нали е по-лесно да изс-ш едно ла-но и да еб-ш мама му на пеизажа

19

До 17

преди 6 години

Каква природа? Ходите там да се напивате и друсате, да се плацикате, дрискате и хвърляте ***, после иска ли природа. Хайде си го кажем направо - искате си правите хипи-дивотии, а като някой иска да направи нещо цивилизовано, пищите като сирени.

18

Анонимен

преди 6 години

Не стройте близо до горещата вода, ще зачестят случайни инциденти със сварени гости по Рупийски

17

miko

преди 6 години

Уж защитен район а от РИОСВ Благоевград им дават разрешително без ОВОС!!!Няма такава държава, няма такива корумпирани институции.P.S. Нещо Зелените не протестират. Защо за Пирин са първи на протестите, а на места като това ги няма никакви!?

16

До 16

преди 6 години

За такива хипи-наркомани има комуни, далеч от нормалните хора - занимавай и не занимавай с брътвежите си.

15

Анонимен

преди 6 години

До МажВикаш нищо да не строи никъде, а съществуващото да се бутне и заравни, за да не предизвикваме ранимата ти злобна и завистлива душишка?

14

Анонимен

преди 6 години

Къщи за гости на 300 метра от изворите. Само влагата ще е достатъчна да обели боята на постройките точно след една година. И след още една ще има достатъчно мухъл, гъби и плесен, че да се колонизира Луната. Ама бизнесмен бре.

13

Анонимен

преди 6 години

И като идват хора от цял свят на минералните извори в Рупите, къде ще ги настаним? Или всички са хипи-деграданти с 50 стотитнки в джоба?

12

Анонимен

преди 6 години

Много писнаха тези фейсбук деграданти! Вечно недоволни, нищо не може да се прави, защото те така решили. Големия проблем десет къщи за гости, щели да замърсят местността, все едно ще се строи ТЕЦ и химически завод. Така простотия като нашата някъде по света, хората търсят под дърво и камък инвеститори, ние ги гоним, после искаме високи доходи, ами с това елементарно-простовато мислене стандарт на живот тип ранен пещерняк.