101

Анонимен

преди 6 години

Браво!И нашият президент трябва да издаде такъв указ.

100

Анонимен

преди 6 години

просия като държава = WC

99

Анонимен

преди 6 години

Руските болни са най-здрави.

98

Анонимен

преди 6 години

Златен скункс за Путин. Очакваме следващият указ с който да нареди да е безсмъртен

97

Награда

преди 6 години

Аз представлявам НПО на фондацията "Бряг на Слоновата Кост за България".Давам парична награда от 1000 долара на този, който преброи колко антируски статии и колко антируски коментара имаше в последното денонощие в този пробит сайт.

96

Анонимен

преди 6 години

Единствената надежда, доколкото изобщо може да се говори за надежда, на християните, остава Русия. Харесва ли ви, или не, това е положението. Руснаците са бедни, защото слагат парите в оръжие. Оръжието е това, което определя кой, какво и къде. В тоя свят никога не са важали законите на доброто. Толерантността е нелепа измислица, за заблуда на плебса. Има силни и слаби, бедни и богати. Руснаците предпочитат да живеят бедно, но да са живи. Те са едни от малкото бели, които не са изгубили инстинкт.

95

До Василев

преди 6 години

О, напротив, то вече се е получило. Мозъците ни са безвъвратно промити. Едните се кланят на Путин, другите на някой друг. Ами кланяйте се. Аз на идоли не се кланям. Плюя на този свят и на неговите идоли. Вече играя на себе си и за най-близките си. Колкото мога, ще държа на традициите, които са ми завещани. Това е.

94

Истината 11

преди 6 години

Има и много други неща, но това е общи линии. Така е, сами се докарахме дотук с лошите избори, които направихме. Единствено мога да кажа - Бог да ни е на помощ. Ако и Той е вдигнал ръце от нас, тогава лошо. Тогава всеки да се спасява поединично. Много хора, които не виждат по-далеч от носа си, няма как да проумеят това, което пиша, но няма значение.

93

Истината 10

преди 6 години

Ако проследим нишката, ще видим. Комунизма и капитализма са отрочета на юдаизма. Исляма е негов извратен брат-близнак. А двете религии се раждат от култа на към кръвожадното същество Яхве или Йехова. И докато те ни унищожават, а след това и се бият едни с други, то от изток се задава нещо много свирепо, което сега хитро стои и наблюдава. Китай. Спящият тигър, както е определен от Наполеон. Те се готвят да залеят всичко това като океан. Засега само опипват почвата, но скоро ще придобият смелост.

92

Анонимен

преди 6 години

Белият християнин сам се е докарал до тук. Ще се наложи да си плати за лошият избор, който е направил. Връщане назад няма. Не е невъзможна и нова междухристиянска война. Скоро имаше две такива. На верска основа, бъдещето на християните е най-неприятно. Те са застарели, уядени, лениви, загубили всички инстинкти. Но каквото има да става - ще стане.

91

Истината 9

преди 6 години

Такива хора можем да видим и у нас. Нашите политици и журналисти са точно такива - хора, които са готови за повече пари, власт и слава да продадат и родната си майка. Но не е само у нас това. Навсякъде из Европа. Всеки гледа собствения си егоистичен интерес, а юдеите и мюсюлманите методично и целенасочено изпълняват плановете си. След като приключат с нас най-вероятно ще се захванат едни с други. А истината е, че едно котило ги е родило. А именно култа към божеството Яхве(Йехова).

90

Истината 8

преди 6 години

Крайната цел е налице - егоизъм, материализъм, разбити семейства, бездетни бракове, ниска раждаемост, демографска криза. Мюлер ражда едно дете, а Хасан 8. След 20 години детето на Мюлер още ще е бездетно, а Хасан ще има вече 64 внука. Медиите ни превръщат в маса от зомбита, които не знаят къде се намират и какво правят. Като коне с капаци сме. Абсолютни обезоръжени и беззащитни. Затова и повечето хора избират да се продадат в тази "игра" за много пари. И слава. Политици, артисти, спортисти..

89

Истината 7

преди 6 години

В Европа имаме "демокрация", имаме "толератност", либерализъм, права на различните, хомосексуалисти, борци за "права и свободи", атеисти, феминисти, и т.н, един куп ***. Чрез НПО-та умишлено се унищожава християнската култура. На това да си бял европеец се гледа като на нещо срамно. Нашите предци били робовладелци, били потисници, мъжете били сексисти, и т.н. Забележете как във всички съвременни филми белият мъж е слаб, манипулируем, много често злобен и отмъстителен. Пропаганда.

88

Анонимен

преди 6 години

Ако естественият подбор така нареди нещата, така да е. Цивилизацията е съществувала повечето време без християни, значи не е невъзможно.

87

Истината 6

преди 6 години

Заради своята малобройност, евреите са се научили да бъдат прикрити и хитри. Мюсюлманите, бидейки по-многобройни, са по-директни и им е много по-трудно да се прикриват. Но те винаги са разчитали на своето количество. Това е основното им оръжие и днес. Евреите и мюсюлманите не се обичат, напротив мразят се. Но днес те играят в един, защото омразата им към християнството е по-голяма от всичко друго. Омразата им към нас ги обединява. А какво се случва с нас?

86

Истината 5

преди 6 години

И днес същите тези мюсюлмани, под прикритието на определението "бежанци", нахлуват в Европа. На всеки 100 000 заселени след 20 години ще се появи милион. На мястото на този милион след още 20 години ще се появят 2 млн. И така, докато станат повече. Тогава те ще покажат истинското си кръвожадно лице. Защото религията им си е все същата, както и мисленето. Те не се поддават на интеграция, защото смятат европейската култура за по-нисша от своята.

85

Истината 4

преди 6 години

И през годините ислямът е доказвал безброй пъти това. Цялата история на исляма представлява планини от трупове и реки от кръв на "***". Още със самото си създаване тази религия си поставя за цел да нахлуе в Европа. Спряна е от първо от княз Тервел(св. Тривелий), а след това и от Карл Мартел. Накрая беше спряна и от австрийците при Виена. Мюсюлманите мразят и презират християните и християнската цивилизация. А днес мюсюлмански са повечето от африканските и азиатските държави.

84

Анонимен

преди 6 години

Докато имаше две системи и ония на запад бяха по-добре. Сега вече когато всичко е в един център няма какво да спре тоя център да изсмуче всички блага за себе си. И то елементарно! С няколко печатници. Светът стана по-лошо място, с по-малко сигурност.

83

Истината 3

преди 6 години

През последните 60 години между двата еврейска центъра, САЩ и Русия, има вражда и борба за надмощие над обезоръжената и беззащитна Европа. Едно време тази вражда беше известна като т.нар. "Студена" война, а днес е позната като "Хибридна" война. Но не се залъгвайте - същността и целите им са същите. От друга страна трябва да откроим и исляма, истинският брат-близнак на юдаизма. Отново, исляма учи, че мюсюлманите са по-висши хора, а немюсюлманите са "гаури"(при евреите думичката е "гои").

82

Анонимен

преди 6 години

Дааа, руският помешчик не си поплюва! Затова и на Ленин не му е било трудно да подкладе плебса да изколи всичко от помешчик до най-горе.