23

!

преди 5 години

Тия тирове и простаците дето ги карат трябва да се изолират!

22

Анонимен

преди 5 години

Има прекалено голям товарен трафик по магистралата. От клипчето е видно, че минават тир след тир.

21

До мислеща

преди 5 години

Къде ги видя тези изпитрошени пътища? Явно си дива комунистка щом не виждаш че България е с една от най-новата и модерна инфраструктура в Европа. Явно не си пътувала много.

20

Velinski

преди 5 години

Камиона е латвийски , но задкормилното устройство не се знае каква националност е .

19

Жоро Чешкия

преди 5 години

Аз съм емигрант. От години живея в Чехия и ви казвам че пътищата тук с нищо не превъзхождат българските. Стига само сте плюли и злословили по ганьовски. Оценявайте това което се прави. Аз затова гласувам редовно и знам че един ще се върна да живея в Родината.

18

Мислеща

преди 5 години

Доколкото съм чела в България има изградени няколко гари с построени съоръжения за пренос на товари по системата "РО-ЛА". Това е когато се натоварят тирове на жп платформи и се извозват до друга крайна точка. Тази система трябва да се развие и да не се допускат толкова тирове по и без това натоварените и потрошени български пътища.Смятам, че това ще намали риска от катастрофи! А иначе тировете карат като бесни, спор нямя!

17

до бушмена 9

преди 5 години

И какво не ти хареса в Швейцарският модел с влаковете? Те щото са глупави швейцарците не искат да им се задръстват магистралите с многотонни летящи тирове, каращи и бълващи всякакви отрови. Алтернативно *** копай на румънците за магистрала да минават латвийците оттам...

16

ясно

преди 5 години

До от последните минутиАха, ясно що е споменато чуждестранен тир, да не се тури сянка на срещата Боко-***.

15

Коко

преди 5 години

Трябва да се признае, че магистрала Тракия не е магистрала- по-скоро високоскоростен път, тесен е , само с 2 ленти в 1 посока , а целия трафик от Азия към Европа е по този път. В Щатите по 6 платна в 1 посока, ама кога ще ги стигнем американците, то се оказа , че Европа няма да стигнем, поне не и моето поколение и това на децата ми

14

от последните минути

преди 5 години

Шофьора е руснак

13

Анонимен

преди 5 години

Терористи с тирове убиват неверницие по магистралите, трябва като се качват на магистралата и задължително да имат камера в кабината с микрофон и черна кути за да се вижда и чува дали не крещят обичайните ислямски псувни към Аятолаха когато мчат някой.

12

balgarski grajdanin

преди 5 години

До АнонименAdmichno mn si elementaren we! shto triesh moite komentari we pomak!!! shtoto pisha istinite li ??????

11

Анонимен

преди 5 години

До Boko boБушмен си,освен това си смешен.Все ще се появи някой ''разбирач'' да оплюе всички.Освен това за щастие нямаме допирни точки с бушмените.

10

Боко

преди 5 години

Магистралата ви сега виновна. Ами ела ти построй по-хубава че да те видя. Пътища ви направих слънца и пак сте недоволни.

9

Boko bo

преди 5 години

До тук нито един адекватен коментар. Фирмата е огромна от Прибалтийска Република. Литовци, латвийци, украинци главно са шофьорите. Заспал, влакове, Сърбия... дрън та дрън глупост до глупост. Като не разбирате или не знаете просто си мълчете. Типично по български. За всичко има мнение при това с претенция, че е компетентно. ***. Може и предна гума да е спукал. То това ако е магистрала аз съм бушмен.

8

Анонимен

преди 5 години

От турците не сатава нищо, какво остава за шофьори...Лека им пръст на завалиите, а за турчина - затвор!

7

Анонимен

преди 5 години

"Турският тир" е латвийски тир.

6

Анонимен

преди 5 години

Е стига вече .Тези с ТИР-овете са ненормални.И въобще *** на пътя са много.Вчера имаше един с Пежо-убиец.То не бяха маневри,изпреварвания ,засичания-щеше да предизвика 3 катастрофи за 10 км. Обадих се на 112 и до София никой не го спря.Пълно чудо е ,че не уби някой.

5

Анонимен

преди 5 години

Тираджията дали се е събудил въобще от сблъсъка?!?! Трябва като в Швейцария - на единия край ги качват на влака и ги карат до другия край на страната. Хем не мърсят, хем не убиват невинни,хем се наспиват. Жалко за загиналите без вина!

4

****

преди 5 години

Поредния заспал турчин , катоминат в Сърбия и никъде не спират , забравят за почивки и за всичко , знает че с 20 евра се измъкват ако кат ги хване и ще ни изтрепят !!!!!А ДАИ срещу рушветче също спи !!!!Ония международен гений ББ какво ще изфака по въпроса ????