23

Анонимен

преди 6 години

Човек по природа е добър, но обществото го прави лош. Всеки човек е една малка утопия, докато не се сблъска със световете на другите. Глобализацията е най-голямата антиутопия тъй като човека се сблъсква и е принуден да живее във общество от всякакви жендъри. Глобализацията е престъпление срещу човечеството и цивилизацията.

22

Анонимен

преди 6 години

Зюд Тирол е Австия! Свобода за хората там! Свобода от зелените, подскачащи животинки!

21

Анонимен

преди 6 години

Поредната крадена Статия от сайта на БТА , както всеки ден , с кражби Медийния бизнес върви

20

Анонимен

преди 6 години

Газетата не е лошо да се огледа в картата на руския Гулаг за да гадае колко сепаратизъм се крие в него, но разпада се отлага благодарение на бруталните практики на империятамперията на злото !

19

Анонимен

преди 6 години

Какъв сепиратизъм бе, бой по манерката. Родни земи с кръв са извоювани и само с кръв се дават! Това е все едно Кърджали да тръгне да се цепи. Никви такива. Тирол и подобните му никога няма да се отцепят. Колкото Чечня се отцепи толкова и тия.

18

Анонимен

преди 6 години

НА АБРАМОВИЧ ТАКЪВ ШАМАР МУ ОТПУКАХА БРИТАНЦИТЕ ЧЕ ОЩЕ МУ ТЛЕЕ ВРАТА И ИЗБЯГА ЧАК В СЕПАРАТИСТКИ СЕВЕРЕН ИЗРАЕЛ

17

Анонимен

преди 6 години

Независимост за Люлин!

16

до 14

преди 6 години

Световният модерен бай ***! Дали е в Анадола, от ремарке в САЩ, от панелка в Москва или някъде из България, той се чувства заплашен от циливилизация, лелки с бради (***). И понеже масово изпростяват масите по цял свят - за справка великите политици начело. Те се чувстват потвърдени в илюзийте си, че има конспирация пречеща на жалкото им съществуване. Единствено съм съгласен с вас спрямо опасността от исляма, но всяка религия носи голяма опасност сама по себе си за всяко общество.

15

Анонимен

преди 6 години

Европейските граждани следят последните медии, които заглъхват една по една, правят смели експедиции до околните къщи, въртят телефонни номера наслуки, за да открият дали има други оцелели но отсреща дава сигнал свободноВътрешното напрежение е смазващо, а нуждата да се ходи за вода до кладенеца в двора се превръща в добре отработен, но рискован ритуал.

14

Анонимен

преди 6 години

Войводина в Сърбия иска автономия. Санджак иска автономия. Западните покрайнини да бъдат върнати на България или да станат автономни. Сърбите от босненската Република Сръбска, да бъдат репатрирани в останалото парче от Сърбия и на тяхно място да бъдат заселени бошнаци и хървати!

13

Анонимен

преди 6 години

Европа е хомогенна, но в един друг смисъл.

12

Анонимен

преди 6 години

Споко *** ситизени! Ислямът ще хомогенизира Европа! Брюксел работи здраво по въпроса.

11

Анонимен

преди 6 години

В далечната земя на Тирол се носи ужасяващ звук, който кара радиостанциите на армията да полудяват и е способен да обезвреди всички оръжия на военните, дориядрена бойна глава на САЩ. Странният и смущаващ феномен, който умопомрачава хората, така и не бива открит Всичко започва внезапно, без предупреждение. Ту тук, ту там хора полудяват и атакуват околните или посягат на себе си по особено жесток начин.Хората виждат нещо там, навън, и губят здравия си разум. цивилизацията бързо се разпада.

10

до 1

преди 6 години

Ти си ***.лоумник и всички еднаквомислещи. Какво ще постигнеш с повдигането на тези въпроси, освен лоши взаимоотношения със съседните държави. Виждаме тези непризнавания и пънения от страна на Гърция спрямо Македония до какво приобщаване водят...Колкото повече се караме с македонците, толкова повече се отдалечаваме от нашите брята културно....

9

Анонимен

преди 6 години

До 3 - Абсолютно си прав , ама нали трябва да се сеят конфликти и интриги-кой има сметка всички се досещат!Южен Тирол ще ги стигнем по благополучие чак към 3000 г

8

Garibaldi

преди 6 години

пффф, дори "е л к а" сте цензурирали. До такава степен ли ви е страх да ви разкрият.

7

Анонимен

преди 6 години

Интересна статия, благодаря. Продължавайте така с интересни и информативни статии. Южен Тирол е наистина едно приказно място. Жителите там не мисля, че биха спечелили много от една автономна територия, но те си знаят най-добре. Най-малкото владеят два важни езика като майчини и региона се носи с добра слава сред австрийци, германци, италианци и швейцарци (и не само). Националналистически настроения, могат само да отблъснат туристи от Италия и италианска Швейцария и не само.

6

Анонимен

преди 6 години

Тиролците са длъжни да приемат няколко милиона нeгъра от Сирия в Тирол.

5

Край

преди 6 години

На българина акъла винаги му идва после. Сега като им кажеш че всеки български мъж трябва да мине военно -патриотично обучение и да е ВОЙНИК - скачат трупешката. Хич не се сещат че до 30г. ще сме малцинство в страната и ако не са воиници ще усетят ромската толерантност на собствен г.. /не е гръб/.

4

Анонимен

преди 6 години

Глобализмът като отровен тумор изяжда тялото на ЕС и кара народите да се бият помежду си в тлеещи сепаратистки огнища. Само разпадането на автономни области и самото унищожение на ЕС може да спаси европейските народи от глупостта на алкохолиците от Брюксел.