72

Анонимен

преди 6 години

По-добрият отбор все пак победи.

71

Анонимен

преди 6 години

Явно кралете бяха купили Кариус.Ликвидираха с ръгби похвати съпротивата на Салах.Изобщо не футбол а дипломация :)

70

в

преди 6 години

Без грешки ,гениални изпълнения и контузии били бил това дето е сега тоя велик спорт .Не нали .

69

Ала Мадрид

преди 6 години

13та титла в ШЛ за Реал, а Фарса си мечтае за 6та.Слаб Ливърпул, нямаха класа, нямаха сили.

68

Анонимен

преди 6 години

Мачът беше протоколен ,Реал си ги смачка ,това е класически мач от групова фаза. Финала в шампионската лига беше с Байерн преди месец

67

Стар Левскар

преди 6 години

Все едно гледам на ,,Левски " вратарчето - лика прилика !

66

Анонимен

преди 6 години

Честито на Реал !Единствените отбори,които можеха да ги отстрянят са Барселона и Байерн !С едните се разминаха,с другите направиха равностойна ,зрелищна и здрава битка.Ливърпул и със Салах щяха да паднат.Нямат още нужната класа и сили ,за да отстранят така добре смазаната машина на Реал.Натиска им в първите 30 мин е тактика на Зидан.Вижте мачовете с ПСЖ,Юве,Байерн...

65

Анонимен

преди 6 години

Вратара им е слаб,бийте им ги от далече.Браво на РЕАЛ МАДРИД

64

Анонимен

преди 6 години

Как Реал разби Ливърпул? Ей това нещп на снимката ги разби, два вратарски гола във финален мач, психически рухнахваха играчите, все пак вратаря е половината отбор.

63

Анонимен

преди 6 години

Смешния плач е заради Ицо Стоичковците в БГ дето мразят Реал и Кристияно .Но вчера поне се видя ,че Реал не е само Роналдо .Той е Марсело ,Навас,Бейл ,Бензема и тн .

62

Анонимен

преди 6 години

Рамос е престъпник!

61

Анонимен

преди 6 години

Истината е че Реал Мадрид пише история .Кой е успял да вземе 3 шампионски лиги поред ?Няма и няма да има такъв повече при тия изравнени сили .Говорим за "слаб "сезон на Реал в момент на такова уникално величие ,което само доказва какво велико дело е направил Реал .Поклон .

60

Анонимен

преди 6 години

Реал отстрани по пътя си към финала шампионите на Германия,Франция и Италия,тоест на едни от най силните първенства в Европа. Ливърпул стигна до финала отстранявайки отбори средна ръка,разчитат само на Салах.Още на мача с Рома се видя че когато смениха Салах и Ливърпул спадна гумите,освен това нямат резервна скамейка.Не виждам за какво е този смешен плач.

59

Анонимен

преди 6 години

Ливърите имаха своите 30 минути да вкарат и то няколко гола и да унищожат Реал ,защото после знаеха какво ще стане.Блицкрига на Клоп катастрофира просто в по -добрия отбор .

58

До 75

преди 6 години

Да,приклещи му дясната ръка при борба тяло в тяло,ръката на Салах беше пред гърдите на Рамос,в такива сблъсъци печели по силния физически. Казваш унищожил го,направо му извадил дясната ръка от рамото,а.

57

е,и

преди 6 години

Пайет също умишлено контузи Роналдо 2016 на финала на Европейското в Париж.Реал са по -добрия отбор ,нещо повече Реал биха всички големи отбори в турнира без Рома и Барса,но просто няма как да се срещнеш с всички поради тази схема на турнира .Реал е заслуженият шампион другото е фенски пристрастия.Все пак браво на Ливърпул и Клоп ,че притиснаха Реал първите 25 минути с уникална преса,но и там те не успяха да вкарат,тоест Салах имаше тия минути да се изяви ,но не успя.

56

Анонимен

преди 6 години

Всички застъпници на Реал, вгледайте се внимателно в положението в което Рамос, не контузи, (направо унищожи) Салах. Вижда се много ясно как Рамос му приклещва дясната ръка, поваля го, и пада с тялото си върху него. Съжалявам, но който не го вижда това, просто не е обективен. Не знам дали това е умишлено или не, но е изключително брутално.

55

Анонимен

преди 6 години

Няма грешки ,а изумителни нападатели на Реал .Бензема изненада с бързината си вратаря при първия гол ,а втория на Бейл беше бит много силно и точно там дето вратарите нямат шанс да избият освен във вратата.Който е играл футбол ги знае тия неща ,явно журналята толкова са играли и разбират.А първия гол на Бейл е онова с което ще запомня мача щото съм позитивен човек ,А НЕ ТИПАЖ БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТ.

54

Ха ха хааа!

преди 6 години

Е в такава вратарска поза ще е Бокачио след три дена пред Императорът!

53

Анонимен

преди 6 години

рамос е ***....