9

До До 2

преди 6 години

Известно ли ти е как се организираха "откупки" от фондации, регистрирани в чужбина? Ама кой ги е регистрирал, няма откъде да знаеш. Нито имаш представа откъде са парите на тези фондации. После, като купят картините, даряват много от тях на различни музеи, които, разбира се, приемат с благодарност подареното.После тук оревават медиите, на какви "откупки" се радва творчеството на еди-кого-си.Така ни проглушаваха ушите и когато ни осведомяваха на колко много чужди езици е преведен Тодор Живков!:)

8

Анонимен

преди 6 години

Лакей на партията, който получаваше оргазъм от речите на бай Тошо. Хора като него и Левчев решаваха кой може да е художник и писател и кой не. Колеха и бесеха. Отвратителни картини.

7

Обективен

преди 6 години

Комунистите-мерзавци не заслужават да бъдат споменавани дори след смъртта си. Дано историята затрие бързо това червено петно и да се появи ново поколение, което не е обременено от шуро-баджанашките художници, актьори, писатели, и всякакви други комунистически лакеи, които си поживяха добре за сметка на много други талантливи хора. Да му викнат някоя пророчица на опелото ... този не беше дори християнин.

6

Башка Луд

преди 6 години

Сега ще има да дава обяснения пред всички онези художници, чиито вдовици ограби, за да си направи колекцията!Отиде си един от унищожителите на изкуството в България и осакатител на млади таланти в изобразителното изкуство! Ще го запомним, като истинска фурнаджийска лопата в политическия живот у нас. От член на ЦК. до дисидент. Господ да му прощава, аз не мога!

5

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Светлин Русев, може и да е голям художник, но не е иконописец - такава гротеска е оставил в църквата на Вангелия Гущерова, че съм потресен! Сигурно такъв ефект са търсили, защото в тази църква няма нищо свято!

4

Теа

преди 6 години

Има един гений и той се нарича Пикасо.Поклон пред него!

3

Задушница

преди 6 години

За мъртвите или добро или нищо!Днес е ден за душите.Светла му памет!

2

Анонимен

преди 6 години

ПОКЛОН ПРЕД ГОЛЕМИЯ ХУДОЖНИК! СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ.

1

Анонимен

преди 6 години

Поклон! Беше голям художник.