31

Анонимен

преди 6 години

До 31Мишка газ идва и сега от Русия. Второ от другия месец потича тръбата от Азерите и имаме договорени 1 млр. Куб. Нашоте реактори ще издържат до 2030 някъде . Има мн време да се строи нова централа и все пак тези централи се правят с пари , не с панелна ракия.

30

Анонимен

преди 6 години

Докато не си отиде старото, комунистическо поколение България няма да се оправи ...Старото комунистическо поколение е свикнало на мръсотия, корупция, лъжи и родоотстъпничество ... на това учат и децата си !Надеждата е в младите.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25Тили ще ми доставш газ бе панелка нямал зор да ходи не само има зор, ами като ни спре газта и тока и почнем да купуване ток от Турция нали ще го пребием с камъни.

28

Ха, ха...

преди 6 години

На бистришката мишка сърчицето шъ съ пръсне от страх още след срещата му в Крайна с Прасенко, когато разбере каква вест ще трябва да носи от него (спусната от "белия вигвам") като гълъбче в Русия...!!! :::)))Алилуя...!!!Дааа...!!!

27

Не става

преди 6 години

Русия се мъчи всячески да облекчи фалита , който и го натресе Путин и дори България сега е много важна Късно е джуджи , преди се правеше на велик , когато лапахте долари , преди санкциите .

26

Анонимен

преди 6 години

До 27Напротив имаме ясна политика и път. ЕС и европейско сътрудничество. Всичко останало идва от левите политици. Те започнаха Белене без да питат народа , те поръчах реактори без да е готова централата...тн... Ти да не си 1 клас.

25

Анонимен

преди 6 години

До бгНикой не обича подлизурковците, всеки се гнуси от тях. А българските политици са точно това - едни подлизурковци. По цял ден се чудят как да чупят кръст по-добре. А националните интереси са второстепенни. България няма ясна и последователна политика. Може да сме се освободили, но робската психика е останала. Вечно в търсене на благодетел!

24

бг

преди 6 години

Голям резил беше визитата на Радев и недоброжелателното и откровено лошо отношение на Путин към него .....

23

Анонимен

преди 6 години

До 23Ниска топка си ти...панелнаа топка даже. Борисов зор да ходи там няма. Те предлагат потоци и продукти, не ние :)) Те искат някой да им купува стоката и се бутат. Второ дребния да му целуни ръката, защото единствено ББ не изгони дипломатите им от ЕС. Малко да си мерят приказките. България се държи възпитано , за разлика от тях.

22

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е да отиде да цалува ..... ! Сетне какво ще го сторват... не е грях!

21

:)

преди 6 години

Тиквата ще виси поне 2 часа пред вратата на Путин. Поинтересувайте се и ще ви станат ясни нещата. Нашият комик става само за телевизионен измамник. Ниска балканска топка. Цяло чудо е, че Путин го приема. Най-вероятно с Меркел са се разбрали нещо и Тиквата отива да му бъде разпоредено какво да прави.

20

Анонимен

преди 6 години

Това втора серия на Бокова - Кристалина ли е, тоя ще провали и Радев и себе си в Русия и после ще прибяга пак до Катар и ще ни оещава нещо за някакъв газов хъб. Еврожендърие не са добре приети в Русия.

19

Анонимен

преди 6 години

Режимът на ББ е крепен от европейската народна партия и "християн"-демократичния съюз на Меркел. ББ диша точно толкова, колкото му позволят немчулята. Понеже Мути отиде в Русия, видяла жабата че подковават вола и тя вдигнала крак! Путин ще приеме бб с пренебрежение и неприязъм!

18

Анонимен

преди 6 години

Георги Димитров и той така отиде и го върнаха с траурния влак! Това е Русия, да не е....!

17

16

преди 6 години

16, Хапчетата пиеш ли ги? Меркел беше малко преди Радев при Путин. Макрон ще ходи на инструктаж следващата седмица. А Тиквун, той е едно НИЩО, което ще се моли за прошка... и няма да получи.

16

Право на избор

преди 6 години

Като е отдавна решено за тази среща, защо всички мишки в ГРОБ ревяха срещу Президента, че ще се срещне с Путин? Или лъжат сега (по-вероятно) или са двуличници!Кое си избирате гербероиди?

15

Анонимен

преди 6 години

Някой май се моли на Борисов да отиде да го види и него. Европа правят срещи, решават проблеми , големи с малки, малки с големи.Джуджиии горкия няма с кой да се види от едната страна големите не го искат, от другата само малки азиатчета и араби, които не му чешат ядрената сила. Кофти ама сам си го направи. Да беше заиграл с Европа с уважение ...щеше много ппвече подкрепа да има срещу САЩ.

14

Анонимен

преди 6 години

Може визитата да не е спешна, но защитната реакция е СМЕШНА!

13

Анонимен

преди 6 години

Станишев чакаше да го приемат 5 часа и през това време от няма какво пазаруваше сувенири!

12

Анонимен

преди 6 години

Добре че беше Радев да му отвори пътя за среща с Императора. ВВ не си пада по лаладжии и меркелови пудели