45

Анонимен

преди 6 години

Голямо външно-политическо късогледство от българският президент и премиер. Не си струва заради пропадащата в бездната Русия да си разваляме отношенията с Полша, Литва, Латвия, Естония, Румъния, Унгария, Словакия и Украйна. А с тези ялови посещения точно това правят нашите политически неграмотници. Това са страните които посрещат на нож всякакви заобиколни пътища на руския газ към Европа включително и русофилът Орбан е срещу руските мераци. Меркел едва ли ще построи Северен поток2, Помпео не дава

44

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

43

Анонимен

преди 6 години

Вчера ЕК принуди Газпром да намали цените на газта за БГ и да не иска обещетение за ЮП. Това е много по-важна подкрепа за нас от някакъв Шенген и други подобни.

42

Анонимен

преди 6 години

Тръбата от Азерите вече е Факт. Турция пуска ТАНАП Юни месец. Италия е един от инвеститорите. Играта свърши. Game Over.

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39Ае омбре, евроатлантиците сте много схватливи бе да не сте завършили някое училище за умствено изостанали нали наричахте Сидеров луд.

40

Анонимен

преди 6 години

Нищо няма да излезе от тези срещи. На Путин вече не му пей пителя. Нашите русофилчета ще подържат малко за ръчичките началника Путин и до там. Накрая ще стане това което е казал чичо Сам, а той каза Путин аут.

39

Анонимен

преди 6 години

Значи Баба Меркел, националната предателка подложила на бял геноцид собствения си народ, може да ходи в Русия, а Президента Радев, един достоен българин и мъж, не може? Русия е много голяма и много важна страна, а ресурсите стават все по-малко. Българите нещем еврогейове, прайдове, джендърство, бежанци, нещем четвърти райх, понеже помним как свърши предния. Искаме сигурност и добри отношения с братята руснаци.

38

Анонимен

преди 6 години

Ние пак сме след каруцата- Вишеградците тия неща ги усетиха и вече няколко години не пускат фандък на ЕС, а със зъби и нокти се борят за интересите си. Явно ще се присъединим към Вишеград и ще сложим цена за достъп до пазара ни, а не както сега били ни давали бадева помощи... Отношенията ще се изчистят от приказки за корупция, лоша администрация и други средства за натиск и контрол. Дали, обаче, точно бате ще провежда тази нова политика е въпроса сега.

37

Анонимен

преди 6 години

Путин ако е умен не трябва да е захваща с тия, а Путин е умен ще ги остави като Украйна да се пържат в собствени си сос. Който се е кланял на ЕС няма никакво право дори да да гледа Путин в очите. Путин не преговаря с плазмоиди

36

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Петербургската академия на науките е в основата на славянската доктрина, която доктрина успешно служи за изпълнение на завоевателните стремежи на Русия,като неини платени агенти допринасят за включването на българите към славянското семейство. По-късно, по същите причини се създава комунистическата доктрина , а в момента усилено са лансира ПРАВОСЛАВНАТА. Разбира се, при всички тях, Русия е шефа. За приноса на Академии наук СССР за отродяването на Българите от Македония и създаването на македонски език е излишно да се споменава.

35

Калеко Алеко

преди 6 години

Рушка му работа ... Молят се за среща с ББ, а като им се обърне малко внимание, веднага правят извода, че има разкол в ЕС ... !!!

34

Анонимен

преди 6 години

България беше най-верният съюзник на Русия извън СССР. Голям удър за българите и руснаците беше влизането в НАТО и ЕС, а най-ниската точка между двата братски народа стана с назначанането на немеца Плевнелиев. За мен България и Русия са един народ - еднаква писменост, една религия, една раса (славяни сме и нямаме нищо общо с монголците каквито се опитват да ни изкарат!) Много жалко, че бай Тодор не успя да ни направи 16-та република. Браво на Генерал Радев! Ще възродим братските отношения!

33

шашко

преди 6 години

до 21 -МнениеПрез много бури сме минали и сме оцеляли. И сега ще е така. Калени сме в боевете , лесно не се предаваме. Лошото е ,когато наши /българи/ ни погубват, но....били сме , сме и ще бъдем , заложено е в духът ни.

32

Анонимен

преди 6 години

България беше най-верният съюзник на Русия извън СССР. Голям удър за българите и руснаците беше влизането ни в НАТО и ЕС, а най-ниската точка между двата братски народа стана с назначаването на немеца ***. За мен България и Русия са един народ - еднаква писменост, една религия, една раса (славяни сме и нямаме нещо общо с монголци каквито се опитват да ни изкарат!) Много жалко, че бай Тодор не успя да ни направи 16-та република. Браво на Генерал Радев! Ще възродим братските отношения!

31

Анонимен

преди 6 години

От задунайска губерния друго не би могло да се очаква. В парламента освен бивши *** и кремъслки слуги, други няма.

30

Анонимен

преди 6 години

Руски печат: България сменя курса с още по дълбоко навеждане в кръста пред Русия.

29

Анонимен

преди 6 години

Тука е така - никой не го интересува мнението на другите, а само си драскаме :D

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Изречението ти, освен че ПОКАЗВА твоята неграмотност и липса на даже капка интелигентност нищо друго не показва!

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23Яяяяяяяя.............у България имало денги????? Не разсмивайте ц-ъ-р-в-у-л-и-т-е ми, моля ви се!!!!!

26

Анонимен

преди 6 години

До 24Умният човек никога не казва никога....=Сметкаджията и мошеника прави такаПринципният , честният и почтен човек като веднъж - това е! На кого би вярвал повече - на първият или на вторият?