46

Анонимен

преди 6 години

Прецакаха го прасчо. Пак ще затягат коланите :)

45

Анонимен

преди 6 години

Дедо Дони Рижата перука може и да не ходи ,защото Мелани предпочита да остане насаме с корейчето...

44

Соросоядд

преди 6 години

Каквото почукало това отговорило.на прогонения дявол трябва и бърлогата му да се прочисти.

43

хи-хи-хи

преди 6 години

Тромбона напълни памперса...Краварите отново показаха че дадената от тях дума няма никаква стойност.Да му мислят продажниците Боко и Цвъко ,които се надяват на краварска защита за сторените злини.Ще си останат само с платените закуски в краварския дом.

42

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея вероятно ще стане нещо като Лунен пейзаж. Прах и пепел.

41

Анонимен

преди 6 години

Хавай вече потъна скоро ще изригне и Йелоустоунския вулкан и краварника изчезва то картата за ту краварите ще искат да очистят някой континтент отново за да го анексират за себе си.

40

Анонимен

преди 6 години

Тръмп ако стъпи в СК и ще го арестуват и ще го вкарат в някой затвор за престъпление срещу човечеството за туй не отива щото го е страх и знае, че е престъпник. Сега Ким ще почне да му изстрелва пак ракети под носа и Перуката пак ще се заканва скрит под полата на жена си ако преди туй някой местен шериф не го арестува за изнасилване на филмови звезди и федерални престъпления.

39

Щерев

преди 6 години

Рижия иска война и ще я получи .да забрави за хавай ел ей .сан франциско. Като за начало.

38

Анонимен

преди 6 години

Стига сте писали глупости,преди малко гледах по Си Ен Ен пресконференцията на Тръмп,който не спря да бълва закани не срещу СК ,а срещу Китай.самия Тръмп каза,че лидерите на Китай и С.Корея буквално го подвели и се опитват да се подиграват с него.

37

Анонимен

преди 6 години

С отказа на срещата Тръмп каза на Ким:- Аз искам да преговарям с тебе, а не с Китай !

36

Дърт комунист

преди 6 години

Маршал Ким Чен Ун е със статут на Божество в КНДР! Мошенника (капиталист) Тръмп не е на нивото на Любимия Лидер за да се състои среща между двамата! Ако нещо се случи с Маршалът, цяла Корея ще праче месеци наред, а ако утре падне самолета на Тръмп, ще има празници!

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Империята на злото е кравaристан Иран накараха Рижака да се отегли от Ядрената им програма и сега си правят нови ядрени ракети и Ким нартиа Рижавия по кривата мутра и Рижавия го е страх да иде до СК щото от срещата ще излезе със посинена квадратна чутура Ким като му отвърти два шамара.

34

Анонимен

преди 6 години

До 32Брей колко нови думи си научил...За азиатски глупаакк е добре :))) Разликата е, че колкото и да квичиш никой няма да те чуе. Лупай домашна ракия в панела и не се кахъри за САЩ. Малко си назад 70 години . Колко такива , като тебе ги слушахме ...измряхаа , а САЩ още е световен лидер.

33

Анонимен

преди 6 години

Тръмп метна Ким със собствените му номера !

32

Гробокопач

преди 6 години

Никакви преговори! Пуск, пуск, пуск! Пуск, пуск, пуск! Със САЩ се разговаря само след масиран удар с ядрено оръжие. Ако остане нещо от него, де;)))

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22 Простичка е бе, умньо... Цената на нефта се е вдигнала драматично за последните 2 месеца, а доларът се е вдигнал спрямо еворто с 2 %... Вдяваш ли, или да пиша по-бавно, че да можеш да стопляш?....

30

Анонимен

преди 6 години

Очаквано....Доналд няма да се остави Ким да го надцака, и затова още веднаж му казва, че неговите ракети са по-големи и затова го иска на среща гол !

29

Andreshko

преди 6 години

Тръп изчака Северна Корея да унищожи ядрения си полигон и после отмени срещата. Голям ку.рвен.ски номер,а сега кой ще му се върже повече? Така политика не се прави.

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21Тоя па.....тоя па.....тоя па..........алоооуууууууу, хапчетата!!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Как точно го направи за смях :))) Видяхме само , как империята на злото след заплахите на САЩ клекна и пое всичко. Друго нищо, не видяхме смешно.